Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie aprangą ir rengimąsi

Šiaip keičiu, kai tik susipurvina - apšlapina, apkakoja, apvemia ir t.t. Kadangi jis pas mane terlius, tai per parą minimum kartą persirengiam, o būna kad ir gerokai daugiau.
Papildyta:

O šiaip tai vyras sako, kad pas mane kažkokia rūbų keitimo manija. Sako, vos nors koks lašiukas nukrenta, aš jį visą perrengiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuikių_dainos: 03 lapkričio 2008 - 23:14
su tais drabuzeliais tai visaip buna, kartais per diena tenka keleta kartu pakeisti jei netycia pro pampersiuka prabega, ar kitaip ssitepa rubeliai ax.gif o taip jei viskas gerai tai iseina kazkur kas antra diena po maudyniu perrengti maziuke smile.gif
Atsakyti
as rengiu bodziuka ilgom rankovytem ir uzdarom kojytem ir kisu i miegmaisiuka, kad nebutu ka nuspardyti 4u.gif
Atsakyti
ir mes miegam su bodziuku ilgom rankovem ir naktiniais ssliauztiniais mirksiukas.gif
Atsakyti
mes miegam su pizamyte thumbup.gif
Atsakyti
Mes tai miegam su smelinuku smile.gif
Atsakyti
Mažylė miega su bodžiuku ir kojinytėm , nes labai spardosi ir pasitaiko, kad nepajuntu, kad jau laikas apkloti blush2.gif
Atsakyti
mes miegam su smelinukuuser posted image anksciau miegodavom su sliauztuku ir su bodziuku ax.gif
Atsakyti
mes miegucio einam tik su pamperiuku ir marskinukais, o persirengiam kasdien kitus rubelius, o po maudyniu tai be jokiu sneku ant svaraus kuniuko tik svarius rubelius ax.gif
Atsakyti
As irgi pries miega nuprausus rengiu bodziuka ilgom rakovem ir kelnytes ( pizama), na o ryte vel nusiprausus kelnytes ir marskinelius, kartais dar megztuka jei salta. smile.gif
Atsakyti
mes maudomes kas tris dienas tada nakciai rengiames svaria pizamyte smile.gif o siaip kiekviena vakara nusiprausiam veiduka, rankytes, uzpakaliuka apsirengiam pizama ir liuliuko smile.gif ryte atsikeliam vel nusiprausiam veiduka, uzpakaliuka ir rengiames paprastais rubeliais, dazniausiai namie bunam su kelnytem, bodiku
(dbr ilgom rankovytem), kojinem, o jei vesiau tai pedkelnes po kelnem maunam, liemene ar megztinuka rengiames smile.gif va taip biggrin.gif
Atsakyti
Rengiames nakciai bodi ilgom rankovem arba bodi trumpom+marskinukai/siaustinukas (nes gi ranku panele nemegsta po kaldryte laikyt doh.gif ) ir viskas smile.gif
Atsakyti