Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie aprangą ir rengimąsi

nupirk grojanti zaisla ir kaip renksi mazylis labiau kreips demesi i zaisla o ne i tai ka su juo darai.man tai padejo
Atsakyti
sveikos, maniškiui nepatinka taip pat, jei reikia i lauka šilčiau apsirengt, tai baigiant bunam labai pikti, o kai reika kelis megztinukus apvilkt, tai vieną į kitą sumaunu, kad šimtą kartų rankų nekilnot ir per galvą nemaustyt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirsyte: 05 lapkričio 2006 - 13:33
QUOTE(Ryna @ 2006 11 03, 15:17)
Rengtis mūsiškiui nepatinka tik po plikšinėjimo, bet pažaidžiam ir aprengiu lyg niekur nieko, o va kepurytės ir pirštinės yra blogis, kurį reikia nuplėšt nuo savęs  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Maniškiui kol kas kepurytė nėra blogis (tfu tfu tfu, kad tik neprisikalbėjus). Į lauką einant ją tik uždedu ir iškart užmiega. Bet va visokie marškinukai ir kelnytės sunkiau..rėkti nerėkia, bet nepatenkintas muistytis ima ... ax.gif
Atsakyti
As dedu kepuryte tik po maudyniu. O man gydytoja pasake jeigu maziau negu +18 tik tada reikalinga kepuryte.
Atsakyti
QUOTE(lengvute @ 2004 12 15, 10:31)
ar ligoninėj ir pirmom savaitėm nuo gimimo ar gal dar ilgiau dedat mažiukams kepurytes, ar ne, ar dedat tik po maudymo  g.gif

Kadangi mano kūdikis gimė šaltuoju metų laikų ir mažo svorio, tai labai šalo, ir kepurytę dėjau visą pirmąjį mėnesį (ar net šiek tiek ilgiau). Po to - tik po maudynių (dabar neatsimenu, bet gal iki kokių 2,5 mėnesio, iki vasaros, vienu žodžiu)
Papildyta:
QUOTE(Suzana @ 2005 03 30, 15:47)
[FONT=Times]Mes visada po maudynių užsidedam kepurytę ir einant į lauką. Nors po maudynių ir išsausinam ausyte, bet jos vis vien lieka drėgnos, o plaukiukai tikrai neišdžiūna taip greitai. Geriau pasisaugoti ir užsidėt ploną kepurytę negu paskui gailėtis.  rolleyes.gif

Po maudynių tikrai nerekomenduojama eiti į lauką, tad man labai keista buvo perskaityti tokį pasisakymą. Jei suaugęs meningitą laisvai pagauna, tai ką apie kūdikį kalbėti...
Atsakyti
QUOTE(Ryna @ 2006 11 03, 16:17)
Rengtis mūsiškiui nepatinka tik po plikšinėjimo, bet pažaidžiam ir aprengiu lyg niekur nieko, o va kepurytės ir pirštinės yra blogis, kurį reikia nuplėšt nuo savęs  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ir mums kepuryte yra priesas nr.1 lotuliukas.gif Bet ziuriu po biskuti,baigiam prie jos priprasti,siaip su perrenginejimu,pamperosu keitimu,problemu nera(tfu,tfu,tfu),dar ir su pagugavimais ruriuka plaunam biggrin.gif
Atsakyti
mums tai apsirengimas kai einam į lauką nėra jau labai didelė problemėlė, aišku ant kepurės tai jau pykstame. Bet po maudynių, kai reikia rengtis, tai bunam labai piktos .
Atsakyti
mes kai eijnam i lauka beveik visada verkiam.o todel kad kai jau pradedu rengti tada supranta kad eisim i lauka vaziuosim vezimu ,nes jam patinka kai supu,tai tada pradeda verkt zyzt rekt tam kad duociau soske ir greiciau vaziuotume.tai kol rengiu tai kosmaras buna o poto jau kai atsigula i vezima tada ramu ir uzmiega. bet siaip irgi kepuryciu nemegsta. o namie kai persirenginejam tai verkia todel kad jau atsibosta.nu dar kol kelis rubelius dedi tol gerai o poto kai jau daug rengi ir ilgai tada pradeda rekt smile.gif
Atsakyti
rekiam visada blink.gif
nesvarbu: kojine, pampersas, kepure...
as nufilmavau ir jai parodysiu, kai didesne stoves prie spintos, persirengines ir sakys, kad neturi kuo rengtis lotuliukas.gif
Atsakyti
Turbūt visi kaimynai girdi kaip aš rengiu vaiką, nes būna neišpasakytas klyksmas doh.gif
Rengimasis ir nosie valymas - didžiausi priešai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meriva @ 2006 11 08, 10:06)
Turbūt visi kaimynai girdi kaip aš rengiu vaiką, nes būna neišpasakytas klyksmas  doh.gif
Rengimasis ir nosie valymas - didžiausi priešai doh.gif

lotuliukas.gif
Mes iki rudens rengėmės puikiai. galėjom nusirenginėm, apsirenginėt ir persirenginėt n kaqrtų, bet dabar ponaitis to nemėgsta ir verkia verkia.... soske.gif
Bet nosies valymas išlieka vis dar maloniu dalyku. Jam patinka. thumbup.gif
Atsakyti
o mums prasidėjo antra pakopa. jau, atrodo, didelis protingas vaikis (greit 10 mėn.!!!), o pradeda rėkti, kai tik yra paguldomas sad.gif tai jam didelis įžeidimas wink.gif

QUOTE(Laurencija2 @ 2006 11 07, 22:13)
as nufilmavau ir jai parodysiu, kai didesne stoves prie spintos, persirengines ir sakys, kad neturi kuo rengtis  lotuliukas.gif

geras thumbup.gif
Atsakyti