Įkraunama...
Įkraunama...

Prasilošęs vyras...

Bambolina, noriu, kad zinotum, labai daug rudeniuku skyrelio mamyciu tave palaiko. Jeigu turesi kokiu finansiniu sunkumu - kreipkis i mus. Deja, net nezinau ka tau patarti del vyro - jei tai atsitiktu man -net neisivaizduoju ka tektu daryti. Skyrybos - lengviausias kelias... Ir tikrai zinau, tu nenustosi jo myleti vien suzinojusi, jog tavo vyras losia.
Nesvarbu kaip bebutu sunku - visada atsimink, kad turi maza nuostabia dukryte, kuriai reikia taves.
Atsakyti
QUOTE(Dew drop @ 2005 02 04, 10:57)
Vargse Bambolina.. laikykis..
as taip pat pritarciau tiems, kas sako, kad tai liga, taciau jis taip pat suauges zmogus, o dar jau ir tevas, tai turetu kazkaip stengtis save kontroliuoti, jausti atsakomybe uz seima, vaikeli. Jei siu jausmu ir pastangu nera, tai bijau, bet gali buti , kad skyrybos yra geriausias variantas. Juk negali visa gyvenima gyventi su zmogumi ir slapstyti brangesnius daiktus ar laukti, kol kas juos tiesiog atims uz skolas. schmoll.gif
Bet bjauriausia, kad aplinkiniai zinojo ir neperspejo. Ivede moteriske kaip jautuka i skerdykla uzristom akom, atleiskite uz toki palyginima... Gyvenime neatleisciau  gun_bandana.gif  box.gif


visi jo draugai losia (kai isaiskejo kviesdavosi ir ji kartu). O zinojo kad vaikelis mazas, kad alga kaip tik pragyvenimui o ne losimui!!! Kokie cia draugai, LOSEJAI prakeikti gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(hobo @ 2005 02 04, 11:42)
yra tokia institucija, dabar pavadinimo nepamenu, kur lošėjas pats gali atnešt duomenis apie save nuotrauką ir t.t. ir kol šito neatsiima, tai jo neįleidžia į jokį kazino ir t.t.


