Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie aprangą ir rengimąsi

QUOTE(Nevesta @ 2008 02 17, 11:59)
kadangi vaikiukas daug atpilineja,tai tenka keist daznai,buna kad net keturis kartus per diena pakeiciu drabuzelius  thumbup.gif  bet as nieko pries,drabuziu pilna spinta,daugiau negu pas mama  thumbup.gif

drinks_cheers.gif aš irgi keičiu kai tik išsitepa,nors ir 100 kartų per dieną ax.gif ,man negražu murzini leliukai
Atsakyti
mes taip pat rubelius keiciames kasdien.
Atsakyti
mano meskius pro pampersa neprasisioja, atpylineja taip pat lb retai tai drabuzelius keiciam viena karta per diena dzn po maudyniu smile.gif
Atsakyti
Du kartus per dieną,o kartais ir daugiau smile.gif
Atsakyti
kai issitepam tada ir pasikeiciam. kartai kelis kartus per diena tenka perrengti, o kartais ir kelias dienas neisimozojam ax.gif
Atsakyti
Perrengdavau rytais- jei atsipildavo, prasisiodavo- priklausomai nuo aplinkybių. Kartais išeidavo kad ir kokius 3 kartus perrengi, o kartais tik ryte ir vakare jau laužai galvą- gal suprakaitavo? Gal perrengt? Bet retai taip būdavo- mat grreitai atšilo orai ir maudydavom kiekvieną dieną. bigsmile.gif . Kai visai mažytė būdavo- miegodavo aprengta... Dabar kai jau didelė (greitai metukai) keičiu 1 kartą arba priklausomai nuo aplinkybių (apsiterlino, nuprausus sušlapo...)
Atsakyti
Kasdien po maudynių, kadangi neatpylinėja, o kai maitinu, tai pakišu merliuką po žanduku, jei koks lašas ir prabėga, tai į merliuką.
Atsakyti
Pagal poreiki, iki 4 men tai budavo kasdien ir dar net po kelis kartus , o dabar tai jei neissiterlinam tai kas antra diena, po maudyniu.
Atsakyti
Mes dazniausiai pasikeiciam rubelius po maudyniu ty.kas antra diena,aisku jei neivyksta kokios nors tai avarijos:atpylem,pampersas praleido,o nuo seilyciu gelbstimes seilinukais,mama visa desimti prisiuvo,tai keiciam ir keiciam.. smile.gif
Atsakyti
Kiekvieną dieną po maudynių 4u.gif
Atsakyti
Dazniausiai miegam vien su smelinuku, nes pas mus labai silta, o kai vesiau uz lango rengimes specialia pizama, tokia kaip sliauztukai su rankovem, bet pedutes lieka basos kaip su kelnytem,nu isivaizduojat gal mazdaug, sunku apibudinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Savo 7 men dukryte migdau su smelinuku, pizama ir kojinytemis, nes anklode paryciais nusispardo 4u.gif
Atsakyti