Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai (VGN)

man net abejoniu nekilo, aisku kad neuzdarys, gali dali skyriaus remontuoti o kita dalis, veiks smile.gif
Atsakyti
Aš gimdžiau VGN pernai lapkritį pas gyd. Mildą Jaržemskienę ir akušerę Boženą. Abi super thumbup.gif Tik va dėl prižiūrinčio personalo - man buvo keista, kodėl niekas neinstruktavo, kaip reikia prižiūrėti mažylį - kaip maudyti, kaip valyti bambutę, kaip aprengti vežantis iš ligoninės į namus... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2008 03 20, 22:06)
Beje, jei kas jaudinotės, kad vasarą uždarys VNG, tai nebijokit, iš pačių patikimiausių šaltinių (VGN direktoriaus) žinau, kad neuždarys.

Cia matyt sumaise su Antakalniu smile.gif Antakalni uzdaryt zada vasara, ne VGN 4u.gif
Atsakyti
Sveikos busimos ir esamos mamytes. Va pries savaitike (kovo 14d.) gimdem sioje ligonineje - viskuo patenkinti, jokiu pretenziju ...... beje, su niekuo nesitarem ir niekam nemokejom. Po gimdymo teko bendrauti su trimis sesutemis (jos dirba nuo 8-iu ryto iki 8-iu kito ryto), tai tikrai - malonios, rupestingos,zodziu atsidavusios. Cia kiap skant, ant kokiu "uzsoksi". Sekmes vyxtaciom i VGN "kurorta" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuska @ 2008 03 15, 12:06)
Tikros idomybes... g.gif .skambinausi i konsultacini ir paklausiau del mokescio uz gimdyma...Tai zinote, ka man pasake...?Ogi kad jei atvaziuoji gimdyti nesitarusi su gydytoja, tai moketi nereikia...o jei lankeisi pas gydytoja ir i konsultacini, tada jau mokestis i kasa apie 400lt....Tai kas cia per nesamone doh.gif Butu gerai zinoti kaip ten tiksliai yra...kad nebutu taip kad ir gydytojai su akusere dovanele nemenka ruosiames duoti, ir paskui dar i kasa paprasys tu 400lt...

tikrai nereikės į kasą mokėti, jei pati nepareikši tokio noro ax.gif
aš irgi ten gimdžiau, personalu ir aplinka likau visiškai patenkinta thumbup.gif tik "auksinę" dovanėlę iš ten parsivežėm verysad.gif gulėjom santariškėse, tai buvo ir daugiau VGN gimusių ir užsikrėtusių leliukų
Atsakyti
QUOTE(Coliukė121 @ 2008 03 20, 22:50)
Aš gimdžiau VGN pernai lapkritį pas gyd. Mildą Jaržemskienę ir akušerę Boženą. Abi super  thumbup.gif Tik va dėl prižiūrinčio personalo - man buvo keista, kodėl niekas neinstruktavo, kaip reikia prižiūrėti mažylį - kaip maudyti, kaip valyti bambutę, kaip aprengti vežantis iš ligoninės į namus... blush2.gif

