Įkraunama...
Įkraunama...

Prasilošęs vyras...

QUOTE(nnaammaass @ 2005 11 17, 16:20)
tu visai ne bjauri, o tiesiog apie tai labai mažai žinai.
Kuo čia dėta stiprybė, jeigu sergi.... būk koks nori stiprus, bet dėl to nepasveiksi nuo cukrinio diabeto.... tarp kitko galiu mestelti, kad labai dažnai moterys pasirodo esančios gerokai stipresnės už vyrus.

O kaip supratau, tai to kompiuterio tau laaaaabai reikia......, negali jo taip lengvai atsisakyti, a?
O bonkę ne paslėpt reikia, bet nekaišioti po nosim kiekvienai progai pasitaikius, taip ir su žaidimais.

ne,del manes tai to kompo gali ir nebut...
bet mes ji issimoketinai paemem tai kur ji dabar g.gif vyras niekam jo neperleis...
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2005 11 17, 16:27)
ne,del manes tai to kompo gali ir nebut...
bet mes ji issimoketinai paemem tai kur ji dabar g.gif vyras niekam jo neperleis...

tai tiesiog jūsų pasirinkimas. Tik žinoma turite susitarti abu dėl jo atisakymo, o ne atimti (atimk iš alkoholiko bonkę, jis negers šiuo momenti, bet tik tiek, todėl jūs abu turit priimti šį sprendimą.
Atsakyti
QUOTE(nnaammaass @ 2005 11 17, 16:41)
tai tiesiog jūsų pasirinkimas. Tik žinoma turite susitarti abu dėl jo atisakymo, o ne atimti (atimk iš alkoholiko bonkę, jis negers šiuo momenti, bet tik tiek, todėl jūs abu  turit priimti šį sprendimą.

as jau cia kartojuos, bet man ir nereik kad jis visai nezaistu...bet kad nepamirstu kad turi seima, kad galu gale as ne tik jo vaiko motina... na zodziu jau turiu savo nuomone, ir zinau ka darysiu jei jis vel uzsimirses ilgiau pavakaros...nesiruosiu aukot visko del to kad ji istraukineti..jei nenori turet musu...pati nesisiulysiu...cia tas pats kas ligoniui duodami vaistai bet jis gydosi tik tada kai skauda...zodziu, ziauri esu as, bet labai jau jauna tai kad nesiruosiu save marinuoti kompiuterasto kompanijoj
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2005 11 17, 16:47)
as jau cia kartojuos, bet man ir nereik kad jis visai nezaistu...bet kad nepamirstu kad turi seima, kad galu gale as ne tik jo vaiko motina... na zodziu jau turiu savo nuomone, ir zinau ka darysiu jei jis vel uzsimirses ilgiau pavakaros...nesiruosiu aukot visko del to kad ji istraukineti..jei nenori turet musu...pati nesisiulysiu...cia tas pats kas ligoniui duodami vaistai bet jis gydosi tik tada kai skauda...zodziu, ziauri esu as, bet labai jau jauna tai kad nesiruosiu save marinuoti kompiuterasto kompanijoj

Kiek atsimenu, tai tu rašei, kad jį myli ar man tik pasirodė. Nes paskutinė žinutė tei didele meile nekvepia, o jis (tu pati rašei) ir tave, ir vaika myli. Aš gal ir kartojuosi bet noriu pasakyti, jog tai progresuoja. Taigi pastebėk, kai po truputį jis žaisdamas, kiek laiko praleis prie kompo po mėnesio ar dviejų. Manau tai gali būti gerokai ilgesnis laiko tarpas. Ir jeigu išsiskirsite, tai ne vien dėl to, kad jis ligonis, o ir dėl to kad tu "nesiruoši savęs marinuoti dėl kažkokio kompiuterasto". Ir ką galėtum pasakyti vaikui kai jis užaugs.... "ai tingėjau aš ten su tuo tavo tėvu terliotis, todėl jis dabar beprotnamyje WOW naujauisią versiją geimina." O iš kitos pusės gal jis tau tik reikalingas, kad kuo dažniau lovoje kai tu užsimanai būtų, ar pultų linksminti ir užiminėti, kai tau to reikia, bet ne kaip žmogus visom prasmėm...

