sveikos, maniškiui nepatinka taip pat, jei reikia i lauka šilčiau apsirengt, tai baigiant bunam labai pikti, o kai reika kelis megztinukus apvilkt, tai vieną į kitą sumaunu, kad šimtą kartų rankų nekilnot ir per galvą nemaustyt...
QUOTE(Ryna @ 2006 11 03, 15:17)
Rengtis mūsiškiui nepatinka tik po plikšinėjimo, bet pažaidžiam ir aprengiu lyg niekur nieko, o va kepurytės ir pirštinės yra blogis, kurį reikia nuplėšt nuo savęs

Maniškiui kol kas kepurytė nėra blogis (tfu tfu tfu, kad tik neprisikalbėjus). Į lauką einant ją tik uždedu ir iškart užmiega. Bet va visokie marškinukai ir kelnytės sunkiau..rėkti nerėkia, bet nepatenkintas muistytis ima ...

As dedu kepuryte tik po maudyniu. O man gydytoja pasake jeigu maziau negu +18 tik tada reikalinga kepuryte.
QUOTE(lengvute @ 2004 12 15, 10:31)
ar ligoninėj ir pirmom savaitėm nuo gimimo ar gal dar ilgiau dedat mažiukams kepurytes, ar ne, ar dedat tik po maudymo 

Kadangi mano kūdikis gimė šaltuoju metų laikų ir mažo svorio, tai labai šalo, ir kepurytę dėjau visą pirmąjį mėnesį (ar net šiek tiek ilgiau). Po to - tik po maudynių (dabar neatsimenu, bet gal iki kokių 2,5 mėnesio, iki vasaros, vienu žodžiu)
Papildyta:
QUOTE(Suzana @ 2005 03 30, 15:47)
[FONT=Times]Mes visada po maudynių užsidedam kepurytę ir einant į lauką. Nors po maudynių ir išsausinam ausyte, bet jos vis vien lieka drėgnos, o plaukiukai tikrai neišdžiūna taip greitai. Geriau pasisaugoti ir užsidėt ploną kepurytę negu paskui gailėtis. 

Po maudynių tikrai nerekomenduojama eiti į lauką, tad man labai keista buvo perskaityti tokį pasisakymą. Jei suaugęs meningitą laisvai pagauna, tai ką apie kūdikį kalbėti...
QUOTE(Ryna @ 2006 11 03, 16:17)
Rengtis mūsiškiui nepatinka tik po plikšinėjimo, bet pažaidžiam ir aprengiu lyg niekur nieko, o va kepurytės ir pirštinės yra blogis, kurį reikia nuplėšt nuo savęs

Ir mums kepuryte yra priesas nr.1

mes kai eijnam i lauka beveik visada verkiam.o todel kad kai jau pradedu rengti tada supranta kad eisim i lauka vaziuosim vezimu ,nes jam patinka kai supu,tai tada pradeda verkt zyzt rekt tam kad duociau soske ir greiciau vaziuotume.tai kol rengiu tai kosmaras buna o poto jau kai atsigula i vezima tada ramu ir uzmiega. bet siaip irgi kepuryciu nemegsta. o namie kai persirenginejam tai verkia todel kad jau atsibosta.nu dar kol kelis rubelius dedi tol gerai o poto kai jau daug rengi ir ilgai tada pradeda rekt

rekiam visada
nesvarbu: kojine, pampersas, kepure...
as nufilmavau ir jai parodysiu, kai didesne stoves prie spintos, persirengines ir sakys, kad neturi kuo rengtis

nesvarbu: kojine, pampersas, kepure...
as nufilmavau ir jai parodysiu, kai didesne stoves prie spintos, persirengines ir sakys, kad neturi kuo rengtis

Turbūt visi kaimynai girdi kaip aš rengiu vaiką, nes būna neišpasakytas klyksmas
Rengimasis ir nosie valymas - didžiausi priešai

QUOTE(meriva @ 2006 11 08, 10:06)
Turbūt visi kaimynai girdi kaip aš rengiu vaiką, nes būna neišpasakytas klyksmas

Mes iki rudens rengėmės puikiai. galėjom nusirenginėm, apsirenginėt ir persirenginėt n kaqrtų, bet dabar ponaitis to nemėgsta ir verkia verkia....

Bet nosies valymas išlieka vis dar maloniu dalyku. Jam patinka.

o mums prasidėjo antra pakopa. jau, atrodo, didelis protingas vaikis (greit 10 mėn.!!!), o pradeda rėkti, kai tik yra paguldomas
tai jam didelis įžeidimas 
geras

QUOTE(Laurencija2 @ 2006 11 07, 22:13)

geras