Čia kaip kam nuskyla, dėl to prižiūrinčio personalo doh.gif
O gal pačiai reikėjo jų užklausti mirksiukas.gif gal pasirodei viską žinanti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asta0218: 21 kovo 2008 - 19:58
VGN dar negimdziau, bet gulejau, tai bent akuseres visos malonios pasitaike, o del gydytoju - tai verciau susitarti is anksto, nes laimes dalykas koks papuls ax.gif
Atsakyti
Pries 2 savaites gimdziau VGN. Prieziura po gimdymo likau patenkinta. Pries 4 metus gimdziau irgi ten pat, tada prieziura buvau pasibaisejus. Si karta gal tiesiog pasiseke, o gal jau kitas personalas, bet seseles visos malonios paslaugios. Ir vaistu nuo skausmo pasiule ir siaip uzeidavo paklausti kaip sekasi, ar vaikeliui viskas gerai. Vaiku gydytoja labai smulkiai isaiskino kaip ir kuo vaikeli prausti, kaip bambute valyti ir t.t.
Atsakyti
sveikutes..
norejau paklausti o siais laikais kas nors priima gimdyves kaip sakant is gatves.. nesusitarusias su niekuo.. paskaicius atsiliepimus tai susidare ispudis kad jie pinigu neturi tai gimdyti net nebandyk..
dienas jau galiu suskaiciuot ant pirstu tai paskaiciau ir issigandau kad mano vyruks i bankrota iseis jei uz gimdyma reiks moket 1000 lt..
is siaip kokia prasme moket po visko .. nelabai suprantu...
taip isivaizduoju kad pries gimdyma reikia duoti pinigus...bet jie gimdai nakti ir papuoli ant besikeiciancios pamainos..? smile.gif kaip man su pirmu buvo.. tai darosi linksma.. smile.gif
lieka tik akusere o gydytojas pasiplauna rankas..smile.gif
kadangi pirmasis issirito pries 4 m .. tai su siuo net neisivaizduoju kaip bus ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meka: 27 kovo 2008 - 17:58
oi su tuo mokejimu, tai cia persistengiama.. priziures, ar taip ar taip.. tiesiog, tuo momentu jautiesi tokia dekinga, kad neisivaizduoji ka bedaryti.. ax.gif
as sia vasara kartu su savo teta gimdziau, jos vyras buvo isvykes i komadiruota ir as pas ja viesejau, tai teko sunki uzduotis.. 4u.gif gimdymas buvo sunkus, tai kai po visko daktaras isejo ir pasake, kad viskas gerai, as jam galejau viska atiduoti, tai piniginej turejau du simtus, bandziau iduoti ir neeme.. 4u.gif va.. tie pinigai yra dekingumas, kysis, na net nezinau.. nevisada ju reikia, mes esam labai keisti, jei manom kad visur uz viska reikia moketi, o kartais reikia tik padekoti.. ax.gif
tai nepergyvenk!!!! nereikia tu tukstanciu.. ax.gif bet jei norisi, prasom..

QUOTE(Meka @ 2008 03 27, 18:57)
sveikutes..
norejau paklausti o siais laikais kas nors priima gimdyves kaip sakant is  gatves.. nesusitarusias su niekuo.. paskaicius atsiliepimus tai susidare ispudis kad jie pinigu neturi tai gimdyti net nebandyk..
dienas jau galiu suskaiciuot ant pirstu tai paskaiciau ir issigandau  kad mano vyruks i bankrota iseis jei uz gimdyma reiks moket 1000 lt..
taip isivaizduoju kad pries gimdyma reikia duoti pinigus...bet jie gimdai nakti ir papuoli ant besikeiciancios pamainos..? smile.gif kaip man su pirmu buvo.. tai darosi linksma.. smile.gif
kadangi pirmasis issirito pries 4 m .. tai su siuo net neisivaizduoju kaip bus ..

Atsakyti
As noreciau tartis su akusere,o ne su ginekologe.Tiesiog zinau,kad gimdymo metu ji svarbesne(jei ne cezaris),o gera gydytoja turiu ,tik si kitoje ligonineje,o pastaroji man nepatinka,o ir pas gydytoja lankaus privaciai.
Ar teko kuriai tartis su akusere ?
Atsakyti
QUOTE(Meka @ 2008 03 27, 17:57)
norejau paklausti o siais laikais kas nors priima gimdyves kaip sakant is  gatves.. nesusitarusias su niekuo.. paskaicius atsiliepimus tai susidare ispudis kad jie pinigu neturi tai gimdyti net nebandyk..
dienas jau galiu suskaiciuot ant pirstu tai paskaiciau ir issigandau  kad mano vyruks i bankrota iseis jei uz gimdyma reiks moket 1000 lt..

Žinoma, kad priima 4u.gif
Aš manau, kad jei susitari su gydytoju, kad pas jį gimdysi ir prasidėjus gimdymui jį kvietėsi (galbūt nedarbo metu- kai baigėsi pamaina, savaitgalį, per šventes ar naktį), tuomet ir moki ax.gif O jei atvažiuoji ir gimdai tiesiog pas budintį gydytoją, tai nebent šiaip atsidėkoti norisi, bet nemanau, kad tam tūkstančių reikėtų unsure.gif
Neįsivaizduoju gydytojo, kuris imtų pinigus prieš gimdymą schmoll.gif
Atsakyti