QUOTE(daividija @ 2007 07 20, 13:58)
As irgi gimdziau su epiduru ir lig siol skauda siaubingai nugara,net apsiverst ant sono negaliu ir tie galvos skausmai vos nekiekviena diena.Net nezinau ka daryt,tiesa gimdymas tai buvo beveik pakenciamas,nieko nejauciau,nieko nemaciau,nes neturejau netgi samones.Buciau gimdziusi ir be jo,bet kad tas gimdymas uztruko dvi paras ir gydytojai man suleido jei dar butu reikeje cezario.Po tokio gimdymo daugiau gimdyt nenoriu ir kada tas skausmas praeis?
Man buvo tas pats, visa savaite negalejau is lovos pasikelti, galvos nejo pakelti, atsikelus jausmas toks kad galva plys i milijona dalyciu, ir nugara siaubingai skaudejo

verkdavau kai reikedavo atsikelti mazyli pamaitinti , dabar jau praejo nebeskauda, aciu Dievui

man net keturis kartus dure ir nepataike, kol galiausia nusprende bendra nejautra daryti

na o ligonineje man viena sesele patare labai daug skysciu gerti kad ten kazkas atsistatytu, ir stiprios saldzios kavos, ir citramona gerdavau
o mano pazystama kuri dirba akusere, pakui sake kad jausiu skausmus maziausiai 6 men., o gal net metus, tai stubura skaudejo kazkur 8 menesius
Stiprybes visos kas kenciat situos skausmus