Įkraunama...
Įkraunama...

Prasilošęs vyras...

QUOTE(*Aukse* @ 2007 01 03, 15:39)
gal reiketu ,kad tavo vyras su juo vyriskai,prie butelaicio (  biggrin.gif  ) ta reikala isnarpliotu arba ,kad kazkas kitas pazystantis ji su juo apie tai pasikalbetu ir atvertu,galbut,akis
g.gif

Dėl butelaičio, tai tas variantas visiškai atkrenta, nes prieš daug metų tai irgi buvo tapę priklausomybe, bet jau seniai su tuo reikalu baigta (nė lašo), nors man atrodo, kad tiesiog vieną priklausomybę pakeitė kita g.gif . O dėl kito artimo žmogaus, tai nebent bandytų kalbėti dukra, bet ji dar pakankamai jauna ir nemanau, kad "višta leistųsi, kad ją viščiukas mokytų". O daugiau nelabai yra su kuo jis palaikytų labai artimus santykius, išskyrus savo žmoną unsure.gif . Tai va taip ir pergyvename visi ir spėliojame, kokia ateitis jo laukia, o labiausiai gaila jo mažamečių vaikų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fleita: 03 sausio 2007 - 15:05
na tada reikia,kad zmona megintu su juo apie tai be isteriju pasisneketi g.gif bet jei ji suzinojus apreks ji,tai manau taip bus tik blogiau.mat as kai issiaiskinau,tai is pradziu bandziau graziuoju sneketi,o kai jis pradejo meluoti,tada teko ir kakaryne paleisti blush2.gif taciau nuo to geriau nepasidare.tik kai pagrasinau skyrybom aprimo siek tiek.taciau jam dabar bandomasisi laikotarpis ir jei jis pasikiaulys,tai teks igyvendint tai ka ir sakiau jam verysad.gif
gal uosvis turi koki artima drauga g.gif kuris galetu jam patarti.o gal tiesiog tokiam zmogui reikia pamatyti ka jis gali prarasti del tokio polinkio g.gif bet isvada tokia-tik nedaugelis tokiu ligoniu sugeba ir toliau tvarkingai gyventi.nes kaip tu ir rasiai viena polinki pakeicia kitas doh.gif
Atsakyti
Norėčiau ir aš prisijungti su savo bėda verysad.gif Kai suzinojau pirmakart apie savo vyro bėdą, buvome tik susituokę. Pamenu, šaukiau su ašaromis, laikydama kūdikį ant rankų (nedovanotina verysad.gif ), kai įžengus vyrui į namus, iškamantinėjau apie tai kur dingęs.Tuomet jis buvo pralošęs tik atlyginimą.Mes pasikalbėjom. Jis džiaugėsi turįs supratingą žmoną, kuri atleidžia ir supranta. O tada tikrai stengiausi suprasti - vyras norejo greitų pinigų man ir mažiukui, nes gyvenome tik iš jo atlyginimo, butas nuomojamas. Aš tikėjau savo vyru, tikėjau ir tebetikiu jo altruistiška dvasia wub.gif , tačiau atmečiau tokį pinigų uždirbimo būdą. Jis man pritarė.Vis gi apie jo lošimus teko išgirsti antrą ir visai neseniai trečią kartą. Dabar mūsų situacija nepavydėtina blink.gif verysad.gif : pralošti 1tūkst Lt. už vaiką, mano tūkstantis, jo paskutinis atlyginimas, be to, turim "gražų" beveik 8tūkst. Lt skolų palikimą (skolintąsi iš bankų, iš draugų). Vos nenumiriau, kai apie tai sužinojau...Dabar svarstom, kaip toliau gyventi (šiuo metu turim tik 50Lt. - "likučiai" iš mamos paramos verysad.gif ji šiaip kartais padeda, apie bėdą nenutuokia) Draugų pagalbos net nesitikim, nes jau bandėm.Be to, vyras neuždirba tiek, kad galetume imti paskolą (na, kad ir kito asmens vardu). Išvažiuoti greitai į užsienį geram udarbiui negreit pavyx ir išvis neaišku, ar pavyx.Nebeišmanom, ką daryt.Tėvams tikrai nesakysim-išvirstų iš koto, be to, ir padėt negalėtų.
GAL KAS GALI PADĖTI MŪSŲ SITUACIJOJ? BŪČIAU BE GALO DĖKINGA...
Atsakyti
g.gif turiu ir as tokia beda.kovojam su tuom jau treti meteliai.visko buvo.skyremes, taikemes...kiekviena karta sau sakau, kad viskas.nusibodo.viska metu ir t.t.Pradziai pralose 100 Lt, po to is namu dingo fotikas, kamera, keli mobilus, toliau buvo pralosinejami atlyginimai...Kai issikelem i uzsienius, atrode, kad aprimo.bet staiga atsirado bendramintis, su kuriuo ir dabar kazino sedi... verysad.gif na, bet siuo metu visi musu finansai mano rankose, tai bent nebijau, kad nebus uz ka valgyt ir t.t.O jei pasiskolina is ko, sakau, kad atidavinetu is kur nori, gali antra darba susirast jei reik.Nezinau kaip mums toliau seksis...
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2007 02 02, 03:53)
g.gif turiu ir as tokia beda.kovojam su tuom jau treti meteliai.visko buvo.skyremes, taikemes...kiekviena karta sau sakau, kad viskas.nusibodo.viska metu ir t.t.Pradziai pralose 100 Lt, po to is namu dingo fotikas, kamera, keli mobilus, toliau buvo pralosinejami atlyginimai...Kai issikelem i uzsienius, atrode, kad aprimo.bet staiga atsirado bendramintis, su kuriuo ir dabar kazino sedi... verysad.gif na, bet siuo metu visi musu finansai mano rankose, tai bent nebijau, kad nebus uz ka valgyt ir t.t.O jei pasiskolina is ko, sakau, kad atidavinetu is kur nori, gali antra darba susirast jei reik.Nezinau kaip mums toliau seksis...

