Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas, antras, trečias gimdymas -

pirmaji karta gimdziau 16val., plysau, 2 men. gaivaliojausi, antraji karta bijojau baisiausiai, kad vel tas kosmaras laukia.. unsure.gif 5val. ir viskas bigsmile.gif neplysau, labai greit atsigavau, tik baisiai skaudedavo kai gimda susitraukinedavo maitinant vaikuti.. doh.gif nezinau kaip kitoms, bet as isikandus antklode maitindavau maziutoks skausmas buvo.. blush2.gif ziuresiu kaip si karta pasiseks.. rolleyes.gif
Atsakyti
Aš tai dukrytę kai gimdžiau, tai nespėjau ir susivokti kaip viskas greitai įvyko. 2-ą valandą įžengiau į gimdyklą (dar be didelių skausmų), o 2.52val. jau pagimdžiau. Gimdykloje nei valandos nepraleidome smile.gif Tai vat, dabar planuojam antrą, ir buvau 100% įsitikinus, kad viskas eisis dar lengviau, na bent jau nesunkiau. Bet pasiskaičius čia matau, kad nebūtinai antras gimdymas bus lengvesnis verysad.gif Tokių gimdymų kaip pirmas- tai gimdyčiau ir gimdyčiau! Beje, praėjus kiek laiko, gimdė pažįstama, tai ji labai kamavos, sąrėmiai buvo skausmingi, tai jos vyras neiškentęs sako gydytojai, va mūsų pažįstama gimdė, tai nei valandos gimdykloje neužtruko, o čia jau 16val, ir dar galo nesimato, tai jam gydytoja atšovė: tokių gimdymų nebūna! blink.gif O man tai buvo biggrin.gif Taip kad nėra taisyklės be išimties biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif antra syki buvo daug daug lengviau
Atsakyti
sunkesnis, bet greitesnis.
Atsakyti
QUOTE(violla @ 2008 02 07, 19:23)
Man antras buvo irgiai zymiai greitesnis , bet ir skausmingesnis. Po pirmojo gimdymo nejauciau,kaip gimda traukiasi, o po antrojo, ypac kai maitindavau, tai skaudejo.

Man irgi labiau skaudėjo, kai po gimdymo gimda pradėjo trauktis. O pats gimdymas buvo panašus į pirmą, greitai ir be plyšimų smile.gif
Atsakyti
man antras gimdymas buvo greitesnis bet ir daug skausmingesnis,pagimdziau per 4 val.,bet nuo to greitumo plyso gimdos kaklelis,siaip skaudejo gan stipriai,bet rekt nerekiau,nes tuo skausmo nepalengvinsi schmoll.gif
Atsakyti
Nežinau ar lengvesnis, bet kad kitoks-faktas. Pirmą kart pati gimdžiau, o va antrą kart teko cezarį daryti g.gif Gal antrą kart buvo tuo lengviau, kad operacija buvo planinė, ir neteko išgyventi nemalonios gimdymo fazės-sąąąrėėėmiųųų schmoll.gif
Atsakyti
4u.gif Mano antrasis gimdymas buvo skaudesnis bet greitesnis,pagimdziau per 4h. plysimu nebuvo,mergaite gime nemaza thumbup.gif
Atsakyti
mano pirmas gimdymas buvo priešlaikinis ir laaabai ilgas (virš 30 val.). stūmti buvo gana lengva (vaikas gimė vos 824 g cry.gif ), o sąrėmių skausmo dabar jau nelabai atsimenu.

antrą pagimdžiau laaabai greitai (per 2,5 val.) ir skausmingai (kaip man atrodo g.gif), nes šis stebuklas svėrė jau virš 3 kg thumbup.gif
Atsakyti
Antras gimdymas ir lengvesnis ir greitesnis thumbup.gif
Nors antrą kartą gimdžiau natūraliai, o pirmąjį su epidūru mirksiukas.gif

Pirmojo trukmė (nuo reguliarių sąrėmių) - 6,5 val, o antrojo - 3,5 val.
Pirmojo stūmimas virš 30 min, o antrojo - tik 15 min. thumbup.gif

Uch, jei taip kaip antrąjį, tai gimdyčiau ir gimdyčiau biggrin.gif
Atsakyti
Mano gimdymai abu palyginti lengvi. smile.gif Nei pirma nei antra karta neplysau bet antra vaika pagimdyt buvo sunkiau,nors mergaite tesvere 2800g biggrin.gif Gal cia del to kad nuo pirmo vaiko gimimo buvo prabege 7metai g.gif
Atsakyti
trumpesnis, bet nelengvesnis smile.gif
Atsakyti