Įkraunama...
Įkraunama...

Virkštelės kraujo surinkimas

QUOTE(MarijaMagdalena @ 2013 06 17, 06:43)
Va dar vienas straipsniukas šia tema:
http://informuotaspa...es-kraujas.html


Aciu! Labai geras, issamus ir teisingas straipsnis!!!! Kiek teko dometis sia tema - sutinku su kiekvienu straipsnio punktu.
Atsakyti
QUOTE(MarijaMagdalena @ 2013 06 17, 08:43)
Va dar vienas straipsniukas šia tema:
http://informuotaspa...es-kraujas.html


Reikėtų perskaityti visiems, kas planuoja išsaugoti virkštelės kraują. Prieš priimant sprendimą, labai gerai išsiaiškinkite kaip viskas vyksta ir kas tai yra virkštelės kraujas.
Atsakyti
Perskaičiau tą straipsnį peržiūrėjau video ir nuotraukas. Esmė tame, kad virtkštelė kerpama visada tik užgimus kūdikiui nepriklausomai ar imamas virkštelės kraujas kraujas kamieninėms ląstelėms ar ne...
Jei tikėsime šiuo straipsniu tai 95% žmonių būtų "nepilnos komplektacijos".

Gimdžiau 4 kartus, visus kartus vienodai tuo pačiu metu kirpo virkštelę...kamienines ląsteles ėmėm trečiam vaikui.... jis toks pat guvus sveikas ir laimingas vaikas smile.gif 4u.gif

Tai daugiau finansinis sprendimas pirkti paslaugą ar ne...
Atsakyti
Apsisprendėm nerinkti. Investicija ne keli litai, o kad ji bus tikrai reikalinga, agituojantys straipsniai iki galo neįtikino.
Atsakyti

Tema: "Kas yra kamieninės ląstelės, kodėl jos tokios svarbios ir kaip gali būti panaudojamos".

Kiekvieną trečiadienį organizuojame nemokamas paskaitas ir ekskursija po laboratorija Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Alytuje, Panevėžyje ir Šiauliuose!

http://www.klb.lt/ekskursija/
Atsakyti
Laba,
Labai noreciau šią temą, kurios pradžia 2007 metai, atgaivinti. Reikalas tame, kad dabar mes jau turime iš ko rinktis ir berods niekas nesiginčys, kad kūdikio kamieninių ląstelių išsaugojimas yra šaunus dalykas.
klausimas tik ką rinktis, aš kalbėjausi su kamieninių ląstelių banko (toliau trumpinsiu KLB) Lietuvoje (Imunolita) ir "Cryo-save" atstovaujančiu-konsultuojančiu UAB "placenta" darbuotoju..skaičiau sutartį. Ir dabar esame dar labiau pasimetę..
Kainu skirtumas žinoma ne Lietuviškojo naudai.. imunolitos vienkartinė pradinė įmoka už paėmimą, ištyrimą, apsiėmimą saugoti-3120, metinis mokestis 680.
tuo tarpu "cryo-save" už viską (iš karto!!!) ima apie 7700 (tiksliai dabar neturiu sumos) iš karto apsiimama saugoti 20 metų..
tačiau..jokių avansų KLB mokėti nereikia, jie atvyksta paima, nugabena, ištiria, pinigėliai mokami tik atlikus visus tyrimus ir įsitikinus, kad ląstelės yra tinkamos. Tuo tarpu "Cryo-Save", nors ir yra viena pažangiausių ES kompanijų KL sugojimo srityje, neturi Lietuvos sveikatos apsaugos ministerijos leidimo (jei neklystu, jei klystu paneikite) surinkti KL pas klientes. Tu turi sumokėti 860 lt, tau išduodamas rinkinukas, į jį viska patalpinti turi akušeris. Yra tikimybė, kad tie pinigėliai bus išmesti į balą, nes gimdymo metu akušeris dėl grėsmės motinos ar vaiko gyvybei, gali atsisakyti-leisti šį veiksmą atlikti, tai gali būti atlikta netinkamai, ar pačios surinktos KL būti netinkamomis..
Kitas svarbus aspektas (bent jau man, į ką aš atkreipiau dėmesį) tai nusprendus pasirinkti kitą KL saugojimo įstaigą, tai būtų šioks toks garantas, kad Imunolita nekels savavališkai kainų, o mažins jas atsižvelgiant į rinkos pokyčius, nors sutartyje numatyta, tačiau tai šiuo metu praktiškai neįmanoma, turi būti atitinkamos sutartys dėl perdavimo tarp bankų, o jų kiek žinau nėra nei vienos (gal ir vel klystu, pataisykite)
Taip kad šiuo metu, nors ir nemažai informacijos surinkau esu pasimetusi dar labiau..
HELP!!! verysad.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Svarstome ir mes šią galimybę: gal turite kažkokių nuomonių ar pastebėjimų?

Atsakyti
QUOTE(GPS @ 2014 01 22, 13:41)
Sveikos smile.gif

Svarstome ir mes šią galimybę: gal turite kažkokių nuomonių ar pastebėjimų?

nuomonės ir pastebėjimai gali atsirasti jų prireikus.........geriau jau ir neprireiktų...mokam jau 4 metus KLB...prisimenu, kad jų turim tik kai sąskaitą gaunu... smile.gif
Atsakyti
O mes viska apsvarste ir apskaiciave nusprendeme i vaiko gyvybes investicini pinigelius deti.. Labai jau brangiai KLB nori, aisku jie Lietuvoje kolkas be konkurencijos, monopolininkai ir tikiuosi artimiausiu metu licenzijas sias paslaugas teikti LR gaus ir kiti kad ir tas Cryon Save. Jei kaina KLB butu zmogiskesne, tikrai norinciu dabar daugiau atsirastu. Cryon Save nesirinkome (nors ten pigiau ir tai tarptautinis bankas), nes licenzija jie turi tik konsultacijom. O jei nori tai sumoki avansa apie 700 lt tau duodamas lagaminelis ir prasyk akuserio pati, kad imtu virksteles krauja..o jei jis bus netinkamas nieks tau pinigeliu negrazins. Be to ir Lietuvoje kamieniniu panaudojimas deja vos keletu atveju taikomas, nepaisant to, kad KLB galimybiu sarasas pateikiamas yra didziulis, tam kad musu banke saugomas galetumem kitur-uzsienyje panaudoti turi buti sutartys, o tokiu jei neklystu LKB neturi, bent jau kol kas..
Atsakyti
Laba diena,
Gal galite parasyti kokios kainos KLB ir kokie planai yra kas domejosi blush2.gif ?
Aciu labai.

Atsakyti
QUOTE(Bambekliukė @ 2014 04 13, 09:31)
Laba diena,
Gal galite parasyti kokios kainos KLB ir kokie planai yra kas domejosi  blush2.gif ?
Aciu labai.

Jus paziurekite ten dar auksciau esu parasiusi Imunolita tai KLb, kaip ir cryo save ir uab placenta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BituteJ: 13 balandžio 2014 - 12:14
Visą info ir kainos yra šiuo adresu:
www.cryo-save.com/lt

Kyla klausimų, kreipkitės.
Atsakyti