Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvelių palaiminimas išlydint jaunąją

QUOTE(welkom1 @ 2007 06 04, 12:30)

tu auksas thumbup.gif
Atsakyti
as jau dabar apsiblioviau perskaiciusi zodzius kuriuos parase welkom1 cray.gif o neisivaidzujou kas bus kai kazka panasaus sakys per vestuves doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _PostScriptum_: 16 rugsėjo 2007 - 14:29
mano mama sake zodzius is sirdies, ta prasme ne koki eilerasti. Pries tai pasiule visiems pasiimti po sampano taure ir po graziu zodziu subuciavo mudu ir pakele taure uz vaikus! thumbup.gif
buvo trumpai, sirdingai ir manau labai vykusiai. Ji susijaudino ir akys asarose sublizgejo abiejoms mudviems, bet susilaikem nuo zliumbimo lotuliukas.gif
manu to pakanka

o is tikro islydejimo nebuciau dariusi, jei ne mama... ji labai labai manes prase, o as nusileidau ax.gif
Atsakyti
Pas mus irgi tikro islydejimo nebuvo, mes buvom taip sutare su tevais, kad jo nereikia. Tik pries mums isvykstant mama palinkejo, kad si diena butu pirma ir paskutine musu gyvenime.. rolleyes.gif Tikiuosi, sis palinkejimas issipildys blush2.gif
Atsakyti
ir kaip man mama atkalbet nuo viso sito...? g.gif
Atsakyti
na pas mus tai buvo labai grazus islydejimas, labai dziaugiuosi kad ji dareme ir smagu dabar prisiminti. ax.gif
Islidejima dareme is vienu namu. MB su teveliais atvaziavo pas mane. Mano mama labai graziai sugalvojo: islydint du keliautojus i nauja gyvenimo kelia ji mum padovanojo laukneseli:linini maiseli i kuri idejo gintaro gabaleli - kad visada prisimintumem savo krasta, medzio gabaleli - kad visada namuose degtu seimos zidinys ir silditu ir mus ir kas pas mus sveciuosis, rugio varpa - kad namuose visada turtumem duonos, 2007 metu laidos pinigeliu - kad atnestu mum laime, ir pasagele su laimes paukste- kad visada butumem laimingi. Dar padovonojo seimos medi su musu abieju nuotraukytem, o kitas paliko musu vaikuciams. Tikrai buvo labai grazu ir labai dar grazius zodzius mum pasake:
Kai lis lietus - tu skubeki pas ja,
Lai vakaras tirpsta zvaigzdetas,
Ir savo sirdim neramia neramai,
Nuveski i nakti i lietu
Kai saule spindes tu skubeki pas ji
Lai vakaras nyksta sauletas
Ir tavo sirdis nerami nerami
Be jo nesuras zemeje vietos...
Paskui MB mama pasake grazu palinkejima, bet nepamenu blush2.gif ...
Smagu prisiminti, visai neverkiau, ir mama mano neverke, nes tai pati laimingiausia mano gyvenimo diena nemaciau ko verkti. Tik MB mama susigraudino ir kai kurie sveciai kurie ten buvo.
Isvaziuojant teveliai palaimino, ir palinkejo mum laimingo kelio, kartu ziangiant i savo nauja kelia.
Grazu buvo wub.gif
Patarciau neatsisakyti islydejimu, nes man tai tikrai grazi tradicija, po daug metu smagu bus prisiminti, gal jau ir teveliu nebebus gyvu, o kaip gera bus matyti filmuota medziaga ar nuotraukas su jais, nes ta diena jus su jais nelabai turesit laiko kada ir pabuti, o manau tai svarbu kiekvieniems tevams.

Bet cia tik mano nuomone, nesupykit uz ja...
Atsakyti
manau nuosirdziausias ir tikriausias "islydejimo" zodis yra tas kuris ateina is sirdies, paties sudetas. o visi tie eilerasciai ir rimai... pilnas internetas tokiu.
Atsakyti
Musu islydejimas buvo paprastas ir be eilerasciu. Mama palinkejo mums is sirdies, tada susigraudino , ir tiesiog paprase pakelti taures 4u.gif
Man tie eilerasciai kazkaip keistai skamba per vestuves, nesigilinu i juos ir laukiu, kad greiciau baigtu. Neeiliuoti palinkejimai man daug labiau patinka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(paliulaite @ 2008 01 16, 10:00)
ir kaip man mama atkalbet nuo viso sito...?  g.gif

aš labai spyriojausi dėl išlydėjimo, tačiau man išaiskino, kad nieks manes nelydės, o tėvai tiesiog palaimins, t.y. peržegnos prieš važiuojant tuoktis. Tai apsiraminau ir nesispardžiau daugiau biggrin.gif kas keisčiausia kad MB labiausia norėjo, kad mane palaimintu, pasake: "noriu gaut palaimintą žmoną" wub.gif
Atsakyti
As irgi noreciau be tu islydejimu...pas mane susirinktu pamerges, pas ji susirinktu pabroliai. Susitiktumem visi baznycioj, bet iskilo dilema, o kaip su masinu puosimu? nes limuzino as nenoriu, tai bus masinos vienodos. Pamerges savo pasipuos, o kaip su kitom masinom, kurios lauks pabroliu ir MB? kas jas puos?
Atsakyti
o as dabar jau graufenuos kaip kwaisa, tai isiwaizduoju kas bus westuwiu ryta doh.gif unsure.gif islydejima daryt ar nedaryt, manau, priklauso nuo paciu zmoniu..mes darsyim, nes as ir MB norim taip..o ir tewai, ypac maniskiai..jau zinau, kad bus asaru upeliai..graudu..bet cia daugiau laimes ir dziaugsmo asaros blush2.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(uogute @ 2007 05 02, 00:52)
argi duos?  blink.gif  ar duos sliuba be vainikelio? tada ir as nesidesiu  lotuliukas.gif  tongue.gif

o kodel gali neduoti??? lotuliukas.gif juk jei ateisi su 8u menesiu ir su wainiku-duotu, tai ko cia ne lotuliukas.gif as tai jo nesidesiu, mes jau du metai gywenam, nenoriu jo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Blue_rose @ 2006 09 20, 15:56)
As tau pilnai pritariu,kad jeigu pas tevus nebegyveni senai, o dar su berniuku kartu jau ne pirmi metai gyvenam...Tai tas islydejimas gaunasi kaip parodija. Niu siaip gal ir grazu. BEt man net smagiau gal butu,kad tevai palaimintu arba atskirai dar pries vestuves... kiekviena atskirai ar kartu, jokio skirtumo man. Arba kaip kuri tai rase,kad baznycioj... tik nelabai isivaizduoju kada tai turetu buti  g.gif

netolygu kaip i tai paziuresi.. ax.gif as i tai ziuriu kaip i tiesiog atsisweikinima, nes grisi jau nebe toks pats, grisi wakare jau kaip wyras ir zmona(oficialiai), galu gale, padekot tewam galima..bet kaip kam ko reikia..wisi mes skirtingi 4u.gif
Atsakyti
as tikrai nedarysiu jokiu laiminimu ir islydejimu, nors su tevais labai gerai sutariam, bet nesu labai siltas zmogus, nemegstu jokiu apsikabinumu, paverkslenimu, man visada nejauku tokie dalykai, manau ir mano tevai niekada tokiu eilerasciu neskaitytu, nesakau, kad tai kvaila ar negrazu, tiesiog tai neman ir ne MB. pas mane pries baznycia susirinks visos pamerges ir Svocia, o su pabroliais susitiksim prie baznycios. smile.gif
Atsakyti