Įkraunama...
Įkraunama...

Prasilošęs vyras...

Del kirpimu smile.gif tai thumbup.gif ideja, bet as dar tik mokausi, todel dar biju kirpti!!! Dazyt moku ivairiausiai, chemini taip pat thumbup.gif bet kirpt tai dar baisu!!!
Atsakyti
as tai nebezinauka daryt.mano vyras ir losia.susitarem kad i svaite duosiu 30 euru jam ir 30 man(savo malonumui)bet....ir vel sulauze susitarima.nebezinau ka daryt cry.gif
Atsakyti
Bambolina, tik nepradekit nuo skolu grazinimo, jos palauks. Pirmiausiai isitikink, kad vyras susitvarke, kad veliau nesuzinotum,kad tie zmones, kuriems atidavet skolas vel jam skolina. As pazystu kelis alkoholikus ne losejus, bet bendra situacija visada gali baigtis vienodai.
Atsakyti
Stiprybes,Tau vaikeli thumbup.gif wub.gif wub.gif
patart ,nieko negaliu sad.gif
Atsakyti
O is kitos puses ziurint kodel dabar turiu atidavineti jo skolas ir gyventi susispaudus, jei viena gyvenciau kaip ponia......... Sunku...

tikiu... bet gal kaip nors... negalvok apie tai, tiesiog turit sunkumus isgyventi kartu.. nors ir labai skaudu...
SEKMES IR STIPRYBES!!! pyktis praeis ir tikiuosi kad gyvensit laimingai is naujo thumbup.gif
Atsakyti
Bambolina, nuosirdziai uzjauciu. mano vyro jaunystes draugas neseniai gydesi nuo alkoholizmo priklausomybes ligu centre, Vilniuje. Tai pasakojo, kads ten ne tikalkoholikus ir narkomanus gydo , bet ir losejus, darboholikus ir t.t. Jei tavo vyras suvokia savo liga, gal nores ten gydytis. Tik kik zinau, gydymas irgi pinigus kainuoja.
Atsakyti
gydimas gali padet jei pats zmogus to nores sad.gif
Atsakyti
QUOTE(tindi @ 2005 02 07, 16:45)
as tai nebezinauka daryt.mano vyras ir losia.susitarem kad i svaite duosiu 30 euru jam ir 30 man(savo malonumui)bet....ir vel sulauze susitarima.nebezinau ka daryt cry.gif

O kodel tu toleruoji jo tokius dalykus???? Kodel leidi jam lauit pazadus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bambolina @ 2005 02 07, 16:48)
O kodel tu toleruoji jo tokius dalykus???? Kodel leidi jam lauit pazadus? g.gif

as jau tiek isbandymu dariau doh.gif nezinau kas gali padet,nebent skyrybos sad.gif
Atsakyti
Užuojauta ... sad.gif aš esu susidūrusi su sektomis.... irgi siaubingas dalykas
Atsakyti
QUOTE(Bambolina @ 2005 02 04, 15:28)
NET SUSIDRAUDINAU smile.gif KAIP BEBUTU IS MAMOS VISADA PALAIKYMO SULAUKSIU, DUKRYTE UZSIAUGINSIU. AS MASTAU GERIAU VIENA MAMA, NEI IR TEVAS LOSEJAS, ALKOCHOLIKAS AR NARKOMANAS. nENORIU KAD DUKRYTE TOKI TURETU wub.gif nES PATI AUGAU SU TEVU ALKOCHOLIKU, KURIO NEMACIAU JAU GAL KOKIE7 METAI. jEI ZMOGUS NENORI KEISTIS, AS NEVISAGALE.

SUTINKU SU TAVIM. NES PATI TURIU TOKĮ TĖVĄ. JAU GERIAU JOKIO NEI TĖVAS ALKOCHOLIKAS.

STENKIS KALBĖTIS SU VYRU, KAD KEISTŲSI, BET JEI NEDĖS JOKIŲ PASTANGŲ, TAI KEISK SAVO GYVENIMĄ. JEI JIS DABAR SUGEBA IŠLEISTI TIEK PINIGŲ LOŠIMAMS, TAI ATEITĮ GALI BŪTI DAR BLOGIAU. NĖRA TĖVAS PAVYZDYS VAIKUI.

IR DAR PATARČIAU TIK NEPRADĖK GRĄŽINTI JO SKOLŲ, TEGUL MĄSTO PATS KAIP SUKTIS IŠ PADĖTIES. KAS TU JO KOKS DARBINIS ARKLIUKAS, KAD SAVO PRAKAITU TURI UŽDIRBTI SKOLOM. TEGUL TIE GERIEJI DRAUGELIAI, KURIE SKOLINO IRGI BŪNA SUSITAIKĘ SU MINTIM, KAD PINIGAI PRALOŠTI.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labas vakaras: 08 vasario 2005 - 16:36
tingiu skaityt viską, kas čia parašyta, bet mačiau, kad klausei konkrečiau, jei dar nieks nieko konkretaus nepasakė, tai atsakymus rasi čia:

http://www.vlpk.lt/
Atsakyti