Įkraunama...
Įkraunama...

Širmos - pertvaros

nusprendem svetaineje deti rasomaji stala ir atskirti ji sirma. gal kas zinote kur tokiu dalyku yra pirkti? ir gal kas turite kokiu nuotrauku ar nuorodu?
Atsakyti
Sveika mirksiukas.gif
na tokiu visokiu dalykeliu yra Alan Deko parduotuvese.. tik kad ten brangoka g.gif
Atsakyti
o kur toji parduotuve randasi? as pati is siauliu, tai tokios negirdejau. gal yra firmu, kurios gamina sirmas?
Atsakyti
Esu dar širmų mačiusi Indijos parduotuvėse. Bet irgi nemaža kaina smile.gif
Atsakyti
o aš pries metus esu mačius ermitaže nuostabių širmų po 80lt...nenusipirkau durna galva, tai dabar ir neturim, nes niekur jų normalių ir įperkamų nėr! bet gal kas matėt, tikrai pigesnę nei Alan deko? 4u.gif
Alan deko yra, pvz Europoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2007 03 28, 07:43)
o kur toji parduotuve randasi? as pati is siauliu, tai tokios negirdejau. gal yra firmu, kurios gamina sirmas?

Man irgi buvo ideja kilusi taip daryt. Bet kol kas ta ideja ateiciai pasilikau, tai nedayg sirmu nuziurejau. Tiksliau, vienintele. Labai grazia. Ji buvo is medzio remeliu, i kuriuos galima nuotraukas sudet. Kainos tiksliai nebeatsimenu, 600-800lt gal. O nuziureta ji buvo dovanu parduotuvej Savex, berods, salia buvusio Imitz, priesais "univermaga". Ir siaip, kiek atsimenu, ten budavo kartais viena kita sirma. Ir dar maciau Thomas Philips kataloge visai nebloga sirma is sviesaus medzio. Kaina nedidele, bet reiktu gyvai apziuret, nes kokybe pas TP nevisada gera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaRAza: 30 kovo 2007 - 07:57
QUOTE(zaRAza @ 2007 03 30, 09:56)

tai jei ka surasi, butinai prasyk, patarimais pasinaudosim 4u.gif
Atsakyti
o, reikes paziuret toje parduotuvej. o siaip labiau noreciau, kad kas pagamintu karkasa ir aptrauktu tokia medziaga kokios bus uzuolaidos. tada viskas butu graziai suderinta.
Atsakyti
Esu maciusi sirmu ir Baldu rojuje Vilniuje...
Turiu svajone kada nors tokia isigyti ax.gif jau kaip patinka - negaliu! bigsmile.gif O mano vyriskis tik juokiasi is tokios idejos stupid.gif - mat nereikalingas daiktas namuose... ohmy.gif hihihi.gif
Atsakyti
tomas philips sirmu yra, beto siauliuose dar ju liko, o parduotuve zada uzsidaryti, tai nuolaidos 30 procentu dabar, o kaina apie 100lt berods
Atsakyti
Gal galite Kaune parekomenduoti, kas gamina nebrangiai ir kokybiskai sirmas g.gif
Atsakyti
keliu temą į viršų, gal kas neseniai įsigijote širmą? ar gal žinote, kas galėtų pagaminti? reikia atitverti kambario dalį 4u.gif
Atsakyti