Įkraunama...
Įkraunama...

Aidanas ir Dairidas(daurynka)

na,apziurekite apgalvokite...nepanasus tie mano vaikai,ar ne?atspekit kur kuris? rolleyes.gif
--Resize_Images_Alt_Text----Resize_Images_Alt_Text--
eeeeeeee,kokia nesudetinga uzduotis.... dry.gif
Atsakyti
alia tikrai nesudėtinga wink.gif Jau vien naujesni pampersai išduoda biggrin.gif
Niu man tai abu faini, bet nepanašūs rolleyes.gif tongue.gif
Atsakyti
na,bet cia,tai nesakykit...visi mes panasus. rolleyes.gif

--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daurynka: 30 gruodžio 2003 - 12:24
labai saunios nuotraukeles newyear.gif
Atsakyti
--Resize_Images_Alt_Text----Resize_Images_Alt_Text--
va,mano Aidanas. rolleyes.gif
Atsakyti
Tai vaikuciais tikriausiai labai gerai su teveliu pasidalinot rolleyes.gif Aidanas- mamytes kopija, Dairidas-tetuko?
Atsakyti
va gi teisingai Smurka išaiškino, vienas tėčio, kitas mamos vaikas, štai kodėl jie man kolkas nepanašūs. Nors ten kur su kalėdinėm kepuraitėm, tai ja panašėja panašėja, tai turbūt kai Dairidas ūgtels, tai ir pasidarys aišku, kad broliai, nes dar per mažas wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2003 12 23, 00:37)
Tai vaikuciais tikriausiai labai gerai su teveliu pasidalinot rolleyes.gif Aidanas- mamytes kopija, Dairidas-tetuko?

rolleyes.gif nu jo...kogero... rolleyes.gif labai idomu kaip Dairidukas atrodys truputi veliau. rolleyes.gif nes Aidanas tai labai labai pasikeite.. wink.gif
Atsakyti
QUOTE (daurynka @ 2003 12 20, 18:28)
na,apziurekite apgalvokite...nepanasus tie mano vaikai,ar ne?atspekit kur kuris? rolleyes.gif

Nu kad nelabai panasus rolleyes.gif . O Aidanas tai istikruju - grynai mamyte wink.gif .
Atsakyti
Fainulkos!!! O ir mamyte liabai sauni wink.gif
Atsakyti
QUOTE (mamusiuka @ 2003 12 23, 11:12)
Fainulkos!!! O ir mamyte liabai sauni wink.gif

aciuuuu rolleyes.gif
Atsakyti
Jau kokios fainos sventines jusu nuotraukeles newyear.gif clap.gif clap.gif
O Aidanas tikrai- mamytes kopija...
Atsakyti