Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionių agentūra "Excursus"

QUOTE(R&D @ 2010 10 07, 19:25)
Man nesitiki kad Excursus  taip nusivaziavo. Vaziavom su jais 3 kartus- Danija Vokietija (Legolendas, Heide parkas), Paryzius-amsterdamas-Berlynas , Laplandija. Visos keliones buvo super,ir vadovai ir organizacine prasme.
Gal but jie turi laikinu finansiniu bedu kaip ir visi dabar, bet butu gaila,jeigu neliktu sios kompanijos.
O jusu skundas man labiau panasus i Ecco Travel reklama, kuri siuo sunkiu metu yra kisama graziais ir negraziais budais.
Cia mano nuomone.
Linkiu visiems geru kelioniu 4u.gif

Tai man labiau susidaro įspūdis, jog jūs ir esate Excursus kazkuris iš vadybininkų. Matomai tik ir sekate kas kažką parašė apie jūsų agentūrą. Dabar nepatingėjau ir perskaičiau visus atsiliepimus apie Excursus kelionių agentūrą. Ir pasirodo, jog čia jūs tas pats pats pats daugiausia keliaujantis ir vis su Excursus. Va man tai tikrai keistai atrodo. Ir aš visai ne Ecco travel atstovauju, aš tik turiu pasiėmusi jų vasaros katalogą, lyginau kainas, nes norėjom su šeima kažkur išvykt pailsėt. Kaimynė turėjo Excursus katalogą. Susėdę panagrinėjome kainas ir akivaizdus skirtumas jose. Taip kad nereikia čia liaupsinti šios agentūros, labai jau daug lieka nepatenkintų jų kainų ir kokybės santykiu. Ir čia faktas kaip blynas. Svarbiausia, kad matomai neturi gal ką veikt jų vadybininkai, jei taip jautriai ir greitai reaguoja į kiekvieną nusiskundimą. Po kiekvieno nepatenkinto kliento parašymu tuoj komentarų atsiranda galybė. Lyg kokie jų fanai ir sėdėtų supermamų forume ir lauktų, jog kažkas kažką blogo parašys, kad iš karto duot atkirtį- va, neteisybė, jie ne tokie, jie šaunuoliai, jie tokie superiniai, keliaukite tik su Excursus, nes jie geriausi organizatoriai. Trys cha cha cha. Geri organizatoriai vaikų nepalieka vienų likimo valiai, o numatyt turi viską iš anksto. Juk jie profesionalai-pedagogai. Ir kaip čia taip, atmesinumas??? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapsė @ 2010 10 07, 21:28)
o kas jus, baisuoklėli, pasamdė?  bigsmile.gif  kaimynų mergaitė?  bigsmile.gif

Oi Kapse, kaimynų mergaitė manęs tikrai nesamdė. Jeigu būčiau pagyrusi, manau jūs būtumėt parašiusi oi žinoma taip taip, Excursus patys geriausi, nuostabiausi biggrin.gif lotuliukas.gif O kai paskaitėte ne laiupsinančią nuomonę, tai tiesiog pasiutote. Iš kur jūs jau taip žinote, kad mane kažkas samdė ar ne? Aš parašiau savo nuomonę, vaikas tokių dalykų tikrai neprigalvoja, kalba faktais, jų nepaneigsi. Taip kad kaip suprantu jūs irgi šios agentūros darbuotoja tik ir laukianti kaip čia atsikirst klientui, parašiusiam neigiamą atsiliepimą apie jūsų agentūrą lotuliukas.gif
Atsakyti
Deja, nedirbu ne tik Excursus bet ir jokioje kitokioje turizmo agenturoje.
Jeigu netingejot perskatyt mano postus, tai supratot, kad keliauju daug ir visaip. Su ivairiomis agenturomis, be jokiu agenturu...ir t.t. Uztat turiu su kuo palyginti.
O kelioniu agenturoj negaleciau dirbti, -reikia auksines kantrybes ir sveikatos nertis is kailio del grupiu ir dar matyt prarugusius veidus. schmoll.gif O ju buna daznai, ir daznai nesuprasi kokio bieso vaziuoja jeigu amzinai viskas blogai....Tai viena. O antra, gidai paprastai vaziuoja tuo paciu marsrutu. Cia irgi ne man. Nemegstu gristi i ta pacia vieta. schmoll.gif
O Ekskursus mums super, nors jums ir labai nepatinka konkurencija. Tarp kitko,
i Paryziu mes vaziavom su aktoriumi Ramunu Simukausku thumbup.gif
Kitais metais labai noreciau vaika nuvezti su Ekskursus i Italija. Tikiuosi neuzsilenks mano mylima agentura. wub.gif
Jo, as parasiau ne viena pagyrima siai kompanijai,ir jeigu kas susigundet paskaite mano atsiliepimus ir vykot i kelione su Ekskursus, atsiliepkit, paprasysiu is ju savo procento uz klientura clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R&D: 08 spalio 2010 - 23:10
QUOTE(baisa pabaisa @ 2010 10 08, 23:17)
: O kai paskaitėte ne laiupsinančią nuomonę, tai tiesiog pasiutote. Iš kur jūs jau taip žinote, kad mane kažkas samdė ar ne?