O jeigu rimtai, nusipirk ir paskaityk tą knygelę, kur anksčiau minėjau, daugiau sužinosi.
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2005 11 17, 16:47)

o apie kokius vaistus tu kalbi?....tipo gerk tik po tris stikliukus per dieną ir aš tave pagydysiu... ar pgrąsinu skyrybom ir tu pasveik....
Atsakyti
Manau, pagrasinimas skirybomis nelabai suveiks. Ras paguoda tame paciame kompe. Kaip alkoholikas butelyje. Turiu ir as namie kompiuterasta vyra. Cia , ziuriu tampa masine problema. Tuos konteriu serverius reiktu daryti prieinamus tik paaugliams, o po vestuviu, ni ni, nes sugrius seimos. Turi buti prirasytas 11-tas Dievo istatymas: Negeisk kompiuterio labiau nei savo zmonos!
Atsakyti
QUOTE(rutak @ 2005 11 18, 00:38)
Manau, pagrasinimas skirybomis nelabai suveiks. Ras paguoda tame paciame kompe. Kaip alkoholikas butelyje. Turiu ir as namie kompiuterasta vyra. Cia , ziuriu tampa masine problema. Tuos konteriu serverius reiktu daryti prieinamus tik paaugliams, o po vestuviu, ni ni, nes sugrius seimos. Turi buti prirasytas 11-tas Dievo istatymas: Negeisk kompiuterio labiau nei savo zmonos!

megalol.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif gerai cia pasakei thumbup.gif
siaip as jam net negrasinsiu skyrybom, tiesiog jei ir toliau taip tai jau nesibarsiu ir neprasysiu...o tyliai sutvarkysiu popierius ir bus finita la comedia cool.gif niekio nesakau, myliu ji, bet jei jam esu tiek ir reikalinga tai adjos amigos...cia jau sneka boba kuriai uzknist baigia su tai priklausomai ar dar koki besa sugalvojusiais vyrais... zinau, kad nnaammaass sakys reik padet nes jie silpnesni...o as manau ne velnio, suauge zmones esat, negaliu net siutas ima kokie tie vyrai slabakai, jie nei mini sijono negali pro akis praleist nepastebeja, nei dideles krutines nenuvarvine seiles nei losimu, nei kompu...kas ka...ale vis prigalvoja...jei jau tokie slabakai, tai as tikrai pati sugebesiu uzauginti ir vaika ir save pilnumoj aprupinti...
Atsakyti
QUOTE(rutak @ 2005 11 18, 00:38)
Turi buti prirasytas 11-tas Dievo istatymas: Negeisk kompiuterio labiau nei savo zmonos!

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2005 11 18, 11:33)
megalol.gif  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif gerai cia pasakei thumbup.gif
siaip as jam net negrasinsiu skyrybom, tiesiog jei ir toliau taip tai jau nesibarsiu ir neprasysiu...o tyliai sutvarkysiu popierius ir bus finita la comedia cool.gif  niekio nesakau, myliu ji, bet jei jam esu tiek ir reikalinga tai adjos amigos...cia jau sneka boba kuriai uzknist baigia su tai priklausomai ar dar koki besa sugalvojusiais vyrais... zinau, kad nnaammaass sakys reik padet nes jie silpnesni...o as manau ne velnio, suauge zmones esat, negaliu net siutas ima kokie tie vyrai slabakai, jie nei mini sijono negali pro akis praleist nepastebeja, nei dideles krutines nenuvarvine seiles nei losimu, nei kompu...kas ka...ale vis prigalvoja...jei jau tokie slabakai, tai as tikrai pati sugebesiu uzauginti ir vaika ir save pilnumoj aprupinti...

yra sakoma, jei nori pamatyti velnią, tai prigyrdyk moterį..... čia apie vyrus ir moteris, ta prasme, kad jeigu jau moteris tampa priklausoma, tai jai išsikapstyti būna daug sunkiau nei vyrui - ji stipresnė ir stipriau prisiriša (čia netikusius vyrus).

labai dažnai didele dalimi gyvenimo draugas prisideda prie to, kad žmogus tampa priklausomas. Manau kad ir ne be tavo pagalbos, tiesiog tai plika akimi sunkiai matosi. Reikia prisiimti ir sau bent dalelę atsakomybės. Nors pirmiausia jis pats yra atsakingas už savo sveikimą ir nekaltas kad seraga. Bet jam labai sunku ką nors daryti, kai apie labai mažai žino.

Visiškai neįkalbinėju tavęs su juo gyventi ir kentėti.... tik kiek supratau, jūs su vyru labai atviri, tai parodyk jam tai, ką mes čia rašinėjomės. Garantuoju, kad poveikis turėtų būti laibai stiprus ir pozityvus.

