Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta lieknėti

QUOTE(Aimeja @ 2013 05 30, 10:21)
Kur kalbėjau, kad TRUKDO? Kalbėjau -mato-nemato. Netikiu, kad Sabonienė NEMATO , kad jos vyras aukštas.
Kam daryt išvežiojimus, nu ne apie tai kalbu gi. Va ateina Sena pažįstama, neplautais plaukais kokia savaitė, laiminga, savim patenkinta, bet nuo to jos plaukai neišsiplovė savaime, matau vistiek  juos riebaluotus. Va pirštai pajuodę, nes vakar šiltnamyje pomidorus sodinai  biggrin.gif , tai ir matau tuos pirštus juodus, o ne dailiai nulakuotus, sutvarkytus. Kai susitvarkysi, matysiu sutvarkytus ir tiek.  biggrin.gif

Ar nevalyvumas=virsvoris? g.gif
Sena pazistama gyvena su virsvoriu, o ne riebaluotais plaukais tongue.gif Beje, jos plaukai-gal vienintele graziausia vieta visame kune lotuliukas.gif
Atsakyti
Net ir ne lieknai atrodanti moteris gali būti su normaliu KMI, viskas priklauso nuo proporcijų, kaip riebalai pasiskirsto kūne, tas pats ir vyrams. Todėl kai sako, kad tas ar tas "turi" susitvarkyti svorį, su kuriuo kitas jaučiasi labai gerai ir komfortiškai, tai kritikas galėtų susitvarkyti savo galvą, persišviesti rentgenu ar tomografu. Nepamaišys.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 05 30, 10:32)
Ar nevalyvumas=virsvoris? g.gif Sena pazistama gyvena su virsvoriu, o ne riebaluotais plaukais tongue.gif Beje, jos plaukai-gal vienintele graziausia vieta visame kune lotuliukas.gif

Viskas, pasiduodu. Viena apie ratus, kita apie vežimą.

Kitaip pasakysiu, ateina Sena pažįstama su plaukais iki žemės, ilga kasa biggrin.gif , tankūs, gražūs, prižiūrėti, tai ir matau KASĄ IR ILGUS GRAŽIUS PLAUKUS, o ne Seną pažįstamą su TRUMPAIS riebaluotais plaukais. Ar aišku? doh.gif Aš kalbu ką matau, o ne apie meilę, laimę, trukdo, netrukdo, kaip kas nori taip gyvena, jų reikalas, bet nuo to mano regėjimas netampa kažkos kitoks, nu niekaip Sabonyje nematau žemaūgio žmogaus ir tiek. Juk jei pati teigi, kad gyveni su viršsvoiu, tai iš kur žinai, gal tu liekna kaip smilga, gi viršsvoris nematomas lyg ir turėtų būti ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2013 05 30, 10:55)
Viskas, pasiduodu. Viena apie ratus, kita apie vežimą.

Kitaip  pasakysiu, ateina Sena pažįstama su plaukais iki žemės, ilga kasa biggrin.gif , tankūs, gražūs, prižiūrėti, tai ir matau KASĄ IR ILGUS GRAŽIUS PLAUKUS, o ne Seną pažįstamą su TRUMPAIS riebaluotais  plaukais. Ar aišku?  doh.gif Aš kalbu ką matau, o ne apie meilę, laimę, trukdo, netrukdo, kaip kas nori taip gyvena, jų reikalas, bet nuo to mano regėjimas netampa kažkos kitoks, nu niekaip Sabonyje nematau žemaūgio žmogaus  ir tiek. Juk jei pati teigi, kad gyveni su viršsvoiu, tai iš kur žinai, gal tu liekna kaip smilga, gi viršsvoris nematomas lyg ir turėtų būti ar ne?

