Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie aprangą ir rengimąsi

Kadangi mano princesyte smarkiai pildavo, o ir prasisiodavo pampi neretai, tai per diena 2-3 kartus rubus keisdavau doh.gif
Atsakyti
na o as tai jei neatpila.neprasisioja pro sali.tai ryte kai nuprausiu,perrengiu svariais rubeliais ir viskas,taip iki kito ryto.Bet jei istinka kokia beda tai zinoma rubelius pakeiciu
Atsakyti
Prausiames kas ryta tai ir pasikeiciam kas ryta, jei nutinka kokia "bedele" tai tuomet dazniau lotuliukas.gif
Atsakyti
Na mes keičiam labai dažnai nes visa išsiterlioja doh.gif į dieną reikia minimum 3 kartus drabuželius pakeisti
Atsakyti
QUOTE(Agape @ 2008 06 25, 10:35)
Prausiames kas ryta tai ir pasikeiciam kas ryta, jei nutinka kokia "bedele" tai tuomet dazniau  lotuliukas.gif

kai naujagime buvo, tai irgi tik tada keisdavome, o dabar kai prasidejo visokios tyreles, tai dazniau, nes valome kaip kiauliukai blush2.gif , o ir dar buna atpilame skranduko turini
Atsakyti
Kadangi mazyle daznai atpilineja, tai ir rubelius tenka daznai keist doh.gif . Na ir zinoma po maudyniu nakciai visada svarius uzdedam biggrin.gif , tai diena iseina kazkur 2-4 kartus smile.gif
Atsakyti
Pagal situaciją, kartais tik ryte aprengiu ir vakare pižamą perrengiu, o kartais tenka ir 3-4 perrengti.Bet čia man ne problema, tam jie ir vaikai.
Atsakyti
Kasdieną
Atsakyti
QUOTE(Jurgachka @ 2008 06 24, 16:39)
Kadangi mano princesyte smarkiai pildavo, o ir prasisiodavo pampi neretai, tai per diena 2-3 kartus rubus keisdavau  doh.gif

sveikutes.
manoji irgi labai atpilineja, tai keiciu po 3 ar net 4 kartus per diena...
mano vyraas pyksta kad nenaudoju seilinuku, bet man patogiau body pakeisti nei su tais seilinukais terliotis drinks_cheers.gif
Atsakyti
aš labai dažnai keičiu rūbus- man svarbu kad vaikas būtų švarus 4u.gif kai tik išsitepa iš karto pakeičiu- nepatinka, kai apsikleckinę būna 4u.gif
Atsakyti
Dabar tik su smėlinukais ilgomis rankovėmis ir aišku n kartų kėlimasis naktį užkloti doh.gif wub.gif
Mažylio kojytės nuogos wub.gif
Atsakyti
Rengiu trikotazo vientisa pizama ant nuogo kunelio. Uzkloju plonu dekuciu. Vis tiek nusispardo doh.gif Kai naktys siltos paliekam balkona pravira. Zinoma vaikas geriau miega, kai kambaryje vesiau.
Atsakyti