Įkraunama...
Įkraunama...

Su viltimi į Jus žvelgiantis Deividukas

QUOTE(eegle @ 2007 04 14, 20:27)
g.gif kazkodel nerodo man nuotrauku g.gif  g.gif  g.gif , taip noriu paziureti i si maza stebukliuka wub.gif

As kai paspaudziu tai man rodo blush2.gif pabandysiu dar kitaip ideti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braske11 @ 2007 04 14, 20:47)
As kai paspaudziu tai man rodo  blush2.gif pabandysiu dar kitaip ideti 4u.gif

Štai mūsų mažasis džiaugsmelis wub.gif Deividuko pirmosios Velykos
Atsakyti
QUOTE(braske11 @ 2007 04 14, 21:03)
Štai mūsų mažasis džiaugsmelis wub.gif

Koks fainas berniukas. Tegul sulauks jis dar daug daug daug kitų velykų. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Štai mūsų mažasis džiaugsmelis wub.gif

Na cia visas dziaugsmu dziaugsmas thumbup.gif Labai grazus berniukas,toks stilingas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(braske11 @ 2007 04 14, 20:03)

koks fainas berniukas thumbup.gif thumbup.gif ir neatrodo kad serga 4u.gif tokiam fainulkai tikrai viskas turi buti gerai 4u.gif
Kai tik galesim butinai prisidesim prie pagalbos wub.gif blush2.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif fainuolis mažylis 4u.gif , sėkmės jums kuo didžiausios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonze @ 2007 04 15, 09:19)
koks fainas berniukas thumbup.gif  thumbup.gif  ir neatrodo kad serga 4u.gif  tokiam fainulkai tikrai viskas turi buti gerai 4u.gif
Kai tik galesim butinai prisidesim prie pagalbos wub.gif  blush2.gif

Ačiū mamytės už gražius komplimentus mūsų burbuliukui. Ooooo kaip aš norečiau, kad ne tik neatrodytų, kad serga, bet kad taip iš tiesu ir būtų. wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

Jetau koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(braske11 @ 2007 04 15, 14:03)
Ačiū mamytės už gražius komplimentus mūsų burbuliukui. Ooooo kaip aš norečiau, kad ne tik neatrodytų, kad serga, bet kad taip iš tiesu ir būtų.  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

braske11, akytes tavo maziaus kaip du grazus ezerai... wub.gif linkime pasveikti ir prisidedam kiek galim ax.gif
Atsakyti

Papildyta:

Na klausikit, niekada gyvenime nepasakiciau, kad tas vaikiukas kaskuo serga, toks linksmas ir sveikas atrodo...Melsim dieva kartu su jumis, kad neuzilgo taip ir butu...
Atsakyti
QUOTE(braske11 @ 2007 04 14, 20:03)

Eina sau, koks bicas. Ir kostiumukas koks stiliovas... Gal mamytes ranku darbas ax.gif
Kaip jusu tyrimai? Kazka turejo buti ats ar tetukas tinka kaip donoras? Na gal praziopsojau...
Atsakyti
labai dailus ir gražus berniukas 4u.gif
mes abu linkime jums didelės sekmės ir daug mažų kasdieninių džiaugsmelių smile.gif
Atsakyti