Mat kaip skirtingai biggrin.gif
O va pas mane jei ateina Aimeja, tai as ir matau ja kaip AIMEJA-idomia pasnekove, charizmatiska asmenybe, puikia drauge-, garbes zodis, nematau, ar ji su chalatu siandien, ar vakar pomidorus ravejo, o gal bemiege nakti turejo, nes vaikas karsciavo. Man tas netrukdo su ja bendrauti ir pavaisinti kava 4u.gif
Kad vel nesigautu nesusikalbejimas, tai as zmogu MATAU kaip VISUMA, o ne akiu zvilgsniu skanuoju kiekviena dalele: va jos nuplysusios basutes, o cia-ziu iskrites vienas auskaras, o ten atsirado po akimis dar viena rauksle, vajezau, ir kaip as galiu su ja kava gerti? biggrin.gif
Dar vienas p.s. su Aimeja gyvai nesame pazistamos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 30 gegužės 2013 - 10:23
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 05 29, 12:06)
Nes pakesti negaliu riebaluotu plauku, smarves, neplautu koju, pazastu, o ka jau kalbeti apie dantis, negaliu ziureti i nesiskutusi, purvinais rubais apsirengusi, nu geda man su tokiu ir i kiema iseiti blush2.gif O kad su virsvoriu, nu garbes zodis, nematau g.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 05 30, 11:14)
Kad vel nesigautu nesusikalbejimas, tai as zmogu MATAU kaip VISUMA, o ne akiu zvilgsniu skanuoju kiekviena dalele: va jos nuplysusios basutes, o cia-ziu iskrites vienas auskaras, o ten atsirado po akimis dar viena rauksle, vajezau, ir kaip as galiu su ja kava gerti? biggrin.gif

mastau.gif
Tai kur ta tavo visuma pasideda?
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 05 30, 11:14)
Dar vienas p.s. su Aimeja gyvai nesame pazistamos biggrin.gif

Nebūk tuo visiškai tikra. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 30 gegužės 2013 - 11:58
QUOTE(Aimeja @ 2013 05 30, 12:58)
mastau.gif
Tai kur ta tavo visuma pasideda?
Papildyta:
Nebūk tuo visiškai tikra.  biggrin.gif

Nevalyvumas-dvieju minuciu reikalas pakeisti ji, tai nera zmogaus VISUMA, tai tik trumpalaike busena(pvz, einu darzu raveti juk irgi ne su kostiumeliu, o patogiom treninginem kelnem, isispyrusi i kroksus). Tai jei mane tokia, Aimeja, pamatytum darze, tai vsio, net nepasisveikintum, ane? Sakytum, nu jau ta Sena Pazistama kokia nevala, kaip saves neprisiziuri, nemoka rengtis, ravedama sugadina manikiura, nu vienzo, reikia su ja nebendrauti ir kavos negerti. biggrin.gif Ar vis tik vertinsi Sena pazistama ne uz tai, kokia ja ta diena darze sutikai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Aimeja, tu apie detales, ji apie visumą, turinį, nesigilindama į pavienes detales. Toks ir skirtumas. Na bent jau taip suprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyšniažiedė @ 2013 05 26, 18:48)
Mesti nemesciau, bet fiziskai jis manes taip nebetrauktu tikrai smile.gif

neduok D ir jum kada taip nutiktu ir jusu vyras galvotu taip, kaip jus..uzuojauta
Atsakyti
Tai ir nutinka, nuolat biggrin.gif Tvarkausi su tuo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 05 30, 10:08)
O Meruno virsvoris tiek aki visiems drasko, kad nesupranta zmones, kaip ta Vitulskiene(beje, ir pati ne is kuduju) su juo gali laiminga gyventi ir ji-ojezaumarijamotinasventa-myleti biggrin.gif

Įdomu tai, kad Vitulskienė visiems draskė akis, kokia ji savim patenkinta būdama tokia bačkutė rolleyes.gif , o paskui kad ėmė svorį mest, ir tik meta, tik meta... Įdomu, o kam?