Taigi (kartojuosi) tavo teisė rinktis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nnaammaass: 18 lapkričio 2005 - 11:27
QUOTE(nnaammaass @ 2005 11 18, 12:20)
yra sakoma, jei nori pamatyti velnią, tai prigyrdyk moterį..... čia apie vyrus ir moteris, ta prasme, kad jeigu jau moteris tampa priklausoma, tai jai išsikapstyti būna daug sunkiau nei vyrui - ji stipresnė ir stipriau prisiriša (čia netikusius vyrus).

labai dažnai didele dalimi gyvenimo draugas prisideda prie to, kad žmogus tampa priklausomas.  Manau kad ir ne be tavo pagalbos, tiesiog tai plika akimi sunkiai matosi. Reikia prisiimti ir sau bent dalelę atsakomybės. Nors pirmiausia jis pats yra atsakingas už savo sveikimą ir nekaltas kad seraga. Bet jam labai sunku ką nors daryti, kai apie labai mažai žino.

Visiškai neįkalbinėju tavęs su juo gyventi ir kentėti.... tik kiek supratau, jūs su vyru labai atviri, tai parodyk jam tai, ką mes čia rašinėjomės. Garantuoju, kad poveikis turėtų būti laibai stiprus ir pozityvus.

Taigi (kartojuosi) tavo teisė rinktis.

galvoji as jam nerodziau ax.gif jis vakare visada isgirsta ka ir su kuo kalbejau o jei tai rastu tai parodau, na juo labaiu tai juk apie ji . . .ir jis pasake kad tiesos yra ir tavo i r mano zodziuose, bet sako jus jau cia n kartu abu kartojates ir tiek...
jam nelabai patinka, savaime aisku, kad as aptarineju jo problemas su kazkuo, bet turint omeny kad tai tik virtualus pokalbiai bejokiu pazystamu tai jau yra gerai, nes tik artimiausi draugai zino kas vyksta, jo draugai uz ji - mano drauges uz mane...na ...zodziu, kol kas jis tikrai kol as uzsiemusi sau malonia veikla(sportas, vonia pirtys ir t. t)jis zaidzia bet kai gristu max val ir eina pas man, na ziuresim kiek ilgai itvers nes daznai taip buna po barnio daug maz...bet isijungia ir uzsimirsta...
Atsakyti
QUOTE(nnaammaass @ 2005 11 18, 12:20)

labai dažnai didele dalimi gyvenimo draugas prisideda prie to, kad žmogus tampa priklausomas. Manau kad ir ne be tavo pagalbos, tiesiog tai plika akimi sunkiai matosi. Reikia prisiimti ir sau bent dalelę atsakomybės. Nors pirmiausia jis pats yra atsakingas už savo sveikimą ir nekaltas kad seraga. Bet jam labai sunku ką nors daryti, kai apie labai mažai žino.

.

jis isijunge i ta zaidima su savo draugais, na bendradarbiais jie irgi namie ta pati daro(pamirsta seimas ir..)
tai jie per skypa sneka ir kartu zaidzia...zodziu tikrai, is pradziu galvojau gerai bent atsipalaiduos, bet dabar matau kad jis pavarges ir i darba anksti ir puse nakties prazaidzia ...na nebesikartosiu, bet tikrai mano cia nei rankos neprikista, nes buvau pries kompa, nesiuliau zaist, is vis buvau pries kompa ir pries interneta..bet yra kaip yra..jei ne interbnetas jie sugeba ir kompaktais apsikeist ir nusipirkt
Atsakyti

Aš nesakau, kad tu jam sakei žaisk, nupirkai kompiuterį ar panašiai. Aš sakau, kad tokių būdų jis, greičiausiai, "bėga" nuo realaus gyvenimo problemų, neturi pakankamai įgudžių jas spręsti ir pan. Pafantazuosiu: gal tu jam pastoviai dėl ko nors zirzi, gal jam darbe yra problemų, gal tu iš jo ko nors reikalauji, kad jis darytų tą ar taip, kaip jam yra nemalonu, nepatogu ir pan. Tai nėra taip paprasta kaip gali pasirodyti ..."na nebesikartosiu, bet tikrai mano cia nei rankos neprikista, nes buvau pries kompa, nesiuliau zaist, is vis buvau pries kompa ir pries interneta..bet yra kaip yra..." - tai tik atsifutbolinimas.. Manau, kad ne vieną kartą sėdo prie kompo dėl ko nors labai susinervavęs ir ilgai geimino, t.y. atsiribojo nuo problemos.... Jo atveju liga taip ir veikia.. O nervavimasis dėl to kad kyla problemų dėl žaidimo, tai jau įeita į uždaro rato ribas...

Beje, kaip ten dėl tos knygos, ar ruošiatės skaityti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nnaammaass: 18 lapkričio 2005 - 13:07