Įkraunama...
Įkraunama...

Naujų skyrelių pasiūlymai

Laba diena.

Ateinu aš čia šiek tiek išsigandusi biggrin.gif Nugi sugalvojau užsiimti namie daržininkyste. Įlendu aš į temą "Flora" ir mane šokas ištinka mega_shok.gif Iš viso 42 puslapiai makalynės.Temos apie gėles,pomidorus,vaismedžius vienoje vietoje. Visiškai jokios sistemos. Ar nebūtų įmanoma suskirstyti į subforumus.Tarkim: Gėlininkystė; Daržininkystė; Sodininkystė ir pan. Žymiai maloniau ir patogiau būtų ieškoti info. Suprantu,kad galima naudotis paieška,tačiau dažnais atvejais beskaitydama vieną temą,pamatai kažką dar panašaus.O paieška tiek visko neranda.

Tai tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2010 08 25, 09:14)
Ar nebūtų įmanoma suskirstyti į subforumus.Tarkim: Gėlininkystė; Daržininkystė; Sodininkystė ir pan. Žymiai maloniau ir patogiau būtų ieškoti info.

Jūsų pasiūlymas perduotas SuperMamai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ar imanoma padaryti, kad temos visi puslapiu numeriukai matytusi. Nes jei, pvz, noriu paziureti iskart 17 puslapi, tai reikia spaudineti
Atsakyti
QUOTE(Dofkutis @ 2010 08 29, 21:19)
Ar imanoma padaryti, kad temos visi puslapiu numeriukai matytusi. Nes jei, pvz, noriu paziureti iskart 17 puslapi, tai reikia spaudineti

paspauskite ant šalia esančio skaičiaus prieš rodykles ir įveskit skaičiuką 17 mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dofkutis @ 2010 08 29, 21:19)

nereikia numeriukų, galima "vaikščioti" po puslapius paprasčiau:

spaudžiat ant "lentelės":
user posted image

atsidaro lentelė. Joje rašot puslapį, kurį norite atsidaryti ir OK:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 08 29, 21:27)
nereikia numeriukų, galima "vaikščioti" po puslapius paprasčiau:

spaudžiat ant "lentelės":
user posted image

atsidaro lentelė. Joje rašot puslapį, kurį norite atsidaryti ir OK:
user posted image