Įkraunama...
Įkraunama...

Su viltimi į Jus žvelgiantis Deividukas

QUOTE(@egle@ @ 2007 10 04, 14:19)
Gal tikrai yra čia mamyčių, kurios apie vaikiuko sveikatėlę ką nors žino.. Seniai negirdėti jokių žinių iš Deividuko mamos..  schmoll.gif  unsure.gif

Matau egle buvai dazna viesnia mano temoje,o dabar musu likimo draugo aciu tau uz mus abi su deivyduko mama.
O Deivyduko mamai reiks paskambint,bet manau viskas gerai tik laiko gal neturi cia parasyt,nes tokie ligoniukai reikalauja viso imanomo demesio.
Atsakyti
QUOTE(@egle@ @ 2007 10 04, 13:19)
Gal tikrai yra čia mamyčių, kurios apie vaikiuko sveikatėlę ką nors žino.. Seniai negirdėti jokių žinių iš Deividuko mamos..  schmoll.gif  unsure.gif

Deividukas laikosi gerai (bent jau mano žiniomis). Lygtai pridavė tyrimus, bet aš ats. nežinau. Jau vaikšto. O mamytė Deividuko neprisijungia, nes su internetu kažkokios problemos mirksiukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif Na, svarbiausia, kad viskas gerai... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
wub.gif Linkėjimai mažyliui nuo draugės smile.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Kiek žinau mažyliui viskas gerai, tik dabar jie neturi interneto... Todėl ir neparašo čia mamytė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 11 spalio 2007 - 19:52
Sveikatos ir dar karta sveikatos sitam mielam mazam zmoguciui 4u.gif .
Atsakyti
Kuo geresnes sveikatytes mazajam burbuliukui. Tokiam graziam berniukui tikrai viskas bus gerai blush2.gif tik dabar perskaiciau istorija, bet nuo visiskai liudnos pradzios pabaiga tikrai optimistine ir dziugi. Saunuolis Deividukas, kuris jau vaiksto ir kasdien dziugina tevelius 4u.gif
Atsakyti
aš vis paskaitinėju čia,įdomu kaip sveikatytė Deividuko,senokai mamytė jo rašė,kažkaip norisi iš mamytės sulaukt žinių,kad viskas burbuliukui gerai smile.gif
Tikėkimės,kad greit mamytė turės galimybę prisijungti ir pati viską parašys smile.gif
Atsakyti
grazuoliui Deividukui negali nepadeti. Pavergiantis vaiko grozis. Jis turi gyventi. Tikiu, kad taip ir bus. sekmes jam ir teveliams.
Atsakyti
Sveikutes, sveikutes sveikutes!!!!!!!!! Ka tik isleidau is namu interneto meistra ir skubu papasakoti kaip mes gyvenom visa si laika. Dziaugiuosi, kad vel prijunge mus prie jusu clap.gif clap.gif clap.gif
Deividukas, musu akiu spindesys, sirdies virpesys, nepaliauja kiekviena diena mus dziuginti ir linksminti. Sveikatele (tfu tfu) kol kas be pokyciu, tyrimu rodykliai anksciau mazejo, taciau paskutini karta nezymiai padidejo. Viliuosi, kad jie nedides.
Amelita zino, kad nesitikejau, kad Deividukas anksti prades vaikscioti, buvom visi nustebinti kai 1m 1,5men jis savarankiskai pradejo teptioti blink.gif Aisku melynes iki siolei nedingsta nuo musu kaktytes doh.gif Nesam mes labai aktyvus, atrodo ir nebegiojam taip smarkiai, bet vistiek sugebam jas rinkti. Dantukai mums dygo kaip ir visiems su temperatura ir viduriavimu, siai dienai turim 12. Paskutiniu metu Deividukas labai idomiai pradejo kalbeti sava kalba (issifruoti dar nelabai sekasi lotuliukas.gif ) ir siaip daug dalyku atkartoja.
Dar noreciau labai padekoti Gaudai uz nuostabias akimirkas, kurias ji man padovanojo. Tokio atsipalaidavimo, tokios ramybes neteko patirti jau labai senai.
Aciu, begalinis aciu visoms, kurios rupinasi mumis, kurios sunkiu metu prisidejo gera valia ir mintimis. Jusu sirdziu malda yra visagale.
Deividuko saskaiteleje yra 42 tukst.lt notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif Man net sunku patiketi. Siu pinigeliu turetu uztekti, aciu visu musu vardu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske11: 20 spalio 2007 - 14:06
QUOTE(braske11 @ 2007 10 20, 14:53)
Sveikutes, sveikutes sveikutes!!!!!!!!! Ka tik isleidau is namu interneto meistra ir skubu papasakoti kaip mes gyvenom visa si laika. Dziaugiuosi, kad vel prijunge mus prie jusu clap.gif  clap.gif  clap.gif
Deividukas, musu akiu spindesys, sirdies virpesys, nepaliauja kiekviena diena mus dziuginti ir linksminti. Sveikatele (tfu tfu) kol kas be pokyciu, tyrimu rodykliai anksciau mazejo, taciau paskutini karta nezymiai padidejo. Viliuosi, kad jie nedides.
Amelita zino, kad nesitikejau, kad Deividukas anksti prades vaikscioti, buvom visi nustebinti kai 1m 1,5men jis savarankiskai pradejo teptioti blink.gif Aisku melynes iki siolei nedingsta nuo musu kaktytes doh.gif Nesam mes labai aktyvus, atrodo ir nebegiojam taip smarkiai, bet vistiek sugebam jas rinkti. Dantukai mums dygo kaip ir visiems su temperatura ir viduriavimu, siai dienai turim 12. Paskutiniu metu Deividukas labai idomiai pradejo kalbeti sava kalba (issifruoti dar nelabai sekasi lotuliukas.gif ) ir siaip daug dalyku atkartoja.
Dar noreciau labai padekoti Gaudai uz nuostabias akimirkas, kurias ji man padovanojo. Tokio atsipalaidavimo, tokios ramybes neteko patirti jau labai senai.
Aciu, begalinis aciu visoms, kurios rupinasi mumis, kurios sunkiu metu prisidejo gera valia ir mintimis. Jusu sirdziu malda yra visagale.
Deividuko saskaiteleje yra 42 tukst.lt notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif Man net sunku patiketi. Siu pinigeliu turetu uztekti, aciu visu musu vardu!

labai, labai smagu girdėti, kad jums gerai sekasi 4u.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif be proto malonu girdėti, kad mažiukui viskas gerai thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
kaip faina girdeti, kad pinigeliu uzteks:)kad vaikiukui dar galima padeti, kad rezultatai neblogi. Juk kai pervedi i saskaita pinigus atrodo tas keliasdesimt litu taip mazai. O ir savo seimos labai nesinori skriaust. Bet siandien uzpludo tikras dziaugsmas, kad mes kaip biteles po kruopele sunesem 42 tukst., kuriem kazkam labai daug ka reiksia. sekmes jums ir jusu grazuoliui suneliui. 4u.gif
Atsakyti