uoj, kodėl pasiutom? lotuliukas.gif nu paklausiau ir tiek rolleyes.gif

neslėpsiu, man labai patinka Excursus (važiavom su jais penkis kartus), todėl esu įsimetus šitą temą į favoritus ir visada paskaitinėju atsiliepimus. Ir parašau savo nuomonę smile.gif
šiaip jau labiau įprasta, kad tautiečiai amžinai viskuo nepatenkinti, turbūt todėl bet kuris, pasakantis gerą žodį, tuoj pat įtariamas kažkokio intereso turėjimu. Nors, kai pagalvoji.... tikrai turiu interesą - noriu, kad kokybiškai ir iš širdies dirbantiems žmonėms sektųsi kuo geriau ir kad jų būtų kuo daugiau smile.gif

ačiū Andriui už Paryžių, Ritai už Italiją, Dariui už Berlyną, Daivai su Gintaru iš viso už viską biggrin.gif

Atsakyti
Mes važiavome su ja tris kartus - pirmas buvo brangus, bet geras, antras nuvylė, o trečią kartą buvome pasipiktinę, net skundą norėjome rašyti - kaina be proto diddelė, o kokybės nerasta - gidai irzlūs, be ugnelės, apgavikai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapsė @ 2010 10 09, 01:21)
uoj, kodėl pasiutom?  lotuliukas.gif  nu paklausiau ir tiek  rolleyes.gif 

neslėpsiu, man labai patinka Excursus (važiavom su jais penkis kartus), todėl esu įsimetus šitą temą į favoritus ir visada paskaitinėju atsiliepimus. Ir parašau savo nuomonę  smile.gif
  šiaip jau labiau įprasta, kad tautiečiai amžinai viskuo nepatenkinti, turbūt todėl bet kuris, pasakantis gerą žodį, tuoj pat įtariamas kažkokio intereso turėjimu. Nors, kai pagalvoji.... tikrai turiu interesą - noriu, kad kokybiškai ir iš širdies dirbantiems žmonėms sektųsi kuo geriau ir kad jų būtų kuo daugiau  smile.gif

ačiū Andriui už Paryžių, Ritai už Italiją, Dariui už Berlyną, Daivai su Gintaru iš viso už viską  biggrin.gif

Jus net neisiskaitote ka norejau pasakyti. Cia vaiko nuomone ir tikrai ne vieno, vykusio i stovykla. Cia kalba apie stovyklas eina, kada vaikuciai vieni be teveliu vaziuoja. Apie tai kalba, o ne apie grupines pazintines keliones. Jus kaip uzvesti cia dviese - super super, vaziavom, faina. Dar karta kartojuosi - kalbama apie vienu vaikuciu be teveliu poilsi vaiku stovyklose. Isiskaitykite geriau, o ne kaip papugos liaupsinkite sia agentura. Aciu Ritai, Dariui, Daivai, Gintarui... juokinga... Va gal tegul jie ir i vaiku stovyklas tegul vaziuoja, gal tada tu baisiu dalyku apie vaiku neprieziura nebereikes kalbet. Ir tikrai manau ne vienos cia mano nuomone tokia. Zinoma sekmes jiems, gal po tokios pastabos jiems ir i nauda.
Atsakyti
QUOTE(baisa pabaisa @ 2010 10 09, 20:58)
Jus net neisiskaitote ka norejau pasakyti. Cia vaiko nuomone ir tikrai ne vieno, vykusio i stovykla. Cia kalba apie stovyklas eina, kada vaikuciai vieni be teveliu vaziuoja. Apie tai kalba, o ne apie grupines pazintines keliones. Jus kaip uzvesti cia dviese -  super super, vaziavom, faina. Dar karta kartojuosi - kalbama apie vienu vaikuciu be teveliu poilsi vaiku stovyklose. Isiskaitykite geriau, o ne kaip papugos liaupsinkite sia agentura. Aciu Ritai, Dariui, Daivai, Gintarui... juokinga... Va gal tegul jie ir i vaiku stovyklas tegul vaziuoja, gal tada tu baisiu dalyku apie vaiku neprieziura  nebereikes kalbet. Ir tikrai manau ne vienos cia mano nuomone tokia. Zinoma sekmes jiems, gal po tokios pastabos jiems ir i nauda.

Kiek girdėjau, jie į pastabas nereaguoja, nebent nubaustų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažuliukė @ 2010 10 11, 16:12)

http://www.londonozi...x.php?news=4326
Į "Kauno dieną" kreipėsi kelios mamos, pasipiktinusios, kokiomis sąlygomis jų vaikai poilsiavo Bulgarijoje. Moterys praėjusį mėnesį susipažino oro uoste, kuriame pasitiko iš Bulgarijos parvykusius vaikus. Jos buvo šokiruotos, kai išgirdo atžalų pasakojimus apie patirtus įspūdžius. Teigiama, kad gyvenimo sąlygos buvo klaikios, maistas nevalgomas, paplūdimys labai prastas, vaikai buvo palikti kone be priežiūros, trūko užimtumo.

"Kokia ten stovykla? Nuvežė vaikus už didelius pinigus į kažkokį "bordelį" ir parvežė", – piktinosi kaunietė Loreta.

Papildyta:
QUOTE(Mažuliukė @ 2010 10 11, 16:12)

Ir kaip sureagavo firmos direktorius? Ogi žinoma kaltint pradėjo... vaikus, tėvus, žinoma ne firma jų kalta. Citata kaip atsako direktorius:

"Excursus" direktorius Gintaras Mickevičius:

Taip, mes gavome vienos moters skundą. Dėl to su vaikais važiavęs vadovas parašė paaiškinimą, atliekame tyrimą, bet manau, kad tie kaltinimai nepagrįsti. Buvo nesutarimų tarp pačių vaikų. Įsižiebė konfliktas dėl muilinu vandeniu sulietų drabužių ir batų. Manau, kad tai ir yra visų nepasitenkinimų priežastis. Netiesa, kad vaikus prižiūrėjo vos vienas žmogus. Visada važiuoja du žmonės ir dar būna vietinių darbuotojų, kurie priskiriami mums padėti. Be to, yra stovyklos apsaugininkai, atskirai baseino ir jūros gelbėtojai. Vaikų kelionės – mūsų specializacija. Tokiose kelionėse vaikus lydi tik daug patirties turintys pedagogai. Į tą pačią stovyklą vaikus vežame jau penktus metus, tačiau iki šiol jokių nesklandumų nėra buvę.
Nejaugi nėra buvę?????? Kam taip meluoti???? Nesklandumų pasitaiko visiems ir visada, o čia matot koks atsakymas. Kažkaip neįtikinamai schmoll.gif Svarbiausia savo uodegą saugot biggrin.gif Aš nekaltas, ne ne ne ir mano firma nekalta ir viskas pas mus ok drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(baisa pabaisa @ 2010 10 12, 22:59)
http://www.londonozi...x.php?news=4326
Į "Kauno dieną" kreipėsi kelios mamos, pasipiktinusios, kokiomis sąlygomis jų vaikai poilsiavo Bulgarijoje. Moterys praėjusį mėnesį susipažino oro uoste, kuriame pasitiko iš Bulgarijos parvykusius vaikus. Jos buvo šokiruotos, kai išgirdo atžalų pasakojimus apie patirtus įspūdžius. Teigiama, kad gyvenimo sąlygos buvo klaikios, maistas nevalgomas, paplūdimys labai prastas, vaikai buvo palikti kone be priežiūros, trūko užimtumo.

"Kokia ten stovykla? Nuvežė vaikus už didelius pinigus į kažkokį "bordelį" ir parvežė", – piktinosi kaunietė Loreta.

Papildyta:
Ir kaip sureagavo firmos direktorius? Ogi žinoma kaltint pradėjo... vaikus, tėvus, žinoma ne firma jų kalta. Citata kaip atsako direktorius:

"Excursus" direktorius Gintaras Mickevičius:

Taip, mes gavome vienos moters skundą. Dėl to su vaikais važiavęs vadovas parašė paaiškinimą, atliekame tyrimą, bet manau, kad tie kaltinimai nepagrįsti. Buvo nesutarimų tarp pačių vaikų. Įsižiebė konfliktas dėl muilinu vandeniu sulietų drabužių ir batų. Manau, kad tai ir yra visų nepasitenkinimų priežastis. Netiesa, kad vaikus prižiūrėjo vos vienas žmogus. Visada važiuoja du žmonės ir dar būna vietinių  darbuotojų, kurie priskiriami mums padėti. Be to, yra stovyklos apsaugininkai, atskirai baseino ir jūros gelbėtojai. Vaikų kelionės – mūsų specializacija. Tokiose kelionėse vaikus lydi tik daug patirties turintys pedagogai. Į tą pačią stovyklą vaikus vežame jau penktus metus, tačiau iki šiol jokių nesklandumų nėra buvę.
Nejaugi nėra buvę?????? Kam taip meluoti???? Nesklandumų pasitaiko visiems ir visada, o čia matot koks atsakymas. Kažkaip neįtikinamai schmoll.gif Svarbiausia savo uodegą saugot biggrin.gif  Aš nekaltas, ne ne ne ir mano firma nekalta ir viskas pas mus ok drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif Viskas labai girdėta - paprasčiausia ši agentūra išsigimė
Atsakyti
Paskaitykit, negi Excursus pažymėjimo galiojimo laikas pasibaigęs???????????????

http://www.excursus....us/komanda.html

Excursus komanda

Kelionių organizatorius "Excursus" įsikūrė 1996 metais. Įmonė atitinka kelionių organizatoriams keliamus reikalavimus, yra įregistruota Lietuvos Respublikos turizmo paslaugų ir išteklių registre ir gali teikti kelionių organizavimo paslaugas. Pažymėjimas Nr. 009471, galioja iki 2010-03-17
"Excursus" yra Lietuvos turizmo asociacijos narė (pažymėjimo Nr. 16).

Taip nurodyta EXCURSUS internetiniame puslapyje. Nejaugi jų pažymėjimas nebegalioja jau nuo pavasario?????????????????
Atsakyti
QUOTE(baisa pabaisa @ 2010 10 15, 22:15)
Paskaitykit, negi Excursus pažymėjimo galiojimo laikas pasibaigęs???????????????

lotuliukas.gif o taip, pabaisa, tu tikrai su jokia kelionių agentūra nesusijusi...
prisijungi 2010.10.06, parašai viso labo 6 žinutes, visas vienoj temoj, negana to, atsiknisi tokią informaciją, apie kurią eilinis vartotojas žalio supratomo neturi lotuliukas.gif atsitiktinai, ania bigsmile.gif ? ar irgi kaimynų mergaitė pasakė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapsė @ 2010 10 15, 22:33)
lotuliukas.gif  o taip, pabaisa, tu tikrai su jokia kelionių agentūra nesusijusi...
  prisijungi 2010.10.06, parašai viso labo 6 žinutes, visas vienoj temoj, negana to, atsiknisi tokią informaciją, apie kurią eilinis vartotojas žalio supratomo neturi  lotuliukas.gif  atsitiktinai, ania  bigsmile.gif ?  ar irgi kaimynų mergaitė pasakė  lotuliukas.gif

O Jūs Kapse tai tikrai turbut toje agentūroje dirbate, čia tai faktas. Jeigu Excursus butų elgęsis sąžiningai klientų ir tuo labiau vaikučių atžvilgiu, bent viešai atsiprašę, tai gal čia toks baisa pabaisa ir nebūtų komentavęs nieko. Taip, aš bandau rasti šiame forume bendraminčių ir nukentėjusių ir prisijungiau tik išgirdus šią istoriją. O kodėl jūsų manymu aš eilinis vartotojas negaliu turėti žalio supratimo apie tai, kas eiliniam vartotojui pateikiama, negi jūs Kapse, manote, jog ši informacija pateikiama kažkam kitam, ne eiliniam vartotojui? Vadinasi jūs pati esate kažkuom susiijusi su šia agentūra, todėl taip aršiai ją ginate. Nereikia, ne mano vienos čia tokia nuomonė, kiek skaitėme atsiliepimus, matome, jog ne vien baisos pabaisos tokia nuomonė. Sutikite su tuo. Keista kažkaip girdėti, kad jūs vartotojus atsiprašant žaliais išvadinate, vadinasi eilinis klientas nieko neišmano, skaityt nemoka biggrin.gif Kam tada ta informacija talpinate, agentūroms tik vadinasi blink.gif lotuliukas.gif Juokinga iš jūsų pusės. Mano pažįstamos mergaitė matomai geriau tada orientuojasi už jus, nes deja jūsų giliam nusivylimui būtent ji ir pastebėjo tą netikslumą. Na ginkite vėl savo poziciją lotuliukas.gif
Kartais tokiuose forumuose galima išsiaiškinti, kad diskusijose dalyvauja tų pačių agentūrų agentai, bandantys išaukštinti savo agentūrų darbą bei paslaugas. Kam reikia taip dirbtinai save girti. Gal aš būčiau daugiau ir neberašiusi nieko ir nekomentavusi, bet kai akivaizdžiai matai, jog bandoma visais būdais ginti be jokių argumentų, tai norisi toliau diskutuoti tongue.gif Gal jūs Kapse pati buvote Bulgarijos stovykloje ir viską matėte savo akimis? Ir negi manote, kad šiupo atveju vaikučiai melagiai, visko prisigalvojo. Koks jiems tikslas meluot, jei viskas buvo taip šaunu?
Atsakyti