Tikrai pagalvociau pries sakydama Taip tam zmogui.
Sorry,kad isikisau blush2.gif

Turejom toki pazistama verysad.gif siaubas-kiek begautu-pinigu nera schmoll.gif jei ne ta diena,tai kita,viska ka imanoma-palikdavo lombarde.Jos draugei irgi nebuvo saldu,kad dingdavo daiktai is namu,kai jos nera namie,paskui pinigai is pinigines.

Suprantu,kad sunku ir kartu gyventi ir be jo.

Sorry dar karteli
Atsakyti
Na dabar kaip tik esu paskendusi giliuose apmastymuose g.gif kaip ir viskas buvo gerai (daugiau nei metus) tai ir pasirasiau ant to reikalo... o dabar pagalvoju, kad biskiuka paskubejau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2007 02 06, 04:17)
Na dabar kaip tik esu paskendusi giliuose apmastymuose  g.gif kaip ir viskas buvo gerai (daugiau nei metus) tai ir pasirasiau ant to reikalo... o dabar pagalvoju, kad biskiuka paskubejau  unsure.gif

Neisivaizduoju kaip turetu buti sunku
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2007 01 03, 12:49)
Jau senokai įtarinėjome, bet vasarą tikrai įsitikinome, kad vyro tėvas lošia kazino. Ir kaip suprantame, yra jau gerokai įklimpęs, nes pastoviai prašo paskolinti pinigų (tūkstantinių sumų) giminaičių ir draugų, prikurdamas visokių istorijų, kad jam tų pinigų staiga prireikė ir pažadėdamas greitai gražinti. Be to, sklinda kalbos, kad jis ir savo namą yra jau kelis kartus užstatęs bankui.
Taigi, nežinome ką daryti. Gaila jo ir jo šeimos, nes turi sukūręs antrą šeimą su jauna moterimi, turi 3 metų dukrelę ir ką tik susilaukė dar vienos dukrelės. Be to, nežinau ar jo žmona iš viso ką nors žino apie tai, nes visiem finansiniams reikalams ir apskritai viskam šeimoje vadovauja jis.
Mano vyras bandė su savo tėvu kalbėtis. Jis iš pradžių viską neigė, o po to prisipažino, kad "mėgsta kartais palošti", bet į tolesnes diskusijas nesileido ir sakė, kad viskas gerai.
Taigi dabar ir nežinome kaip elgtis, nes bijome dėl jo ir jo šeimos. Paisišnekėčiau su jo žmona, bet nežinau ar tai nesugadintų mano santykių su uošviu, o vyro su tėvu. Iš šiaip mūsų santykiai su jo naująja žmona nėra labai artimi, nes dėl jos iširo pirmoji uošvio santuoka. Be to ar tai nebūtų kišimasis ne į savo reikalus?
Ir apskritai, ką daryti ar geriau iš viso nieko nedaryti?

