Kadangi mano princesyte smarkiai pildavo, o ir prasisiodavo pampi neretai, tai per diena 2-3 kartus rubus keisdavau

na o as tai jei neatpila.neprasisioja pro sali.tai ryte kai nuprausiu,perrengiu svariais rubeliais ir viskas,taip iki kito ryto.Bet jei istinka kokia beda tai zinoma rubelius pakeiciu
Prausiames kas ryta tai ir pasikeiciam kas ryta, jei nutinka kokia "bedele" tai tuomet dazniau

QUOTE(Agape @ 2008 06 25, 10:35)
Prausiames kas ryta tai ir pasikeiciam kas ryta, jei nutinka kokia "bedele" tai tuomet dazniau 

kai naujagime buvo, tai irgi tik tada keisdavome, o dabar kai prasidejo visokios tyreles, tai dazniau, nes valome kaip kiauliukai

Kadangi mazyle daznai atpilineja, tai ir rubelius tenka daznai keist
. Na ir zinoma po maudyniu nakciai visada svarius uzdedam
, tai diena iseina kazkur 2-4 kartus

Pagal situaciją, kartais tik ryte aprengiu ir vakare pižamą perrengiu, o kartais tenka ir 3-4 perrengti.Bet čia man ne problema, tam jie ir vaikai.
QUOTE(Jurgachka @ 2008 06 24, 16:39)
Kadangi mano princesyte smarkiai pildavo, o ir prasisiodavo pampi neretai, tai per diena 2-3 kartus rubus keisdavau 

sveikutes.
manoji irgi labai atpilineja, tai keiciu po 3 ar net 4 kartus per diena...
mano vyraas pyksta kad nenaudoju seilinuku, bet man patogiau body pakeisti nei su tais seilinukais terliotis

aš labai dažnai keičiu rūbus- man svarbu kad vaikas būtų švarus
kai tik išsitepa iš karto pakeičiu- nepatinka, kai apsikleckinę būna

Dabar tik su smėlinukais ilgomis rankovėmis ir aišku n kartų kėlimasis naktį užkloti

Mažylio kojytės nuogos

Mažylio kojytės nuogos

Rengiu trikotazo vientisa pizama ant nuogo kunelio. Uzkloju plonu dekuciu. Vis tiek nusispardo
Kai naktys siltos paliekam balkona pravira. Zinoma vaikas geriau miega, kai kambaryje vesiau.