JEI SAVAITĖS BĖGYJE KAS NORS GALĖTU PAIMTI AŠ ATIDUOČIAU LOVYTE ''laurynas'',pirkta prieš 3,5metų.reikia dugna tvarkyti.
Noriu atiduoti siuvimo mašiną su kojine pamina "Čaika". Ji man tarnavo ilgai ir dar tarnautų, bet gavau dovanų elektrinę. Išvaliau, tik gal reikėtų sutapti, nes nenaudojau jos gal kokius metus
Gal kam prireiks?

Gal kam prireiks?

QUOTE(Plunksnė @ 2007 09 14, 19:32)
Noriu atiduoti siuvimo mašiną su kojine pamina "Čaika". Ji man tarnavo ilgai ir dar tarnautų, bet gavau dovanų elektrinę. Išvaliau, tik gal reikėtų sutapti, nes nenaudojau jos gal kokius metus
Gal kam prireiks?

Gal kam prireiks?

Paimciau sau ,bet as neremtina

atiduodu "karusele" virs lovytes. elementari grojanti karusele. gavom dovanu nauja, tad senaja atiduodam.
QUOTE(renax @ 2007 09 15, 13:38)
Galiu ir į medų

ir aš galiu padovanoti karuselę virš lovytės- tiesa, biškutį sulūžo, bet mes ją apvyniojom lipnia juosta...
(nes nesusiklijavo...) ir mažuliui buvo
kol atsibodo... dabar jau nebeįdomu jam, nebežiūri, nuėmėm, gal kam reikia?...

Turiu atidavimui neblogu moterisku drabuziu (36-38 d.) yra ir siltas zieminis puspaltis, batu, kitu drabuziu.
taip pat berniukisku drabuzeliu, batuku iki 2 m. amziaus.
jei kam prireiks, rasykit i az
taip pat berniukisku drabuzeliu, batuku iki 2 m. amziaus.
jei kam prireiks, rasykit i az

Turiu vaikišką vonelę, galiu atiduoti

vaikiški drabužėliai daugiausia mergaitei nuo 0 iki 2-3 m (yra ir kailinukai), atiduodu dovanoju
. rašykit į až arba skambinkit 868264604

QUOTE(*Rita* @ 2007 08 31, 21:18)
Gal galit į Caritą nuvežt, šiandien jie sakė, kad labai striuka ten su lovom ir čiužiniais
Visai nesenai vežiau į caritą patalynę, užsiminė, kad trūksta vyriškų drabužių apie lovas nieko nesakė.
Turiu dvi viengules senas lovas, bet be čiužinių.

Nežinau ką su jom dabar daryti - išardė vakar vyras, galvoju ar išmesti, ar kam atiduoti.