oi sakes, kaip as uzjauciu verysad.gif verysad.gif verysad.gif
pas mus seimoje aciu dievui tokiu bedu neturim bigsmile.gif
Atsakyti
lošimas -- rimta yda. ir čia žmogui reikia itin rimtos pagalbos. ir dar -- kad jis pats suvoktų, kokiam mėšle sėdi. šiaip tokiems žmonėms labiausiai padeda kai juos gyvenime kažkas stipriai papurto. tik blogiausia, kad tai reiškia ne šiaip sau pasikoliojmą namie, bet artimųjų paradimą, radikalų gyvenimo pasikeitimą verysad.gif
Atsakyti
Pritariu Dios, kad cia labai rimta seimos problema. Mano paguodos zodziai nepades,bet sekmes gelbejant ju seima 4u.gif Dekui Diev, niekad nebuvau susidurus su sia situacija, tai nelabai ka ir patart galiu...
Atsakyti
nesu naujoke cia supermamoj, daugiau skaitau, nei reiskiu savo nuomone. bet noriu pasidalinti savo patirtim, kai vyras serga sia priklausomybe.pradesiu viska nuo pradziu. tapau nescia kai mums tebuvo vos astuoniolika, dabar musu vaikuciui bus 4 metukai. pirmakart suzinojau, kad retkarciais nueina i kazino , kai dukrai tebuvo vos puse metuku.Kai pagalvoju, kad tada tik buvo mazyte problemele, nes pralosdavo tik po koki 10 litu, bet mums jauniems (tiksliau man) neturintiem pagrindo po kojomis tai buvo daug. paskui seke vis didesnes ir didesnes pinigu sumos. galu gale, dabar man koks tukstantis litu atrodo nedaug, nes pries metus skolos sieke 10 tukstanciu litu. iki tol buvo visko-pykciu, skyrybu, mustyniu.Vyras visalaik praleisdavo kazino, grisdavo paryciais. Vis zadedavo, kad liausis, nori pasikeisti, bet... cia juk priklausomybe. vis ieskojo ir ieskojo is kur gauti pinigu.prasiskolino savo mamai, mociutei, kol galu gale jos suzinojusios kur jis padeda pinigus nustojo su juo bendrauti. jis nuolatos jas apgaudinedavo-kurdavo nerealias istorijas ir pasiteisinimus kam reikia tu pinigu.ir man meluodavo, pasakodavo nerealias istorijos, bet va pries metus susiemiau ir lioviausi juo tiketi...slepdavau pinigus, nes jis juos pralosdavo.Neduodavau pinigu nueiti net i parduotuve, nes jau zinojau kur jis eis...As nemoku isreiksti rasydama to, kas musu seimoje dejosi, bet buvo klaiku-buvau ziaurioj depresijoj.negalejau palikti ir vyro neisitikinusi, kad kito kelio nera.mane butu uzgrauzusi sazine, kad palikau ji viena bedoj (aisku, jis to nezinojo).labai gaila buvo vaikucio. ismeginau viska, pagaliau ikaliau jam i galva, kad cia priklausomybe, kad cia liga.kad reikia keisti viska is pagrindu, nes losdamas tikrai nepraturtes (jis anksciau buvo isitikines, kad islosti imanoma). islosti yra imanoma, bet pralosiama juk zymiai daugiau.jis vis sakydavo, kad kai atsilos - liausis, nes jis neturi is kur gauti tokios pinigu sumos. ir tik pries kaledos pradejo viskas gereti, nes pamate, kad jam jau viskas-turi susiimti, nes ir as ji paliksiu. jau zino,kad tikrai nebetoleruosiu ir nebegelbesiu jo. daviau paskutini sansa atsistoti ant koju-susirado geresni darba, kortele banko buvo pas mane, as reguliuoju visa seimos biudzeta.kolkas nelosia, atidavinejam po truputi jo tukstantines skolas .paskaiciavom,kad dar kokie 6menesiai ir galesim gyventi sau...bet kas is to-as jau niekada juo nepasitikesiu, kas liecia pinigus.jeigu ilgiau uztrunka darbe-mane uzpuola paranoja, kad jis sedi kazino, neisleidziu niekur su vienu draugu (kuris iki siol sedi kazino), nes zinau kur jis ji nutemps, nepalieku pinigu pinigineje...visus seimos inigus valdau as.
ir cia tik lasas juroje,ko as prirasiau...neturiu tokiu sugebejimu isdestyti savo mintis rastu...zinau tik viena, kad jeigu dar karta tai ivyks, tikrai ismesiu ji is namu be pasigailejimo. nes jus neisivaizduojat, kaip yra sunku gyventi su tokiu zmogumi-nuolatineje baimeje ir strese, kad bet kada viskas gali atsinaujinti.o gal as jau jo nebemyliu? zinau, kad esu grazi jauna-galiu susirasti normalu, bet tiesiog labai norejau isgelbeti savo seima.
ir galiu duoti viena patarima-kol zmogus neatsidurs gilioj duobej ir nenusisuks gimines-tol jis nesusivoks.
Papildyta:
QUOTE(*Aukse* @ 2007 01 03, 15:39)
aisku butu pats drastiskiausias dalykas,keisti aplinka,darba ir isvykti is to miesto.galbut pasikeitus visiems siems dalykams pasikeistu ir poziuris g.gif aisku,realybeje igyvendinti toki pabegimo plana yra beveik neimanoma,ypac jei yra isikolinimai tretiems asmenims ir etc.bent man asmeniskai tik norisi pabegti,istempti saviski is to sss i kuri iklimpes.manau ir jis pats nori,taciau isipareigojimai tiems tretiems asmenims ir grazina i realybe verysad.gif man is tikruju gaila tavo uosvio unsure.gif gal reiketu ,kad tavo vyras su juo vyriskai,prie butelaicio (  biggrin.gif  ) ta reikala isnarpliotu arba ,kad kazkas kitas pazystantis ji su juo apie tai pasikalbetu ir atvertu,galbut,akis
g.gif

