Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvelių palaiminimas išlydint jaunąją

Ką tėveliai pasako išlydėdami jaunąją iš namų? Gal turite gražių žodžių? Gal jūsų tėveliai gražiai palaimino? prašau, pasidalinkit patirtimi.
Atsakyti
Mano manymu, teveliams nereikia nieko sakyti. Buna kad sako eiles, bet dazniausiai ju nebaigia, nes susigraudena ir uzstrinda viduri zodzio.

Labai grazu, kaip pirsliene sako graudinancius zodelius, jaunoji pries tevelius, teveliai raudodami laimina, o visi susirinke zliumbia net pasikukciodami laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Ben jau pas mane buvo taip laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
O as galvojau, kad labai zhliumbsiu, kai sakys ta palaiminima, ir siaip maniau, kad asaros upeliais tekes, ir mama galvojo, kad zhliumbs. Bet visu buvo tokia gera nuotaika, kad as nei asareles neisspaudziau per visa vestuviu diena, o ir palaiminimas buvo kazhkaip spontaniskai ir dziaugsmingai pasakytas, gal net nelabai primine tradicinio palaiminimo wink.gif. Jokie graudenimai ir pan, nesisake niekam. Is tiesu buvo labai smagu ir jauku, kad beveik nieko nebuvo rezisuota - o jei kokie zodziai ir buvo suplanuoti - tai jie taip graziai ir nuosirdziai pasisuko, kad buvo tikra svente visiems ir be asaru.
Atsakyti
o aš tai atsiklaupiau ir prisimyniau su koja suknele, tai niekaip nesugebėjau atsistoti, teko tėvui su vyru už pžastų pastatyti, kvaila, nu bet nuotaiką pagerino. thumbup.gif thumbup.gif
o šiaip tai ką, tėvai ten šneka, o tu galvoji ar nieko nepamiršai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Per musu vestuves grazius zodzius sake pirsliene rolleyes.gif Po zodziu muzikantai kazka ta tema dainavo,o mus tuo tarpu parklupde ant ranksluoscio ir mama paprasciausiai perzegnojo ir pabuciavo smile.gif Neverkiau tongue.gif O kam? Taigi ne per prievarta tekejau laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
oi buvo buvo ašarų ašarėlių.............. sad.gif
verkė kas netingėjo laugh.gif
aš dar prieš vestuves žinojau kad bus ašarų,nes žinau savo mamą ir save-esu 'skysta' tokiais momentais rolleyes.gif
mano tėvai nesiruošė jokių žodžių,tik peržegnojo,pabučiavo - nes mama visvien per ašaras būtų negalėjusi ištarti nei žodžio huh.gif
vyro mama buvo pasiruošusi žodžius, bet iš susijaudinimo pirmiausia juos pamiršo po to dar susimaišė - gavosi nei šis nei tas g.gif
Atsakyti
na, pas mus pirsliene pasake graudenanciu zodeliu, muzikantas uztrauke graudinancia dainele, as atsiklaupiau, o teveliai palaimino. mama kiek susigraudino, bet neverke. as irgi neverkiau, pernelyg laiminga buvau. be to, ir makiazo buvo gaila. jei is pat ryto buciau ji nuverkus, kokia po to tuoktis buciau vaziavus biggrin.gif
Atsakyti
Mergytes, o is tos vietos kur jaunaja islydi turi buti abieju tevai?Toks keistas, bet tuo paciu ko gero ir juokingas klausimas man iskilo blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke.m @ 2004 12 19, 16:00)
Mergytes, o is tos vietos kur jaunaja islydi turi buti abieju tevai?Toks keistas, bet tuo paciu ko gero ir juokingas klausimas man iskilo  blush-anim-cl.gif

turi buti tik jaunojo teveliai, na bet buna situaciju, kad ir jaunoji is tu paciu namu iseina tai ir abeji teveliai tada irgi buna.
o per musu vestuves tai labi grazius zodziuz pirsliene skaite, kad kiek per juosta maciau pas vyra visi asarojo, ir pas mane asareles brauke. nors as sakiau, kad jau tikrai neverksiu, juk ne per prievarta teku megalol.gif bet vistiek akis varciau kad tik neverkciau. kai mano vyra laimino tai jis priklaupe, paskui i kelione turejo atriekti duonos rieke is savo namu ir as taip paciai padaryti. cia kaip sake i musu namus bendrus kiekvienas is savo seimos dar reikejo ta rieke pabuciuoti, tai kai as buciavau tai trupiniai prie padazytu lupu prilipo tai visiems nors juoko buvo, jaunoji alkanoka laugh.gif, sako tai dar ir uzkas pries kelione... blush-anim-cl.gif laugh.gif tiesa mano vyras dar tevams pries isvaziuojant padekojo, kad ji uzaugino ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(liutuke.m @ 2004 12 19, 16:00)
Mergytes, o is tos vietos kur jaunaja islydi turi buti abieju tevai?Toks keistas, bet tuo paciu ko gero ir juokingas klausimas man iskilo  blush-anim-cl.gif

Taigi jaunikis isvaziuoja is savo namu su pirsliu ir pabroliais,tai ji palaimina jo tevai. Visi atvaziuoja pas jaunaja,kur laukia jaunoji,svocia ir pamerges. Is jaunosios namu isvaziuojancius abu jaunuosius palaimina jaunosios tevai (mano tevas nesiteike atvykti,tai palaimino tik mama). Bent jau taip viskas vyko pas mus smile.gif
Atsakyti
O i mano tevu namus atvaziavo ne tik vyras su pabroliais ir pirslys, bet ir vyro tevai. Laimino visi keturi teveliai. Ir laimino ne tik mane, o mus abu visi kaip savo vaikus. Buvo iskilminga, pakilu, siek tiek graudu.
Ir apskritai visas vestuves prisimenu kaip pacia nuostabiausia svente. Vien prisimint labai labai gera..
Atsakyti
O as pries palaiminima pati mamai (nes tevas nesiteike atvykti) eiles sakiau ir gale paprasiau palaiminimo. Aisku, visi verke ir as apsiasarojau. Bet zodziu nepamirsau. (O del visa ko salia pamerge stovejo ir mano knygele su tais zodziais laike) biggrin.gif
Atsakyti