QUOTE(Subjektyvi @ 2013 05 30, 13:27)
Aimeja, tu apie detales, ji apie visumą, turinį, nesigilindama į pavienes detales. Toks ir skirtumas. Na bent jau taip suprantu g.gif

Na, tai ir kokia bjauri charakterio savybė gali būti kaip pavienė detalė. Ir vis tiek gali sakyti, kad vertini visumą... Nors aš visad maniau, kad visuma apima iš tiesų viską (kūną, protą, dvasią), o ne tik dvasinę žmogaus pusę. g.gif

QUOTE(lipnuske @ 2013 05 31, 18:41)
neduok D ir jum kada taip nutiktu ir jusu vyras galvotu taip, kaip jus..uzuojauta

Milijonams moterų taip nutinka, nes milijonai moterų po vestuvių numoja ranka į save. Beje, ir milijonai vyrų. Tik moterys jų "nemato", kaip ir vyrai patys savęs. biggrin.gif Užtat moteris visada mato. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 03, 01:03)
Įdomu tai, kad Vitulskienė visiems draskė akis, kokia ji savim patenkinta būdama tokia bačkutė  rolleyes.gif , o paskui kad ėmė svorį mest, ir tik meta, tik meta... Įdomu, o kam?
Na, tai ir kokia bjauri charakterio savybė gali būti kaip pavienė detalė. Ir vis tiek gali sakyti, kad vertini visumą... Nors aš visad maniau, kad visuma apima iš tiesų viską (kūną, protą, dvasią), o ne tik dvasinę žmogaus pusę.  g.gif
Milijonams moterų taip nutinka, nes milijonai moterų po vestuvių numoja ranka į save. Beje, ir milijonai vyrų. Tik moterys jų "nemato", kaip ir vyrai patys savęs. biggrin.gif Užtat moteris visada mato. biggrin.gif

drinks_cheers.gif Vitulskienės pavyzdys labai chrestomatinis. Daug tokių aiškintojų kaip jom viskas gerai. Bet svorį bando mesti. Kažkodėl bigsmile.gif
Man kažkodėl neatrodo, kad kažkas savęs nemato... Manau mato. Užaugusio pilvūzo veidrodyje taip lengvai nepraleisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 03, 01:03)
Įdomu tai, kad Vitulskienė visiems draskė akis, kokia ji savim patenkinta būdama tokia bačkutė  rolleyes.gif , o paskui kad ėmė svorį mest, ir tik meta, tik meta... Įdomu, o kam?

Na, tai ir kokia bjauri charakterio savybė gali būti kaip pavienė detalė. Ir vis tiek gali sakyti, kad vertini visumą... Nors aš visad maniau, kad visuma apima iš tiesų viską (kūną, protą, dvasią), o ne tik dvasinę žmogaus pusę.  g.gif

Kai neturi ka protingo rasyti, tai raso apie svori irnesakyk.gif Meta ta Vitulskiene svori jau du metus. Kiek paskaitau-vis apie svorio metima, nu ner daugiau ka rasyti apie ja lotuliukas.gif Kodel Mama Rokenrol randa temas rasymui, nelieciant svorio? biggrin.gif

Visuma: protas, kunas, dvasia... Tik ko tiek vienisu lieknu moteru aplinkui, kiek pavartau zurnalu-ta issiskyre, ana paliko, trecia is viso gyvenime santuokoj nebuvus? g.gif Nu negali buti, kad vyrams/moterims patinka isskirtinai liekni zmones, nes tada vienisi butu tie, kurie turi virsvorio. ax.gif O vyrai, kad ir kokie storuliai butu, ale del ju net musasi moterys, viena per kita galvom eina, kad tik i zmonas paimtu lotuliukas.gif

Uzsiaugina tie vyrai pilvus, svetimos moterys mato, ale kazkodel ju negrauzia, atvirksciai, stengiasi tapti tokio pilvoto meiluze lotuliukas.gif O patapus ja, ima postringauti apie kuno kulta ir kaip paliks, jei zmogelis bent pora kg priaugs biggrin.gif
Atsakyti