Gal galit kas nors konkreciau parasyt apie tai, gal kas zinot kur reikia eiti, ka tureti.
ACIU VISOMS UZ PALAIKYMA wub.gif
Atsakyti
Bandyk Bambolina mastyti apie savo dukryte, nes tu jai esi labai reikalinga. Tu esi jai visas pasaulis, jei tu kenti kencia ir ji, o ji dar per maza kentet.
Del vyro, tai manau kad jam reikia pagalbos. Jis turi tureti zmogu salia, kad atsipeiketu, nes jei visi nuo jo nusisuks, jam bus visai sunku, jis gali vaisai nugarmeti i bedugne. Gali atsitikti dar blogau (neduog Dieve). Bandyk jam padeti, aisku jei matai, kad pastangos be vilties, tada kas belieka tik nusigresti. Neziurint i tai kaip jis ziaurei pasielge su jumis, reikia kazkaip sugebeti jampadeti, nes jis tikrai jau ligonis, o ligoni reikia gydyti. As zinau viena moteri nuo kurios visi nusisuko. Ji pasigimde graze mergyte, buvo pogimdyvine depresija, niekas nekreipe i tai demesio. Jos vyras istisai dirbo, gryzdavao labai labai velai. Ji nepakele to sunkumo ir pradejo gerti istisom dienom. Mergyte budavao su girta mama. Visi bande slepti, bet niekas nesieme drastisku priemoniu ir niekas nepadejo jai. Na vyras stengdavosi anksciau gryzti, kad buti su mergaite, nes mama jau ir vel girta miega. Ir viena grazia diena, girtos mamos rankos nese mergaite ir isprudo mergyte tiesei ant laiptu, atsidure mazute Kaune, reanimacijoj, daktarai jai padejo, aciu jiems. Tik kaip ivyko kraupi nelaime, tada visi sumaste kad reikia ja gydyti.
Cia sunku, Bambolina ka patarti, kas butu geriau, nusisukti greitai galima, bet... Sunku Tau mazute, labai sunku. Norim mes tau padeti, tik sakyk, isdrysk prasyti pagalbos.
Laikykis mazute, paziurek kokia nuostabe dukryte turi, ji tavo visa paguoda, visas tavo turtas console.gif
Atsakyti
NET SUSIDRAUDINAU smile.gif KAIP BEBUTU IS MAMOS VISADA PALAIKYMO SULAUKSIU, DUKRYTE UZSIAUGINSIU. AS MASTAU GERIAU VIENA MAMA, NEI IR TEVAS LOSEJAS, ALKOCHOLIKAS AR NARKOMANAS. nENORIU KAD DUKRYTE TOKI TURETU wub.gif nES PATI AUGAU SU TEVU ALKOCHOLIKU, KURIO NEMACIAU JAU GAL KOKIE7 METAI. jEI ZMOGUS NENORI KEISTIS, AS NEVISAGALE.
Atsakyti
Bmbolina, jezau net apsiverkiau ... nebuciau niekada pagalvojusi...
Nezinau kaip tau padeti...
O tu buni Kaune ? Zinau, kad tu lygtai kirpeja ane ? O gal sakau merginos padeti susikurti savo mazuti versliuka tau ? Sakykim namie pas save pakirptum viena ar kita supermama ir taip dasidurtum prie savo kukliu pajamu... ? Ka tu i tai ?
kadangi as esu labai artimai susidurusi su alkogolikais, tai zinau, kad reikia buti labai stipriems abiems, kad isbristi is priklausomybes liuno. O jeigu tu supratai, kad geriau jau viena auginsi mergyte, tai tada siulau nebesizvalgyti atgal , o bandyti mokintis gyventi vienai ir ismokti save issilaikyti....
o jei reikes kazkokios paramos, tai butinai kreipkis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabriela: 04 vasario 2005 - 15:46
Bambolina - stipribes tau ir tavo mazutei... wub.gif Labai sirdi suspaude apie tavo beda isgirdus. Kokios tik pagalbos bereiktu - rasyk ir bandysim ieskoti sprendimu - juk musu RUDENINIU skyrelis jau kaip didele seima - visos savos, viena kita rupinames. Svarbiausia nelaikyk visko viduje. Ir stenkis ramintis, gerk visokias melisu arbateles - sugris pienukas, tik kuo dazniau mazyle musu martele prie kruties glausk wub.gif
Atsakyti
Bambolina, labai uzjauciu Tave sad.gif Mes su vyru pakalbejom apie Tavo situacija ir Jis Tau parase savo nuomone ir patarimus:

"Na ka - dabar kaip tik nelaikas verkti - tai tik prives prie depresijos ir kitu nelaimiu. Kelio atgal nera, o nezengti nei zingsnio ir tiketis, kad tunelio gale vistik pamatysit sviesa - butu kvaila. Reikia ieskoti, eiti pirmyn.. Sprendimas isvaryti vyra - nelabai strategiskai protingas ejimas, nes prarandamas pajamu saltinis (nors ir iki siol jis buvo labai nuostolingas). Aisku - jei meiles nera, protingiau susirasti nauja "pajamu saltini" smile.gif - vyra. Mano manymu, veiksmai turetu rutuliotis tokia linkme:
1. Susesti su vyru, ramiai viska pasikalbeti, isvadinti vyra asilu ir dar paprasyti, kad taip jis pats save pavadintu nuosirdziai (tikras vyras visada pripazins drasiai savo kalte, ir turi rasti ir moraliniu ir fiziniu jegu gelbeti seima is sudetingos padeties). Tada paprasyti, kad jis daugiau nei menkiausio dalyko nemeluotu gyvenime (seima negali egzistuoti, jei yra nors viena, nors menkiausia smulkmena, kurios negali zinoti bet kuris is seimos nariu - mano asmenine taisykle). Jei siame etape kompromiso pasiekti nepavyks - toliau skaityti neverta. Vienu zodziu - turi pavykti.
2. Tiksliai, su dviem skaiciais po kablelio suskaiciuoti, surasyti skolas, suskaiciuoti visa ju suma.
3. Ivertinti, kurias skolas, galima atiduot veliausiai (ar gal net isvis nurasyt "ale kazkada tikrai atiduosim" - pvz giminems). Patikrinti ar tam pritaria skolintojai (paskambint ir pasakyt, kad tokia situacija, ir ar nieko jei skola grazins tada ir tada - tikslia data. Jei protingi skolintojai - irgi supras, kad geriau atgaut pinigus nors ir po metu kitu, nei neatgaut visai)
4.Suskaicioti kiek yra jusu visos seimos pajamos per menesi (vyras uzdirbti po 1000 lt/men juk gali + pasalpos ir kt... )
5. Suskaiciuoti kiek minimaliai reikia jusu siemai pragyvenimui per menesi (kiek galima taupant, atsisakant mokamu pramogu, prabangos daiktu pirkimo). Prie tos sumos prideti 100 Lt nenumatytiems atvejams. (pvz mums per menesi - 600 Lt pakanka maistui, kurui, rubams ir tt. - be mokesciu, be abejo.)
6. Ivertinant auksciau paminetus duomenis susidaryti skolu grazinimo grafika.
7. Pradeti grazinti skolas is sekancio atlyginimo.
Zodziu susidaryt plana, tiksla ir ji igyvendinet.
Aisku sunku bus is pradziu, bet po keleto metu ateis pavasaris.. Po keleto metu pasakiau, jei skola yra kokiu 50,000 lt dydzio... Jei maziau, ar net iki 10000 lt - is vis tragedijos nera... Zmones pasiima paskolas bustams po 100000 ar daugiau ir neverkia - susispaudzia, apkarpo seimos islaidas ir siekia tikslo 25-40 metu...

