Įkraunama...
Įkraunama...

Aidanas ir Dairidas(daurynka)

Jezus kokie grazus broliukai wub.gif Bet mamyte kokia saunuole, tokius efektus padaro thumbup.gif Linkim daug geros sveikateles Aidanukui tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (daurynka @ 2004 07 13, 13:30)
labai labai ąčiū.visoms labai ačiū rolleyes.gif  clap.gif  clap.gif  thumbup.gif  clap_1.gif
operacija pavyko puikiai.tiesiog idealiai....po pusvalandžio jau mano Aidanas vaikščiojo....kaip džiaugiuosi,negaliu clap.gif  clap.gif

Kitaip ir negalėjo būti . Juk Aidanas turėjo tokią didelę palaikimo komandą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Pabučiuok Aidaną nuo mūsų visų . Tegu greičiau sveiksta , nes 3-iasis gimtadienis ne už kalnų ...

--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
Vidule,tau tai labiausiai ačiū... heart.gif heart.gif heart.gif einu bučiuot Aidano rolleyes.gif
Atsakyti
Nebuvau pas jus užsukus, net nežinojau, kad tokie išbandymai jūsų laukia. Noriu pasidžiaugti su jumis, kad viskas gerai pavyko. Aukit sveiki ir tvirti heart.gif .
Atsakyti
na,kadangi jau esam visiškai sveiki,tai labai gerai.na,ir norim pasirodyt.kadaise mano Aidanas buvo auksinis berniukas.štai,keletą nuotraukų įrodymui. biggrin.gif
--Resize_Images_Alt_Text----Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daurynka: 14 liepos 2004 - 17:09
Vajeeeee koks ilgaplaukis buvo wub.gif Grazutis kaip mergyte tongue.gif
Atsakyti
Čia jis man į mažą angeliuką, nusileidusį iš dangaus, panašus wub.gif

--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
QUOTE (californiagirl @ 2004 07 14, 17:19)
Vajeeeee koks ilgaplaukis buvo wub.gif  Grazutis kaip mergyte tongue.gif

aha...kol plaukų nenukirpau,visi net neabejodavo,kad tai mergaitė. biggrin.gif ir dabar dar kartais pasako:"kokia graži mergaitė".
Papildyta @ [mergetime]1089871839[/mergetime]
--Resize_Images_Alt_Text----Resize_Images_Alt_Text----Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daurynka: 15 liepos 2004 - 07:59
QUOTE (Sesilija @ 2004 07 14, 17:28)
Čia jis man į mažą angeliuką, nusileidusį iš dangaus, panašus wub.gif

reiktų sparniukus nupiešt rolleyes.gif
Papildyta @ [mergetime]1089872464[/mergetime]
eh...čia Aidanas su Tina...deja,jos jau nebeturime...o taip mylėjo vienas kitą...
Atsakyti
Nu bachurelis pas tave rolleyes.gif ... Nu tiesiog kaip angelelis wub.gif . Isvaizda tai cia be abejoniu - superinis kadras auga heart.gif . Bet tikriausiai ir gerutis jis labai rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE (daurynka @ 2004 07 15, 07:58)
aha...kol plaukų nenukirpau,visi net neabejodavo,kad tai mergaitė. biggrin.gif ir dabar dar kartais pasako:"kokia graži mergaitė".
Papildyta @ [mergetime]1089871839[[b]*ewa rgetime] [/b]
--Resize_Images_Alt_Text----Resize_Images_Alt_Text----Resize_Images_Alt_Text--

Va sitos nuotraukos man turbut pacios graziausios Daurynkos skyrelyje, ypatingai trecia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nu negaliu atsiziuret.
Atsakyti
QUOTE (Kuzia @ 2004 07 15, 19:41)
Nu bachurelis pas tave rolleyes.gif ... Nu tiesiog kaip angelelis wub.gif . Isvaizda tai cia be abejoniu - superinis kadras auga heart.gif . Bet tikriausiai ir gerutis jis labai rolleyes.gif ?

tai kol garbanėlęs turėjo,tai tikrai angelėlis buvo... rolleyes.gif bet kai nukirpau,tai ir pasileido... dry.gif laugh.gif
Atsakyti