Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair, Atsiliepimai

QUOTE(Helianta @ 2008 01 20, 04:11)
primokėti tikrai galėsite, nesirūpink - Ryanair gi pelno siekianti bendrovė mirksiukas.gif
juk ir jei viršsvoris būna, taip pat oro uoste susimoki.
tai jei reiks, tiesiog nusiųs jus prie Ryanair kasų, ten susimokėsite, ir grįžę prie registracijos gausite įsodinimo bilietus.
Beje, gali būti, kad nieko ir nesakys - mums kartą taip buvo, labai nustebom ir greit dingom su gautais boarding-pass, kad neapsigalvotų biggrin.gif

nu jo bet uz virssvori atitinkamai ir sumoki ir 1 kg tampa vos ne aukso vertes smile.gif doh.gif doh.gif o del naujo bagazo tai nuneini ir nusiperki no problem ax.gif
Atsakyti
Sveikos skraidytojos!
man irgi malonu prisijungti prie nuostabiosios Ryanair kompanijos ( ;D ) pasiilgau jau pasedėti tarp emigrantų ir aerouostuose vaikščioti nuo eilės prie eilės.
kaip tik sausio 30 (per gimtadieni) turiu bilietukus pasiskraidyt iki anglijos porai dienųsmile.gif
bet sudominot čia su tom akcijom. gal kas galit blondinę apšviesti?
kokios sąlygos/ar tikrai litas/kiek mokesčiai/kokios galimybės?
ir dar vienas klausimukas.
kiek dabar leistinas ryanairo rankinio bagažo svoris?smile.gif
iškarto dėkui:)
Atsakyti
QUOTE(gabria @ 2008 01 21, 17:12)

Sveika,

nepatingėk pasiskaityti šią temutę nuo pradžios. Rasi atsakymus į daugelį savo klausimų. mirksiukas.gif

Daugiau išsamesnės informacijos yra čia: http://www.ryanair.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 21 sausio 2008 - 17:52

Kaip sakant, traukinys šik...čių nelaukia. Nesulaukė ir Jūsų - akcija jau baigėsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 01 21, 18:57)
Kaip sakant, traukinys šik...čių nelaukia. Nesulaukė ir Jūsų - akcija jau baigėsi smile.gif

???????????? g.gif g.gif g.gif

Booking Period: Tue 8 Jan '08 - midnight Thu 24 Jan '08 unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(mixsas @ 2008 01 21, 19:15)
???????????? g.gif  g.gif  g.gif

Booking Period: Tue 8 Jan '08 - midnight Thu 24 Jan '08  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

????/
Atsakyti
Sveikos,
Na jei kam idomi mano nuomone- tai si kompanija man turbut pati mieliausia is visu smile.gif Kaina, aptarnavimas, lektuvas - viskas idealu. Nepalyginsi su airbaltic... Labai gerai prisimenu, kaip viena "malonioji" airbaltic stiuardese apreke mane uz tai, kad as is pradziu neisgirdau jos klausimo, nes mano ausys buvo baisiai uzgultos mad.gif Uz ryanair gerokai brangiau, o ir lektuvas, sakyciau, nekoks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mixsas @ 2008 01 21, 18:16)
Booking Period: Tue 8 Jan '08 - midnight Thu 24 Jan '08  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

O pas mane rodo iki sausio 14 unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
O man tai nepatinka, kad vietos "laisvos" ir visi kaip laukiniai bėga užsikalt blink.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos skraidytojos!
man irgi malonu prisijungti prie nuostabiosios Ryanair kompanijos ( ;D ) pasiilgau jau pasedėti tarp emigrantų ir aerouostuose vaikščioti nuo eilės prie eilės.
kaip tik sausio 30 (per gimtadieni) turiu bilietukus pasiskraidyt iki anglijos porai dienųsmile.gif
45-ame temos psl. yra nuoroda į Ryanair šios akcijos psl. Ten rasi visą visą info.
QUOTE(Makalius @ 2008 01 21, 17:57)
QUOTE(Makalius @ 2008 01 21, 19:43)
O pas mane rodo iki sausio 14 unsure.gif  unsure.gif
„Kaip sakant“ pasirodė, kad šik...tis kaip tik tamsta ir esate. hihihi.gif
Atsakyti
dėkui labai. kadangi neužilgo skrisiu, tai manau kad praleisiu šią akciją wink.gif

o dėl tų bėgančių tai žiauru iš tikro būna. tik atidaro duris ir bėgom visi ;DD nors aš atsimenu kai su kompanija skridau, tai irgi grūmėmės dėl vietų prie sparno. nes ten ir kojoms lieka vietos, ir šiaip erdviau mažumėle.

tik negaliu pakęst tų nesveikų eilių. vasarą buvau šokiruota, kai įėjus į Liverpulio aerouostą, nemeluoju, per visą salę stovėjo eilė. nebūčiau supratus kad į lietuvą, jeigu ne visi tautiečiai viens per kitą rėkiantys lietuviškai;D tada apgailėtinai stojau į eilės galą ir apie valandą stovėjau tik prisichekint ;]]
Atsakyti
QUOTE(gabria @ 2008 01 22, 14:54)
dėkui labai. kadangi neužilgo skrisiu, tai manau kad praleisiu šią akciją wink.gif

o dėl tų bėgančių tai žiauru iš tikro būna. tik atidaro duris ir bėgom visi ;DD nors aš atsimenu kai su kompanija skridau, tai irgi grūmėmės dėl vietų prie sparno. nes ten ir kojoms lieka vietos, ir šiaip erdviau mažumėle.

tik negaliu pakęst tų nesveikų eilių. vasarą buvau šokiruota, kai įėjus į Liverpulio aerouostą, nemeluoju, per visą salę stovėjo eilė. nebūčiau supratus kad į lietuvą, jeigu ne visi tautiečiai viens per kitą rėkiantys lietuviškai;D tada apgailėtinai stojau į eilės galą ir apie valandą stovėjau tik prisichekint ;]]

o tai sia tik letuvaiciai taip laksto kazkaip neatkreipiau demesio, nors kai dar is KUN i Stocholma buvo skrydziai tai atrodo normalei visi tvarkingai g.gif g.gif g.gif arba kaip visad nepastebejau ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
Nutariau vyrui padovanoti gimtadieniui dovana, t.y. nupirksiu mums abiems bilietus i Londona. Tik va prasau patarti (mes galvojam skristi geguzes gale birzelio pradzioje) ar man skubeti ir dabar bukinti bilietus ar dar palaukti ir bandyt gaudyk kokiu akciju??? (as pirma karta pirkciau bilietus internetu blush2.gif ) ir va noriu aisku gauti gera kaina ir norima laikotarpi...... 4u.gif
Atsakyti