P.S. aisku jei gresia, kad kazkas per antstolius gali issireikalauti pinigus, galima daryt machinacijas, kaip "skyrybos" ir tt - bet tos skolos tos bus tiesiog nurasytos, todel niekam nenaudinga manau butu siundyti antstolius...

P.P.S O ta studentiska paskola is vis jokia ne problema, (mes abu su zmona jas pasieme), ja galima grazinti per 15 metu, pradedant grazinti 2 metai po moklsu baigimo."


Laikykis heart.gif

Atsakyti
QUOTE(Bambolina @ 2005 02 04, 15:19)
Gal galit kas nors konkreciau parasyt apie tai, gal kas zinot kur reikia eiti, ka tureti.
ACIU VISOMS UZ PALAIKYMA wub.gif

Tavo atsakymas čia
QUOTE
Ta institucija - Valstybinė lošimų priežiūros komisija. Jinai paskui duomenis išplatina po visus lošimų namus. Bėda ta, kad dažniausiai po kelių dienų tie patys veikėjai ateina to prašymo atsiimti 


Viską nešti turi ne kas nors kitas, o pats lošėjas

Atsakyti
Prie smalsutės vyro pasiūlymų neįtrauktas esminis, kuris turėtų būti įrašytas antruoju numeriu. Kai vyras pripažįsta turįs priklausomybę azartiniams lošimams, būtina kreiptis į psichiatrą ir išsigydyti. Kitaip nėra prasmės tęsti - kam sudarinėti skolų grąžinimo grafikus, jei tų skolų kasdien bus pridaroma naujų?

Aš jums sakau, kad valios čia per maža
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 02 04, 18:27)
Prie smalsutės vyro pasiūlymų neįtrauktas esminis, kuris turėtų būti įrašytas antruoju numeriu. Kai vyras pripažįsta turįs priklausomybę azartiniams lošimams, būtina kreiptis į psichiatrą ir išsigydyti. Kitaip nėra prasmės tęsti - kam sudarinėti skolų grąžinimo grafikus, jei tų skolų kasdien bus pridaroma naujų?

Aš jums sakau, kad valios čia per maža


Pritariu!!! Esme yra paciame serganciojo samoningame suvokime savo ligos!!!!! pasaulis gali desimt kartu pasikeisti, bet jeigu JIS nesuvoks ka daro, ir kad rimtai serga, kad jampagalbos reikia, tuomet nieko nebus!!!!
Bambolina, as taip pat prisidedu prie visu palaikanciuju zodziu!!! STIPRYBES,KANTRYBES, ISMINTIES TAU ir MAZYLEI TAVAJAI!!!
Atsakyti
QUOTE(smalsute @ 2005 02 04, 17:43)
Bambolina, labai uzjauciu Tave sad.gif Mes su vyru pakalbejom apie Tavo situacija ir Jis Tau parase savo nuomone ir patarimus:

