Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair, Atsiliepimai

Priminkit, kiek galima kg rankiniam bagaže g.gif blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2007 11 23, 14:42)
Priminkit, kiek galima kg rankiniam bagaže g.gif  blush2.gif ?

10kg 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2007 11 23, 13:44)

Ačiukas mirksiukas.gif

O sakykit, aš galiu cigarečių vežtis kažkiek rankiniam g.gif ? Na, aš rūkau, tai bais nepatogu vis kaišiot čemodanan blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2007 11 23, 14:48)
Ačiukas mirksiukas.gif

O sakykit, aš galiu cigarečių vežtis kažkiek rankiniam g.gif ? Na, aš rūkau, tai bais nepatogu vis kaišiot čemodanan blink.gif .

Kai dar rukiau brunette.gif tai nesdavausi su savimi tik pakeli cigareciu. Veliau duty free nusipirkdavau daugiau, t.y. bloka ar du 4u.gif
Atsakyti
as irgi rankiniam pakeli tik pasiimdavau, o kitos cigaretes tai bagaze smile.gif no problem rolleyes.gif
Atsakyti
O kaži, kai čemodane 2 blokai ir duty free nusiperki 2 blokus, problemų nekiltų ax.gif g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2007 11 23, 19:25)
O kaži, kai čemodane 2 blokai ir duty free nusiperki 2 blokus, problemų nekiltų ax.gif  g.gif ?

manau kad ne; del viso pkto tai pirkimo kvitukus turek ir tiek viskas turetu buti thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai nesuprantu koks skirtumas čia pas juos, jei rankiniam 10 kg + 15 į bagažą, kodėl ne kaip pas visus 5 ir 20 kg? nes esmė galutiniam tai 25.. tai temtpi reikia 10 kg prie savęs kai į bagažą atiduoti mažiau... kodėl taip padarė? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 11 24, 00:34)
Aš tai nesuprantu koks skirtumas čia pas juos, jei rankiniam 10 kg + 15 į bagažą, kodėl ne kaip pas visus 5 ir 20 kg? nes esmė galutiniam tai 25.. tai temtpi reikia 10 kg prie savęs kai į bagažą atiduoti mažiau... kodėl taip padarė?  doh.gif

ish virshsvorio gal ryanairas uzdarbiauja smile.gif ne kar teko uz kila, du tris virshaus primoket (pagrindinio bagazo)
Atsakyti
QUOTE(jurgitagirolaguna @ 2007 11 28, 23:54)
ish virshsvorio gal ryanairas uzdarbiauja smile.gif ne kar teko uz kila, du tris virshaus primoket (pagrindinio bagazo)

ane? ima ir jei net kilas viršaus? oho../ kai aš niekada nesu skridus tai nžn.. .
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 11 28, 23:31)
ane? ima ir jei net kilas viršaus? oho../ kai aš niekada nesu skridus tai nžn.. .

Taip, ima doh.gif Skrendant is Ispanijos virsinom lygiai kilograma, tai liepe arba susimoketi, arba bent puse kg nuimti doh.gif
Net idomu, ar is Kauno skrendant leidzia irgi virsinti bent ta puse kg? Vis kiek skridau tai pavyzdingai lygiai buvo biggrin.gif Pasidalinkit patirtim, kiek kur leidzia, nes ir ta puse kg daug reiskia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simute_ @ 2007 11 29, 04:05)
Taip, ima  doh.gif  Skrendant is Ispanijos virsinom lygiai kilograma, tai liepe arba susimoketi, arba bent puse kg nuimti  doh.gif 
Net idomu, ar is Kauno skrendant leidzia irgi virsinti bent ta puse kg? Vis kiek skridau tai pavyzdingai lygiai buvo  biggrin.gif  Pasidalinkit patirtim, kiek kur leidzia, nes ir ta puse kg daug reiskia  biggrin.gif

Iš Kauno skrendant kartą viršijau 500 g berods. Nieko nesakė. Bet tai nereiškia, kad visada ir leis tiek viršyti. Kitą kartą gal lieps susimokėti. blink.gif
Atsakyti