QUOTE(kisule @ 2005 12 20, 14:59)
QUOTE(ginija @ 2005 12 17, 20:36)
Sveikos, vistiek kaip dovanų ieškote ir po parduotuves vaikštote, gal gali patart kur galima rasti gražų šiltą vyrišką megztinį? Šiandien vaikščiojau po parduotuves, bet nieko gražaus neradau
Noriu, kad būtų ~ 100-120lt
O mano vyras labai grazu - silta (su lopais ant alkuniu - tokio labai norejo
QUOTE(raganele @ 2005 12 20, 15:02)
ten kažkokia lygtais parduotuvė atsidarė MINI pasauli tai gal ten kažką surasi
Kas mate staliuku i lova kur nors? Mamai sugalvojau padovanoti, bet niekur nerandu
PADĖKIT
Staliukų tikrai mačiau tik dabar galvoju kur, nu tipo tokie padėklai ane ant kojyčių. jeigu tokie, tai yra Europoje Alandeko parduotuvėje.
QUOTE(French @ 2005 12 20, 15:25)
Kas mate staliuku i lova kur nors? Mamai sugalvojau padovanoti, bet niekur nerandu
PADĖKIT 
tiksliai maciau tomas philipse, apie 70 ll, bet man tai nelabai grazus, tikrai manau rasi grazesniu namu interjero parduotuvese
PADĖKIT 
Dukra tėčiui norėjo pirkt, pasakojo kad matė Kaune senamiesty Vilniaus gatvėj dailės parduotuvėje pintą stalelį į lovą, ant kojelių, sakė kad jai gražus
PADĖKIT 
bent kelių rūšių šiandien senukuose mačiau
Bendrai ten padėkliukai
o kur tu kojiniu ieskot IKI vakar buvau isvaiksciojau visa stoties IKI ir nieko panasaus neradau...
Mes uosviui nupirkom gera( cia mano supratimu ) ir pigia dovana New Nordic multivitaminai vyrams 60 tableciu pakuote kainavo 25 Lt. manau, kad turetu patikti...
Mes uosviui nupirkom gera( cia mano supratimu ) ir pigia dovana New Nordic multivitaminai vyrams 60 tableciu pakuote kainavo 25 Lt. manau, kad turetu patikti...
QUOTE(ausrute @ 2005 12 20, 18:29)
o kur tu kojiniu ieskot IKI vakar buvau isvaiksciojau visa stoties IKI ir nieko panasaus neradau...
tikiuosi ryt rasiu tu kojiniu IKI prie tilto
As ir tikiuosi kad rasiu kur nors
QUOTE(Susiena @ 2004 12 14, 15:25)
Automobilistui: Visokios smulkmenos į automobilį - nuo kvepalų automobiliui iki automobilio "tiuningo", t.y. pavarų dėžės rankenos antgaliai ir t.t., ką dar eina suprasti moteriškam protui...
Namų židinio žmogui: daiktai, sukuriantys jaukumo ir šilumos jausmą - nuo šlepečių iki šilto chalato.
Stileivai: stilingi daiktai - nuo kojiniu iki prabangaus laikrodžio.
Verslo žmogui: praktiški daiktai - nuo darbo kalendoriaus iki gero rašiklio.
Gurmanui: skanūs ir apetitą keliantys daiktai - nuo bokalo ar kamščiatraukio iki brangaus vyno butelio.
Kas dar?
Sodininkui: daiktai, padedantys darbe - nuo kastuvėlio iki žoliapjovės.
Na, gal papuolė tavo vyras į kurį nors tipą?

Namų židinio žmogui: daiktai, sukuriantys jaukumo ir šilumos jausmą - nuo šlepečių iki šilto chalato.
Stileivai: stilingi daiktai - nuo kojiniu iki prabangaus laikrodžio.
Verslo žmogui: praktiški daiktai - nuo darbo kalendoriaus iki gero rašiklio.
Gurmanui: skanūs ir apetitą keliantys daiktai - nuo bokalo ar kamščiatraukio iki brangaus vyno butelio.
Kas dar?
Sodininkui: daiktai, padedantys darbe - nuo kastuvėlio iki žoliapjovės.
Na, gal papuolė tavo vyras į kurį nors tipą?
super
automobilistui rinksiu