Įkraunama...
Įkraunama...

Su viltimi į Jus žvelgiantis Deividukas

Butinai butinai uzaugsi didelis ir stiprus, mylintis ir mylimas wub.gif Mes su jumis
Atsakyti
Didziausios jums sekmes, stiprybes ir dideliausios sveikatytes mazuliui, na ir aguonos grudelis pinigeliu 4u.gif Laikykites!
Atsakyti
Ir musu seimynele siuncia truputuka pinigeliu - linkim sveikatytes jusu mazuliui wub.gif
Atsakyti
Sveikutė,

labai gaila Deividuko ir Jūsų šeimos. Tik šiandien sužinojom apie Deividuko sveikatėlę. verysad.gif

Aš tikiu, kad jam viskas bus gerai, paprašysiu Dievulio. 4u.gif 4u.gif

O jums abiem siunčiu linkėjimus nuo Ūlutės. wub.gif

Laikykitės.

Mes būtinai prisidėsim pinigėliais.

Atsakyti
linkiu jums kuo dideliausios sveikateles ir stiprybes laikykites viskas bus gerai
Atsakyti
Esu sukrėsta iki sielos gelmių, atsitiktinai į mano rankas papuolė žurnalas ,,Tavo vaikas", perskaičiau Deividėlio istoriją, skaičiau ir negalėjau patikėti, gerklėj strigo gumulas, liejosi ašaros... verysad.gif
Nejaugi tai tas pats Deivydukas, nepaprasto grožio berniukas, su kuriuo kiekvieną dieną žaidžiam lauke, su kuriuo mano sūnelis dalinasi žaisliukais, kurio tokia nuostabi ir šauni mamytė... verysad.gif o mes, taip vadinamos ,,Pilaitės miško mamos" nieko nežinojom... verysad.gif
Niekada neužeidavau į tokius skyrelius, ir net nežinau kodėl... doh.gif

Šiandien Deividuko krikštynos, todėl negaliu liūdėti, reikia džiaugtis ir tikėti, kad viskas bus gerai... thumbup.gif daug daug sveikatytės mažajam Deividukui, mamytei bei tėtukui wub.gif

Būtinai prisidėsiu prie paramos, kiek įmanoma išplatinsiu pagalbos prašymą wub.gif

Gal Deividėlio mamytė nesupyks, bet norėčiau įdėti daugiau zuikio nuotraukų, užsilikusių mano kompiuteryje wub.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Koks grazuolis wub.gif ,sukrete mane taip pat, negaliu atsigauti ,verkiu ,nes turiu pati toki maziuka. wub.gif

aciu ingutai,kad pranese visoms, prisidesim prie paramos. seimai linkiu stiprybes ir didelio tikejimo ,kad bus viskas gerai!!!!!
Atsakyti
Koks grazuolis berniukas wub.gif Butinai prisidesime finansiskai 4u.gif
Atsakyti
Mane irgi labai sukrėtė Deividuko istorija, bet tikiu, kad viskas bus gerai wub.gif Kitaip ir būti negali....Juk toks gražus putliažandis berniukas nuostabiom gerom akim wub.gif wub.gif

Būtinai paremsim pinigais ir persiųsim Deividuko laiškutį visiems savo pažįstamiems...Bendrom jėgom greitai surinksim pinigėlius ir Deividukas važiuos operuotis smile.gif

Atsakyti
Sveika, stiprybes JUSU seimai 4u.gif
ar gali parasyti kiek truksta pinigeliu, labai noriu ir as prisideti bent laseliu - kad tik jis nestu stiprybe ir sveikata 4u.gif
Atsakyti
jau toks grazutis wub.gif

butinai prisidedam litukais kiek galime, kad tik jusu mazylis butu sveikutis smile.gif
sekmes jums siekiant tikslo user posted image
Atsakyti
koks grazus vaikutis wub.gif Linkime jums daug stiprybes, kantrybes ir SVEIKATYTES ! ! ! Tikiu, kad viskas jums bus gerai taip turi buti 4u.gif
Atsakyti