Įkraunama...
Įkraunama...

Aidanas ir Dairidas(daurynka)

Kaip cia pas jus grazu wub.gif O Dairidas jau ziuriu broli vejasi, toks nemazas bachuriukas laugh.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
oj aciu...koks zvaigzedats sis puslapis...
bis.gif bis.gif bis.gif bis.gif
Atsakyti
oi mamka, nu šaunuolė, šitaip gražiai apipavidalinus nuotraukytes clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif Ir tavo mažasis angeliukas, nu jau toks fainuolis, toks minkštuolis thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Cha.. as vis i tavo avatara pasiziuredavau-o ten mergyte ilgom kasom. Na galvojau-dukryte. O paskui paskaiciau-pasirodo sunelius augini. Matyt jau sesytes suneliams noretum biggrin.gif
Fainuoliai tavo berniukai!Labai- thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir nuotraukytes tokios liux clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE (Kiparise @ 2004 04 06, 12:29)
Cha.. as vis i tavo avatara pasiziuredavau-o ten mergyte ilgom kasom. Na galvojau-dukryte. O paskui paskaiciau-pasirodo sunelius augini. Matyt jau sesytes suneliams noretum biggrin.gif

tai gi ten as...kai man 3metai buvo... rolleyes.gif biggrin.gif savo nuotraukas i avatara dedu.savo...kai bus galima vel det,tai desiu kai leliuke 7men.buvau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (daurynka @ 2004 04 06, 12:49)
QUOTE (Kiparise @ 2004 04 06, 12:29)

tai gi ten as...kai man 3metai buvo... rolleyes.gif biggrin.gif savo nuotraukas i avatara dedu.savo...kai bus galima vel det,tai desiu kai leliuke 7men.buvau. biggrin.gif

Aaaa... Kokia fainulka! biggrin.gif wink.gif
Atsakyti
ooo,jau avatarai matosi!reiks pasikeist trumpam. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (daurynka @ 2004 04 05, 12:08)
[color=blue]na jei jau visi cia rodot savo maudynes,tai ir mes parodysim... rolleyes.gif
--Resize_Images_Alt_Text--

Turbut, Dairydui labai maudytis patinka, jau toks linksmutis, akutese velniukai sokineja wub.gif . O mamyte saunuole, tokiu graziu kadru prigaudzius clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE (kicule @ 2004 04 05, 22:13)
--Resize_Images_Alt_Text--
Koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif O sypsenele verta saldziu butuku begalybe wub.gif wub.gif wub.gif

Tiesiog kaip Fejos keru apsuptas smile.gif Lbai grazi nuotraukyte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
nu mamka ir menininke,jau kaip graziai maudoso kaip dangui ant debesu tarp zvaigzdziu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (daurynka @ 2004 04 06, 15:10)
ooo,jau avatarai matosi!reiks pasikeist trumpam. biggrin.gif

bet alia kokia tu į Dairidą panaši rolleyes.gif , t.y. jis į tave, va kai abiejų mažų nuotraukos yra šalia biggrin.gif
Atsakyti
bis.gif bis.gif bis.gif bis.gif bis.gif
dekui dekui! dekui mamos uz grazius zodzius!
Atsakyti