As gimdziau pries 3.5 men VGN. Man rekomendavo mano drauge, kad tenai viskas faina: ir palatos sutvarkytos, ir langai pakeisti, ir is viso viskas tenai ciki

Priimamasis tikrai tvarkingas, bet pati gimdykla man ne labai patiko. Kai atejau apziureti gimdykla, tuo momentu jinai man pasirode mazoka

, bet joje gimdyti neteko, pagulejau ten pora valandu ir nuvaziavom i operacine

. Po to mane nuveze i pooperacines palata, ir tik kita ryta, jau atsiduriau bendroj palatoj. As prasiau seiminine palata, kad galeciau kartu su vyru nakvoti, kad vaikiukas niekam netrugdytu, bet buvo pasakyta, kad toji palata uzimta, ir deja nieko neiseis (nors is tikruju buvo dar seimininiu palatu, tiesiog po kiliu dienu isgirdau pokalbi seseles su kazkokiu vyriskiu)

. Vat vienas dalykas tai tikrai patiko, kad palatoje tik 2 moteris ir kad langai tikrai sutvarkyti ir pakeisti i plastikinius

. Bendra palata man nepatiko tuo, kad vaiku lovytes (musu palatoje, gal pas kitus palatose buvo kitaip) labai nepatogiai pastatytos, prie mamos koju, tai reiskia, kai vaikelis nakti pradeda verkti, reikia pilnai atsikelti, prieiti prie lovytes, pasiimti mazyli, pamaitinti ir atgal "keliauti"

, o po operacijos labai sunku is viso judeti, labai skauda randas

, tai tenai ne tik atsistoti is lovos sunku, sunku netgi pasisukti ant sono.
Kitas nemalonus dalykas, kad lovos baisiai kietos, visi sonai skaudejo, ir galvoji: "tik ne naktis, tik negulti i ta lova

", nors taip as jauciausi, palyginus su kita moterim su kuria as gulejau, tai jai visai nieko.
Dar absurdiskai padarytos naktynes lempos, jie tik taip vadinasi, o is tikruju, tai dienines lempos, ir va tokia lempa uzdiegi nakti, kad pamaitinti vaikeli

, be to ta lempa buvo tik virs vienos lovos.
Del personalo, tai cia dvejopa nuomone. Gimdziau pas
Mindauga Razuma, na superinis vyrukas, man labai patiko. Akusere buvo
Bozena, is pradziu viskas klostesi pas mus gerai, bet jau pries pat gimdyma kazkaip suabejojau ja ir dar man labai nepatiko jos vienas poelgis. Bet kiek skaiciau, kad jinai labai faina ir labai daug kas liko ja patenkintas. Anasteziologe, neprisiminu jos vardo, irgi labai fainute. Na o seseles, naujagimiu skyriuje, tai vena is viso, su juodais plaukais, baisu su ja kalbeti, labai neetiskai atsakineja jaunoms, dar nieko nemokantiems mamytems. Kitos seseles na jau tokios normalios, aisku jauciasi, kad jiems tie mazyliai jau tapo kasdienybe ir necackinasi
Aisku, as nezinau kaip tenai kitose gimdymo namuose, bet manau, kad kita vaikeli gimdysiu Antakalnyje, jeigu nieko nepasikeis.