Įkraunama...
Įkraunama...

Mokami skiepai

QUOTE(Nordex @ 2006 04 14, 15:44)
O man sesute po dukrytes skiepijimo atidave skiepo dezute - supratau kaip garantija, kad tikrai paskiepijo tuo uz ka sumokejau  doh.gif

man taip pat atidave, bet deja instrukcijos lapelis buvo be vertimo, beveik nieko nesupratau, nors neblogai zinau anglu kalba
Atsakyti
Mes vakar skiepijomės dviejų mėnesių skiepą, tai pirmą kartą bandėme nemokamą ir nieko, jokios reakcijos thumbup.gif .Turbūt ir kitus nemokamus rinksimės. Nors pirmą dukrytę skiepijau visais mokamais skiepais. Bet prieš keturis metus jie ir kainavo 50lt doh.gif .
Atsakyti
Kaune, vienoj valstybinej poliklinikoj mokejom 118
Atsakyti
Alytuje 2 men skiepas 125 lt g.gif
Atsakyti
Mano nuomone taip kalba mamos, kurių vaikiukai buvo paskiepyti mokama vakcina ir po to jis karčiavo, buvo irzlus, neramus, buvo patinimai. O mamos įsitikinę, jog nuo mokamos vakcinos to neturi būti.
Kaip kažkuri mama sakė, kiekvienas esam individualus ir kiekvienas reaguojame savaip.
Mes abu vaikus skiepijome nemokamais skiepais. Dukrai po kažkurio skiepo buvo nedidelė temperatūra. Sūnui absoliučiai nieko, netgi antrą dieną po skiepo buvo ramesnis smile.gif Žinoma, jeigu būtų tokia reakcija, kaip kad Jurga_urte rašė, turbūt ir aš būčiau vėliau pirkusi.
Atsakyti
Siandien skiepinom maziuka 4 mensiu skiepuku ir dabar kainyte jau buvo 128 litukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chriss @ 2006 04 15, 12:44)
Gal pati poliklinika kazkiek uzsideda ant skiepu kainos.Nes manau kad firmos vienodos yra ir ju kaina turetu buti vienoda.Bet kas cia zino kokia pas juos politika biggrin.gif

Aš manau, kad ne poliklinika antkainius užsideda, kainos skiriasi dėl skirtingų gamintojų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sesyte: 15 birželio 2006 - 17:46
QUOTE(Ditė @ 2004 12 14, 17:10)
Girdėjom daug istorijų,kad už skiepuką sumoki 116lt.(ar kiek ten jis kainuoja), o seselės tik šast laugh.gif ir paskiepija nemokamu.Apsimeta kvailele ir ne tą suleidžia.Tuo labiau,kad tėvai vaiko irgi mažai apie tai nusimano.Taigi gal turit patirties kaip tas vakcinas atskirti,kad neliktumėm apgauti?

Man irgi butu labai idomu suzinoti, kaip tas vakcinas atskirti. Visus tris kartus skiepijom mokama vakcina - du kartus jokios reakcijos, o stai trecia karta temperatura uzkilo. Po tokiu dalyku ir kyla visokiu itarimu. Dabar reik skiepyt antraja dukryte, tad nenoreciau likti apgauta g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurka1 @ 2006 06 18, 22:25)
Man irgi butu labai idomu suzinoti, kaip tas vakcinas atskirti. Visus tris kartus skiepijom mokama vakcina - du kartus jokios reakcijos, o stai trecia karta temperatura uzkilo. Po tokiu dalyku ir kyla visokiu itarimu. Dabar reik skiepyt antraja dukryte, tad nenoreciau likti apgauta g.gif  g.gif  g.gif

nu jus prisigalvojat, mamos smile.gif mokamas skiepas yra daromas vienu duriu ten ir KDS i polio i HIB , jeigu skiepytu nemokamu tai darytu du durius... o jei, kai jus sakot, suleidzia nemokama , o skiepu pase uzraso kad padare mokama, tai reikia kad jusu vaikas liko neskiepytas nuo kai kuriu lygu, ir tai yra , manau, baudziamoji byla, nes kaip ir netesioginis sveikatos sužalojimas...
galit paklaust gydytojos kad tai pratiskai neimanoma...
Atsakyti
QUOTE(Rituska @ 2006 06 19, 09:38)
nu jus prisigalvojat, mamos smile.gif mokamas skiepas yra daromas vienu duriu ten ir KDS i polio i HIB , jeigu skiepytu nemokamu tai darytu du durius... o jei, kai jus sakot, suleidzia nemokama , o skiepu pase uzraso kad padare mokama, tai reikia kad jusu vaikas liko neskiepytas nuo kai kuriu lygu, ir tai yra , manau, baudziamoji byla, nes kaip ir netesioginis sveikatos sužalojimas...
galit paklaust gydytojos kad tai pratiskai neimanoma...

Na gal ir gera mintis - reikes gydytojos smulkiau pasiklausinet smile.gif
Atsakyti
skiepijomės kaune vienoje privačioj klinikoj 2 mėn. mokėjom 117lt. - pašalinio poveikio jokio nebuvo thumbup.gif
Atsakyti
prisidedu prie mamų, kurios teigia kad nelabai jau linkę gydytojai taip daryti. prie mano akių taip pat atsinešė dėžutę, atidarė. vienad dūris ir viskas. sumokėjom. visiškai jokios reakcijos nebuvo (2mėn). kitą dieną sesutė paskambino pasiklaust kaip reakcija į skiepą (ji po kiekvieno apsilankymo pasiteirauja).
Atsakyti