kalbos nepadeda,kiek buvo asaru priesaiku-tu net neisivaizduoji. arba jis susivoks, kai bus iklimpes labai labai arba prapuls visiskai...
Atsakyti
Sveiki.........
Turiu ziauriai didele problema: negaliu sustoti losti kazino, nors metu man tik 24, taciau per visa losimo istorija esu praloses arti 400000lt. Dirbu ir uzdirbu tikrai daug, taciau visi $ nuseda kazino, tada skolinuos ir vel losiu, kai nebera is ko skolintis, tada ieskau kitu iseiciu (pvz kazka parduodu kas man atrodo nereikalinga). taip pardaviau praktiskai viska: mobilu, kompa, automobili, sklypa kuri man padovanojo tevai ir daugely kitu gyvenimui reikalingu daiktu.... ziaurus jausmas apie tai rasyti... taciau ziauriai ziauriai noriu visa ta baigti....dar ir skolu kabo ant ~60000lt......
kartais net nepajauciu kaip as jau sedziu kazino prie pokerio ar ruletes....kas ten mane nuveda as nebezinau.... va kad ir siandien.... gavau avansa ir visa palikau kazino... gerai kad spejau susimoketi uz buta kuris liko paskutinis mano brangesnis daiktas (o ir ta jau norejau parduoti).
kokie pirmi keliai? merginos deja neturi, broliu ar seseru irgi, o mamai (tecio deja jau neturiu) sakyti is visos sirdies nenoriu, nes net neisivaizduoju kaip ja tai gali paveikti....
bijau pagalvoti apie rydena, nes rytoj noresiu valgyti....... o uz ka deja neturesiu....
padekit ar patarkit kaip kapstytis..... nuo ko pradeti.....
anoniminiu loseju grupe? spec programos? pas psichologa jau lankausi 2menesius, bet deja.... kazkokios pagalbos nepajutau, nors seansai 3 kartai per savaite..........
prasau............. help.gif nes vis dazniau pradedu galvoti apie savizudybe..........o juk tai ne tas kelias kuriuo reiki eiti..........
tiesiog pavargau nuo tokio gyvenimo......prasau, patarkit ir per daug neteiskit....nors gal viesas didelis teismas butu ir i nauda....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gryztantis_i_gyvenima: 26 kovo 2007 - 22:25