Priminkit, kiek galima kg rankiniam bagaže
?
QUOTE(Romy @ 2007 11 23, 13:44)
Ačiukas
O sakykit, aš galiu cigarečių vežtis kažkiek rankiniam
QUOTE(Kuzia @ 2007 11 23, 14:48)
Ačiukas
? Na, aš rūkau, tai bais nepatogu vis kaišiot čemodanan
.
Kai dar rukiau
as irgi rankiniam pakeli tik pasiimdavau, o kitos cigaretes tai bagaze
no problem
O kaži, kai čemodane 2 blokai ir duty free nusiperki 2 blokus, problemų nekiltų
?
QUOTE(Kuzia @ 2007 11 23, 19:25)
manau kad ne; del viso pkto tai pirkimo kvitukus turek ir tiek viskas turetu buti
Aš tai nesuprantu koks skirtumas čia pas juos, jei rankiniam 10 kg + 15 į bagažą, kodėl ne kaip pas visus 5 ir 20 kg? nes esmė galutiniam tai 25.. tai temtpi reikia 10 kg prie savęs kai į bagažą atiduoti mažiau... kodėl taip padarė?
QUOTE(grange @ 2007 11 24, 00:34)
Aš tai nesuprantu koks skirtumas čia pas juos, jei rankiniam 10 kg + 15 į bagažą, kodėl ne kaip pas visus 5 ir 20 kg? nes esmė galutiniam tai 25.. tai temtpi reikia 10 kg prie savęs kai į bagažą atiduoti mažiau... kodėl taip padarė? 
ish virshsvorio gal ryanairas uzdarbiauja
QUOTE(jurgitagirolaguna @ 2007 11 28, 23:54)
ish virshsvorio gal ryanairas uzdarbiauja
ne kar teko uz kila, du tris virshaus primoket (pagrindinio bagazo)
ane? ima ir jei net kilas viršaus? oho../ kai aš niekada nesu skridus tai nžn.. .
QUOTE(grange @ 2007 11 28, 23:31)
ane? ima ir jei net kilas viršaus? oho../ kai aš niekada nesu skridus tai nžn.. .
Taip, ima
Net idomu, ar is Kauno skrendant leidzia irgi virsinti bent ta puse kg? Vis kiek skridau tai pavyzdingai lygiai buvo
QUOTE(Simute_ @ 2007 11 29, 04:05)
Taip, ima
Skrendant is Ispanijos virsinom lygiai kilograma, tai liepe arba susimoketi, arba bent puse kg nuimti
Net idomu, ar is Kauno skrendant leidzia irgi virsinti bent ta puse kg? Vis kiek skridau tai pavyzdingai lygiai buvo
Pasidalinkit patirtim, kiek kur leidzia, nes ir ta puse kg daug reiskia 
Iš Kauno skrendant kartą viršijau 500 g berods. Nieko nesakė. Bet tai nereiškia, kad visada ir leis tiek viršyti. Kitą kartą gal lieps susimokėti.