"Na ka - dabar kaip tik nelaikas verkti - tai tik prives prie depresijos ir kitu nelaimiu. Kelio atgal nera, o nezengti nei zingsnio ir tiketis, kad tunelio gale vistik pamatysit sviesa - butu kvaila. Reikia ieskoti, eiti pirmyn..  Sprendimas isvaryti vyra - nelabai strategiskai protingas ejimas, nes prarandamas pajamu saltinis (nors ir iki siol jis buvo labai nuostolingas). Aisku - jei meiles nera, protingiau susirasti nauja "pajamu saltini" smile.gif - vyra. Mano manymu, veiksmai turetu rutuliotis tokia linkme:
1. Susesti su vyru, ramiai viska pasikalbeti, isvadinti vyra asilu ir dar paprasyti, kad taip jis pats save pavadintu nuosirdziai (tikras vyras visada pripazins drasiai savo kalte, ir turi rasti ir moraliniu ir fiziniu jegu gelbeti seima is sudetingos padeties). Tada paprasyti, kad jis daugiau nei menkiausio dalyko nemeluotu gyvenime (seima negali egzistuoti, jei yra nors viena, nors menkiausia smulkmena, kurios negali zinoti bet kuris is seimos nariu - mano asmenine taisykle). Jei siame etape kompromiso pasiekti nepavyks - toliau skaityti neverta. Vienu zodziu - turi pavykti.
2. Tiksliai, su dviem skaiciais po kablelio suskaiciuoti, surasyti skolas, suskaiciuoti visa ju suma.
3. Ivertinti, kurias skolas, galima atiduot veliausiai (ar gal net isvis nurasyt "ale kazkada tikrai atiduosim" - pvz giminems). Patikrinti ar tam pritaria skolintojai (paskambint ir pasakyt, kad tokia situacija, ir ar nieko jei skola grazins tada ir tada - tikslia data. Jei protingi skolintojai - irgi supras, kad geriau atgaut pinigus nors ir po metu kitu, nei neatgaut visai)
4.Suskaicioti kiek yra jusu visos seimos pajamos per menesi (vyras uzdirbti po 1000 lt/men juk gali + pasalpos ir kt... )
5. Suskaiciuoti kiek minimaliai reikia jusu siemai pragyvenimui per menesi (kiek galima taupant, atsisakant mokamu pramogu, prabangos daiktu pirkimo). Prie tos sumos prideti 100 Lt nenumatytiems atvejams. (pvz mums per menesi - 600 Lt pakanka maistui, kurui, rubams ir tt. - be mokesciu, be abejo.)
6. Ivertinant auksciau paminetus duomenis susidaryti skolu grazinimo grafika.
7. Pradeti grazinti skolas is sekancio atlyginimo.
Zodziu susidaryt plana, tiksla ir ji igyvendinet.
Aisku sunku bus is pradziu, bet po keleto metu ateis pavasaris.. Po keleto metu pasakiau, jei skola yra kokiu 50,000 lt dydzio... Jei maziau, ar net iki 10000 lt - is vis tragedijos nera... Zmones pasiima paskolas bustams po 100000 ar daugiau ir neverkia - susispaudzia, apkarpo seimos islaidas ir siekia tikslo 25-40 metu...

P.S. aisku jei gresia, kad kazkas per antstolius gali issireikalauti pinigus, galima daryt machinacijas, kaip "skyrybos" ir tt - bet tos skolos tos bus tiesiog nurasytos, todel niekam nenaudinga manau butu siundyti antstolius...

P.P.S O ta studentiska paskola is vis jokia ne problema, (mes abu su zmona jas pasieme), ja galima grazinti per 15 metu, pradedant grazinti 2 metai po moklsu baigimo."
Laikykis heart.gif


Smalsute, perskaiciau visus tavo vyro tararimus 3 kartus, atsisvieciau ir bandysiu. ACIU JAM DIDZIAUSIAS!!! Padekok saviskiui drinks_cheers.gif

P.S. Skambino man vyras... verkia... praso atleist, nori susitikti ir viska apkalbeti. Ryt viska parasyliu.
ACIU JUMS VISOMS heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti