Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie aprangą ir rengimąsi

Aš tai rengiu kiekvieną dieną.Kai ryte nusimainam pizamytę ir aprengiu su šviežiais rūbelias..O pyžamytę keičiu kas tris dienas jei per pampersą nesušlapina g.gif
Atsakyti
Bodžiukus kas antrą dieną, ar kai pro pamperį prateka, o viršutinius priklausomai nuo situacijos.
Atsakyti
kai tokie karsti orai,tai rengiames tik su bodziuku..ji keiciame kiekviena vakara po maudyniu.aisku,jei daug apsiliejam pieniuku,atpilam,ar pro sona prasysinam,tada keiciam dazniau tongue.gif
Atsakyti
bodi ir rubeliuso jei istinka kokia beda taij taip pat iskart perrengiu
Papildyta:
budi ir rubelius kiekwiena diena
Atsakyti
Sveikutes mamytes!!!!!!!!!As manau kiekvienas pagal savo norus rengia.As tai kiekviena diena perrengiu,gi noris kad grazi mergyte butu.O del higienos,manau reiketu vis kiekviena diena perrengti,gi lieciam ciupinejam,ir vakare einant gulti naktini rubeli uzvilkti,mes gi einant gult ir nusirengiam.Mano princesei 8savaites ir4dienos wub.gif

user posted image
Papildyta:
SVEIKINU VISAS MAMYTES SU NAUJAIS BEIBEIS!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fairy-tale @ 2008 08 03, 16:03)
Sveikutes mamytes!!!!!!!!!As manau kiekvienas pagal savo norus rengia.As tai kiekviena diena perrengiu,gi noris kad grazi mergyte butu.O del higienos,manau reiketu vis kiekviena diena perrengti,gi lieciam ciupinejam,ir vakare einant gulti naktini rubeli uzvilkti,mes gi einant gult ir nusirengiam.Mano princesei 8savaites ir4dienos  wub.gif

grazuole tavo mergyte thumbup.gif
Mes labai panasiai. praktiskai kasdien keiciames bodziukus, nes dar kai karsta, atrodo, kad ir tas kudikelis ismaudytas ir su svariais rubeliais aprengtas geriau jauciasi. wub.gif
O kai primais menesiais turejom dideliu bedu su atpylinejimais, tai rubeliu keitimas vykdavo kur kas dazniau... blush2.gif Dar jeigu pro pamperi prasisunkia netycia - ir vel kiti... ax.gif
Atsakyti
mes tai kai vasara, tai kasdien numaudom ir pakeiciam rubelius pries miega
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liberty666: 03 rugpjūčio 2008 - 21:11
aciu uz zinute Pina colada,kiek suprantu tavo mergyte jau didele,kaip ar patinka rengtis?mano princese tai nemegsta,tik pradedu renkti,lupytes atgal.......ir balsa kelia. smile.gif
Papildyta:
tiesa,Liberty,sveikinimai Gediminui nuo mano mazosios Milos 4u.gif
Atsakyti
Na, kol buvo mažiukas tai keisdavau kokius 4 kartus per parą. Dabar keičiu kasdien ir nakčiai kitus velku. Ir dar turim naminius ropojimo drabužėlius ir į lauką ėjimo smile.gif
Atsakyti
kai issiteplioja
Atsakyti
tenka 2-3 kartus per diena keisti, nes pas mane dar pienas fontaniukais bega ir ne visada merliukai apsaugo doh.gif o jau kaip jis nemegsta rengtis rolleyes.gif
Atsakyti
o mes kazkur 2-3 kartus keiciam rubelius panelei deina.
su vienais rubeliais buna namie, t.y. su bodiku, su kitais einam i lauka, o kai eina miegoti dar karta perrengiu.
o savaime aisku, jei kox kakis pro pamperso sona praeina blush2.gif tai tenka ir dazniau pakeisti...

Atsakyti