Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair, Atsiliepimai

QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2007 10 19, 12:47)
gal kas susidurėt su ryanair nuolaidų sistema ?  g.gif 
  mane čia vienas žmogeliukas pradėjo protint, kad dažnai skraidant su raynairu taikomos kokios tai nuolaidos , o jų tinklapyje nieko nerandu  g.gif

Būtų labai įdomu sužinoti, kas tai per nuolaidų sistema g.gif
na bet mano supratimu tokio dalyko ryanair nėra.
Atsakyti
matet, nuo spalio pabaigos bus nauji reisai su Ryanair, aisku, ne is kauno, bet galima bus sujungti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2007 10 19, 15:30)
matet, nuo spalio pabaigos bus nauji reisai su Ryanair, aisku, ne is kauno, bet galima bus sujungti... 4u.gif

kokie reisai, i kur?
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2007 10 19, 19:47)
kokie reisai, i kur?

čia
Atsakyti
Sveiki. Gal kas bandet online check in? Skrisiu is rygos i skavsta ir uzsisakiau sita reikala-idomu kaip ten veikia-niekad nebandziau.
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 10 21, 23:39)
Sveiki. Gal kas bandet online check in? Skrisiu is rygos i skavsta ir uzsisakiau sita reikala-idomu kaip ten veikia-niekad nebandziau.

bet naudojantis online check-in negalima tureti registruojamo bagazo kaip supratau:

Please note that the online check-in cannot be used by the following passengers:
Passengers travelling with checked baggage or on the same reservation as a passenger travelling with checked baggage.
Children aged between 14-18 years travelling alone.
Passengers travelling with infants
Passengers travelling with mobility equipment (including children’s buggies)
Passengers with reduced mobility, blind/visual impaired passengers including those travelling with a sighted companion
Blind/visual impaired passenger travelling with a guide dog
Passengers who require special assistance at the airport
Passengers travelling from Italy to the UK (except if departing from Pisa, Alghero, Rome Ciampino, Milan Bergamo, Genoa and Verona Brescia)
Passengers travelling on a passport which is due to expire within 30 days from the date of travel.
When there are more than 9 passengers booked in a reservation
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2007 10 24, 14:42)
bet naudojantis online check-in negalima tureti registruojamo bagazo kaip supratau:

Sita supratau-bagazo neturiu-skrendu vienai dienai smile.gif siaip taisykles aiskios tik idomu butu isgirsti kas bande-kaip sekesi ir panasiai.
Atsakyti
Man tai rainerai jau nusibode iki gyvo kaklo...Tipo nusiperki bilieta,-uz bagaza reikia papildomai sumoketi. O jei nenori imti bagazo (tik rankini) tipo gauni priority bileita bet uz ji esi prisverstas taip pat susimoketi doh.gif ...
Siendien vyras su vaiku iskrido.Issipirko tik viena bagaza, tai vaikui teko priority biletas...O earouoste sako-vaikas vienas pirmas be eiles negali eiti-turit nusipirkti dar viena priority bilieta....
Nu zodziu kiek su jais skrendi tiek vis kokiu nesamuniu atsitinka. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitulka @ 2007 10 26, 21:43)
Man tai rainerai jau nusibode iki gyvo kaklo...Tipo nusiperki bilieta,-uz bagaza reikia papildomai sumoketi. O jei nenori imti bagazo (tik rankini) tipo gauni priority bileita bet uz ji esi prisverstas taip pat susimoketi doh.gif ...
Siendien vyras su vaiku iskrido.Issipirko tik viena bagaza, tai vaikui teko priority biletas...O earouoste sako-vaikas vienas pirmas be eiles negali eiti-turit nusipirkti dar viena priority bilieta....
Nu zodziu kiek su jais skrendi tiek vis kokiu nesamuniu atsitinka. blink.gif

Taigi tas priority nėra privalomas. Galima neimti nei bagažo nei priority, tiesiog nuimti reikia. Tik ten taip padaryta, kad paprasčiau pasimti arba bagažą arba priority, aš irgi ilgai knisausi tame puslapyje, kol viską nuėmiau. Bet užtat neturėjau nei priority nei bagažo ir nieko papildomai nemokėjau.
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2007 10 27, 01:51)
Taigi tas priority nėra privalomas. Galima neimti nei bagažo nei priority, tiesiog nuimti reikia. Tik ten taip padaryta, kad paprasčiau pasimti arba bagažą arba priority, aš irgi ilgai knisausi tame puslapyje, kol viską nuėmiau. Bet užtat neturėjau nei priority nei bagažo ir nieko papildomai nemokėjau.

As pasirinkau tik rankini bagaza ir online check in tai priority nemokamas gaunasi.
Atsakyti
Gal kuri nors zinote, kodel ryanairo skrydziu kovo menesiui is Ispanijos nera? Gal dar jie nepaskelbti? pavyzdziui is Granados i Frakfurta.
Atsakyti
Kaip jūs čia visko daug žinot blink.gif ... Reikėjo man bišk anksčiau šitą temą paskaityt mastau.gif
Atsakyti