Įkraunama...
Įkraunama...

Širmos - pertvaros

keliu tema i viršu 4u.gif
Labai susidomejau širmomis (pertvaromis) labai noriu atskirti dali svetaines su virtuve (pas mus bendra erdve), bet kartais kai ateina sveciai norisi kad nematytu kaip ten virtuveje "veiksmas" verda, viskas pjaustoma, maisoma ax.gif Be to, vienoje laidoje ne pe seniausiai maciau, ir laaaabai susizavejau, taigi, ikeliu keleta foto:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gija*: 19 vasario 2012 - 22:41
as tai vilniuje ermitaze nusipirkau sirma tokia, kur galima nusipirkus patinkancia medziga iklijuoti nesunkiai, nuotr tik nerandu
Atsakyti
skamba super smile.gif kiek kainavo? ir ar jau įsiklijavai medžiagą? kaip su jos įtempimu? ar yra kažkokia spec sistema ar tiesiog klijuoti/prisegti reikia?
Atsakyti
Sveikos merginos, esu naujoke ka tik prisijungusi i jusu gretas smile.gif cia viskas taip nauja, kad nelabai dar moku naudotis siuo puslapiu.
Ikelciau pora nuotraukeliu sirmu kurias daro mano vaikinas, bet gal galite pakonsultuoti kaip tai padaryti smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Doviliukas Vo @ 2013 03 24, 17:36)
Sveikos merginos, esu naujoke ka tik prisijungusi i jusu gretas  smile.gif cia viskas taip nauja, kad nelabai dar moku naudotis siuo puslapiu.
Ikelciau pora nuotraukeliu sirmu kurias daro mano vaikinas, bet gal galite pakonsultuoti kaip tai padaryti smile.gif ?

Laba 4u.gif reikia susikurti kokioj nors internetinėj nuotraukų talpyklėj albumą (pvz fotki.com), įkelti ten savo nuotraukas, arba puikiai tinka facebook'as - ten patalpinti nuotraukas, paskui nukopijuoti nuotraukos URL ir patalpinti čia spaudžiant IMG ir talpinant nukopijuotą adresą mirksiukas.gif
Atsakyti