QUOTE(R&D @ 2010 10 07, 19:25)
Man nesitiki kad Excursus taip nusivaziavo. Vaziavom su jais 3 kartus- Danija Vokietija (Legolendas, Heide parkas), Paryzius-amsterdamas-Berlynas , Laplandija. Visos keliones buvo super,ir vadovai ir organizacine prasme.
Gal but jie turi laikinu finansiniu bedu kaip ir visi dabar, bet butu gaila,jeigu neliktu sios kompanijos.
O jusu skundas man labiau panasus i Ecco Travel reklama, kuri siuo sunkiu metu yra kisama graziais ir negraziais budais.
Cia mano nuomone.
Linkiu visiems geru kelioniu
Gal but jie turi laikinu finansiniu bedu kaip ir visi dabar, bet butu gaila,jeigu neliktu sios kompanijos.
O jusu skundas man labiau panasus i Ecco Travel reklama, kuri siuo sunkiu metu yra kisama graziais ir negraziais budais.
Cia mano nuomone.
Linkiu visiems geru kelioniu

Tai man labiau susidaro įspūdis, jog jūs ir esate Excursus kazkuris iš vadybininkų. Matomai tik ir sekate kas kažką parašė apie jūsų agentūrą. Dabar nepatingėjau ir perskaičiau visus atsiliepimus apie Excursus kelionių agentūrą. Ir pasirodo, jog čia jūs tas pats pats pats daugiausia keliaujantis ir vis su Excursus. Va man tai tikrai keistai atrodo. Ir aš visai ne Ecco travel atstovauju, aš tik turiu pasiėmusi jų vasaros katalogą, lyginau kainas, nes norėjom su šeima kažkur išvykt pailsėt. Kaimynė turėjo Excursus katalogą. Susėdę panagrinėjome kainas ir akivaizdus skirtumas jose. Taip kad nereikia čia liaupsinti šios agentūros, labai jau daug lieka nepatenkintų jų kainų ir kokybės santykiu. Ir čia faktas kaip blynas. Svarbiausia, kad matomai neturi gal ką veikt jų vadybininkai, jei taip jautriai ir greitai reaguoja į kiekvieną nusiskundimą. Po kiekvieno nepatenkinto kliento parašymu tuoj komentarų atsiranda galybė. Lyg kokie jų fanai ir sėdėtų supermamų forume ir lauktų, jog kažkas kažką blogo parašys, kad iš karto duot atkirtį- va, neteisybė, jie ne tokie, jie šaunuoliai, jie tokie superiniai, keliaukite tik su Excursus, nes jie geriausi organizatoriai. Trys cha cha cha. Geri organizatoriai vaikų nepalieka vienų likimo valiai, o numatyt turi viską iš anksto. Juk jie profesionalai-pedagogai. Ir kaip čia taip, atmesinumas???