QUOTE(Ragaina @ 2007 11 28, 05:10)
sveiki..labai netyciukais uzklydau i si forumiuka..ir perskaiciusi mamytes laiska vaikelio vardu-as tiesiog kaip uzburta skaiciau kiekviena visu mamyciuparasyta zinute...ir lyg pati isgyvenau kiekviena ja,kaip isgyveno sio mazylio mamyte...primine man tas dieneles kaip verkiau prie savo 1m.7men pirmagimio pataleliopalinkus..bijojau liesti vaikuti,nes buvo toks gleznas,kad tik nepakenkciau..verkiau ir udziau jo kvapeli nuo pagalveles ant kurios jis snaude po trombocitu operacijos...tai visai kita liga buvo...bet isgyvenimas prarasti savo angela-tas pats...dabar mes laimingi,dideli jau,eina berniukai i pradine mokyklele.. Tad ir Deividuko mamytei noriu pasakyti-kai pasveiks vaikelis-jus dziaugsites pilna sirdimi ir rodos net daugiau

bet net jam uzaugus,vesdama vaikuti i mokyklele-jus jo rankute spausite stipriau nei butumet spaudusi tiesiog nuo gimimo didziuodamasi ir dziaugdamasi motinyste

nesakau kad myletumet maziau

gink die...

meile savo vaikiukui-ji beribe kad ir kas ar kaip butu

bet tas dziaugsmas...tas isgyvenimo,iskovotos buties dziaugsmas-jus nuolat lydes

as staoi jau sesti metai-dar nepaliauju dziaugtis kaip ta pirmaja diena kai mums pasake-viskas jau gerai,jus sveiki! ir greit pasivysot bendraamzius ugiu ir svoriu

labai labai dziaugiausi skaitydama kiekviena puslapi palaipsniui versdama,stebedama kaip su baime jus pasakojat dar apie kudikeli,...paskui apie ropinejanti burbu;liuka

veliau apie vaikstanti angeleli

..eh..neturiu zodziu Jums brangi mamyte isreiksti,kaip kartu su jumis dziaugiuosi,kad Jusu mazylis auga,jam neblogeja,.jis tvirteja,tad operacija su kiekviena diena vis panasesne i TIKRAI TIKRAI sekminga

beje...pastebejau jau ilgokai Jusu pranesimu nera...kaip jums? praleidau cia skaitydama si forumiuka visa naktele... nesigailiu..

isgyvenau tiek daug ivairiausiu jausmu

ir pora krtu pakilau pabuciuoti savo miegancius berniukus..jau greit jiems kilt reikes,i mokyklele,o mamyte ju va cia paskendusi prisiminimuose,ir Jusu vaikelio dienelese

beliko snausti man vos trys valandeles..sekmytes jums kuo didziausios!!!!!!! parasykit kaip jums sekasi!...
Sveikutes brangiosios mamytes, labai labai atsiprasau kad sitiek laiko buvau jus apleidusi

Jau du kartus buvau parasiusi laiksuti

, berinkdama raides, kazkokia kombinacija surenku ir dingsta mano zinute su visu rasytu laiksuciu. Nesuprantu ka as nuspaudziu.
Is visos sirdies dekoju Ragainai uz laiskuti, braukiu asarele, is tiesu tas isgyvenimo,iskovotos buties dziaugsmas-mus nuolat lydi. Is tiesu kai buciuoju savo angeleli, atrodo buciuoju paskutini karta(Deividukas tada stengiasi issivaduoti is mano bucinuku

), kai paimu ant ranku, tai apkabinu taip, kad niekas neatimtu. Aciu dar karta!!!!
Deividuko sveikatele siai dienai stabili, be zymiu pokyciu(tfu tfu). Kepeneliu tyrimai nepakyte, tik bendro kraujuko rodykliai buvo nukrite. Tyrimus dabar darom kas 2 menesius, labai gaila vaikucio kai bado is visu pusiu. Vitamina K leidzia i uzpakaliuka kas savaite. Kai laikau Deividuka atrodo ta adata man i sirdi leidzia.
Deividukas kaip ir daugelis neabejingas kompiuteriams, telefonams ir t.t. Vakare grizusi is darbo negaliu isijungti, nes vistiek nieko nepadarysiu, o dar kompas labai stabdo. Tada galvoju kai uzmigs isijungsiu. Bet musu miegucio ritualas yra toks, paguldom Deividuka i lovyte ir pati turiu atsigulti. Jis keliasi, paziuri kad mama guli ir vel gulasi, taip gal koki pusvalandi. Tai mamyte greiciau uzmiega negu burbuliukas
Deividukas tikrai stengiasi neatsilikti nuo savo bendraamziu. Labai idomiai sneka dar niekam nesuprantama kalba. Kai kuriuos zodzius bando atkartoti. Pasako "kas cia", "mama", "teti". Valgom irgi jau geriau ir mesyte pamego, ir is musu leksciu maisteli ragauja.
Artejanciu svenciu proga norim pasveikinti visas mamytes ir jusu artimuosius su Sv.Kaledom!!!! Ta sventa Kaledu ryta tegul nenustoja gausti Jusu sirdyse dziaugsmo varpai. Tegu kelia Jus i auksti vien laimes varpai. Tegul liudesys lieka nuosaly. Linkim Jums buti tik mylimuju apsupty....
Linksmu svenciu
Deividukas, Emilija ir Valdas
Stebuklas yra kažkur arti nevilties...