Įkraunama...
Įkraunama...

Koks vežimėlis tinkamiausias kelionei

QUOTE(Titia @ 2007 04 04, 16:31)
Vezimuka paprastai palieki prie lektuvo duru. Dazniausiai ji atgauni vos tik islipes is lektuvo. Bet buna, taip, kad kitos kompanijos ji atiduoda veliau tik su visu bagazu. Man taip atsitiko skrendant is JAV. Pridaviau vezima prie lektuvo o pasake, kad atgausiu ji jau tik Vilniuje. Lektuvas i Helsinki velavo, ir pamirso vezimuka perkrauti i kita lektuva. cool.gif Atgavau vezima tik po poros dienu. Skrendant atgal Vilniuje is kart liepe priduoti vezima su bendru bagazu  cool.gif

Mano kelionė irgi su persėdimu. Jei laukiant lėktuvo neturėsiu vežimo - trupti lažas bus verysad.gif - vaikis mano beveik 10kg...
Atsakyti
QUOTE(Geikutux @ 2007 04 06, 08:24)
Mano kelionė irgi su persėdimu. Jei laukiant lėktuvo neturėsiu vežimo - trupti lažas bus verysad.gif - vaikis mano beveik 10kg...

Labutis mamytės,man teko skristi...sūneliui buvo 11 mėn. į kelionę pasiėmiau elementariausią vežimėlį-skėtuką, šį vežmėlį man leido pasiimti į lėktuvo saloną...ilgiausiu koridoriumi nusivežiau sūnelį iki lėktuvo,ten sulanksčiau ir pasidėjau.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbora2 @ 2007 04 06, 15:45)
Labutis mamytės,man teko skristi...sūneliui buvo 11 mėn. į kelionę pasiėmiau elementariausią vežimėlį-skėtuką, šį vežmėlį man  leido pasiimti į lėktuvo saloną...ilgiausiu koridoriumi nusivežiau sūnelį iki lėktuvo,ten sulanksčiau ir pasidėjau.... smile.gif

Labai geri kelioniniai Vezimukai-Graco sity sport cocoon. tesveria vos 6.300 kg. Lengvai susilanksto, turi dirza pasikabinimui ant peties. O svarbiausia-galima veztis vaika nuo gimimo.
sity sport
Cia paprastas sity sport. Coccon-pagerintas variantas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(joljo @ 2007 04 09, 18:16)
Labai geri kelioniniai Vezimukai-Graco sity sport cocoon. tesveria vos 6.300 kg. Lengvai susilanksto, turi dirza pasikabinimui ant peties. O svarbiausia-galima veztis vaika nuo gimimo.
sity sport
Cia paprastas sity sport. Coccon-pagerintas variantas. thumbup.gif

Kiek supratau - lankstosi kaip knyga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Geikutux @ 2007 04 16, 20:31)
Kiek supratau - lankstosi kaip knyga? g.gif

lankstosi kaip knyga, bet labai kompaktiskai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joljo @ 2007 04 20, 18:43)
lankstosi kaip knyga, bet labai kompaktiskai. 4u.gif

Mačiau "gyvai", jei apie ta patį šnekam, tai nepatiko stogas - kai pasidaro gulima padėtis, jis neuždengia vaiko , lieka tarpas g.gif - jeigu lyja, ar vėjas, tai mano galva nėra gerai..
Atsakyti
QUOTE(jurgutemaza @ 2007 04 03, 20:06)
parašysiu iš patirties, nes lėktuvu keliaujam nuo dešimties dienų, jau kiek kartų nesuskaičiuosiu biggrin.gif naudojam chicco, ant ratų uždedu kėdutę ir pirmyn biggrin.gif pliusas tai kad labai lengvas, schoenefelde(aerouostas berlyne) daug laiptu tai seniau iki šešių mėnesiukų užnešdavau ir vežimą ir tašę vienu ypu biggrin.gif na pati nesu tankas biggrin.gif 160cm 50kg ax.gif na dabar jau mėnesį nekeliaujam ir jau į kėdutę nebetelpam tai keliausim su chicco sportinuku.O veikdavo viskas taip: vežuosi vaiką su vežimu iki lektuvo paskui nukeliu kėdutę su dukryte, sulankstau ratus(lankstosi kaip skėtukas) išimu dukrytę, atskridus gaunu vežimą ir sėkmingai keliauju toliau biggrin.gif
Papildyta:
pamiršau paminėt kad mūsų kėdutėj dar yra ir spec kailis tai nė kart neradau išpurvinto, visada užtraukiu ir atgaunu visiškai švarų

vat mane butent tai ir domina smile.gif mums bus 4 men.kai skrisim lektuvu,tai ir galvojau kaip gi daryti su vezimeliu.Tai supratau,kad leidzia iki lektuvo privaziuoti?o kaip vaika,visa skrydi ant ranku laikyti?
Atsakyti
QUOTE(natylli @ 2007 04 25, 21:19)
vat mane butent tai ir domina smile.gif mums bus 4 men.kai skrisim lektuvu,tai ir galvojau kaip gi daryti su vezimeliu.Tai supratau,kad leidzia iki lektuvo privaziuoti?o kaip vaika,visa skrydi ant ranku laikyti?

Taip vaikai iki 2 metų ant rankų būna, sėdi ant kelių, prisegami tokiu spec. diržu, kuris tvirtinasi su mamos dirzu.... blush2.gif Parodys stiuardesės viską ir paaiškins.
Atsakyti
QUOTE(Kristtute @ 2007 04 26, 15:47)
Taip vaikai iki 2 metų ant rankų būna, sėdi ant kelių, prisegami tokiu spec. diržu, kuris tvirtinasi su mamos dirzu....  blush2.gif  Parodys stiuardesės viską ir paaiškins.

Supratau,aciu 4u.gif
Atsakyti
Mane domina dar vienas dalykas smile.gif O jei vezimelis 3 daliu.tai kaip daryti,priduoti i bagaza,ir skaiciuosis prie leistinu 20kg? Ar ant vaiko 4men.atskirai skaiciuosis kg.Nelabai suprantu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristtute @ 2007 04 26, 17:47)
Taip vaikai iki 2 metų ant rankų būna, sėdi ant kelių, prisegami tokiu spec. diržu, kuris tvirtinasi su mamos dirzu....  blush2.gif  Parodys stiuardesės viską ir paaiškins.

o kaip, jeigu vaikas dar nesėdi?
Atsakyti
kiek domėjausi - vežimas prie bagažo bendro svorio nesiskaičiuoja smile.gif
Atsakyti