Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Lululu @ 2007 04 25, 09:35)
Kitas dalykas, jeigu jau labai trūkdo tas išlindęs juostos kraštelis, ji vėliau galima bus nukirpti, kad taip akių nebadytų kaip tuoj nuotraukoj, nors man tuoj nuotraukytėj labai gražiai augaliukai sudelioti...

Aha man ten irgi gražu, tik vat ta juosta truputį vaizdą gadina. Žodžiu paliksiu be juostos thumbup.gif Toks ten tas gėlynas irnesakyk.gif Retkarčiais pasikapstysiu bent unsure.gif (kol nusibos lotuliukas.gif ) dar galvoju gal kokiai šliaužiančiais augalais palei kraštą paleist unsure.gif

QUOTE(jolaxus @ 2007 04 25, 09:42)
aišku galima ir nedėti tos juostos, ypač kai gėlynas nedidelis tai tikrai nebus daug vargo kraštą kasmet su kokiu kastuvu aapibėgti ir atkirsti plintančią veją.
Smiltis, aš tavo vietoje gal netgi pagalvočiau to gėlynėlio formą šiek tiek pakeisti, t.y. ne tokią taisyklingą padaryti kažkuram kampe tokį "liežuvį" ištempiant ir pasodinant kažkokių augalėlių lyg nubėgančių į pievą ax.gif

O forma dar be abejo keisis , nes po to galvojam šalia takelį daryti ir norisi pasižiūrėt kai augalai suaugs dar kaip ten atrodys g.gif

O kaip tas krūmelis vadinasi gal kas žinot unsure.gif
user posted image

Ir.. wub.gif Nu koks geras dalykas yra tas formuas, tiek visko daug sužinai thumbup.gif ir yra su kuo pasitarti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 04 25, 10:47)
...O kaip tas krūmelis vadinasi gal kas žinot  unsure.gif
...

šiek tiek per smulki nuotrauka ax.gif o gal tai pieris? jų labai daug rūšių yra, bet svarbiausia, kad jie visi mėgsta rūgščias durpes, panašiai kaip rododendrai, azalijos...
iš arčiau apžiūrėjus nepanašus į tokį?: user posted image
arba į tokį:
user posted image
arba į tokį:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 25 balandžio 2007 - 10:01
QUOTE(Smiltis @ 2007 04 25, 09:47)
O kaip tas krūmelis vadinasi gal kas žinot  unsure.gif
user posted image

As galvoju, kad tai - pieris, o jei taip, tai kuri nors musu gelininke ir rusies pavadinima tikrai parasys. Grazus ir dekoratyvus augaliukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 25 balandžio 2007 - 10:00
Ačiū mergaitės thumbup.gif Kaip pirmoj nuotraukoj panašus į tą ir yra smile.gif Tik kad aš jį pasodinau paprastai doh.gif unsure.gif Oi varge varge kiek visko turi žinoti verysad.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jolaxus, o gal žinai kaip vinvytis dauginamas (turiu galimybę apskabyti vieną apžėlusią sieną, bet galvoju ar tie ūgliai išleis šaknis) ir kokiais tarpais jį reiktų sodinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 04 25, 11:52)
Jolaxus, o gal žinai kaip vinvytis dauginamas (turiu galimybę apskabyti vieną apžėlusią sieną, bet galvoju ar tie ūgliai išleis šaknis) ir kokiais tarpais jį reiktų sodinti?  g.gif

štai čia kaip tik apie tai mirksiukas.gif
man atrodo turėtų išleisti šaknis. neatrodo, kad tas augalas būtų labai jau lepus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 25 balandžio 2007 - 10:56
QUOTE(jolaxus @ 2007 04 25, 08:53)
man atrodo turėtų išleisti šaknis. neatrodo, kad tas augalas būtų labai jau lepus unsure.gif

aciuks.gif
Atsakyti
As pasidauginau vinvyti 4u.gif Nukirpau sakele, pasodinau i pjuvenas, palaistem hormonais, jau yra dideliu lapeliu ir net uogyciu (ar ziedeliu) blush2.gif
Tikrai nelepus jis thumbup.gif
Atsakyti
Merginos padėkit
Gal kuri žino kur būtų galima įsigyti augalą - šuninę cimžiedą (kuri sodinama norint apsisaugoti nuo kačių, šunų). Kiek klausinėjau įvairių gėlių pardavėjų, tai nelabai, kas yra girdėję apie šį augalą.
Mane kaimynų katinas visai jau baigia "užknisti" Įsitaisė šikti į mūsų braškes, tai kaip aš jas paskui turėsiu vaikams duoti valgyti blink.gif Na man tokių "trąšų" nereikia schmoll.gif
Atsakyti

Sveikos mergaites
Senokai skaitineju jusu patarimus , labai daug geru ideju pas jus randu. thumbup.gif . Noriu aš jusu paklausti apie geles daigeli kuri vakar nusipirkau turguj
Jonavoj. Jinai ir cimžiedė lot pav plektrathus coleoides marginatus .Ar jos ir nemegsta katinai, ar reikia ieškot kitokios cimžiedės . Šita labai graži margais lapais ir svyranti.
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 04 25, 11:53)
štai čia kaip tik apie tai mirksiukas.gif

Isbandziau ne viena karta: nuskinta sakute pamerkiau i vandeni ir per kokias 2 sav isleido saknis. Skyniau as kovo pradzioj, kada pumpurai dar nesisklede. Vienais metais per velai sugalvojau - skynau balandzio pradzioj, tai tik pumpurus iskleide... doh.gif o shaknu ba baaa... Esu bandzius ir tiesiai i zeme neatauginus saknis ikisti - tai jei anksciau skinti prigydavo labai lengvai.
Atsakyti
QUOTE(virmante @ 2007 04 25, 12:49)
...Gal kuri žino kur būtų galima įsigyti augalą - šuninę cimžiedą (kuri sodinama norint apsisaugoti nuo kačių, šunų). Kiek klausinėjau įvairių gėlių pardavėjų, tai nelabai, kas yra girdėję apie šį augalą.
Mane kaimynų katinas visai jau baigia "užknisti" Įsitaisė šikti į mūsų braškes, tai kaip aš jas paskui turėsiu vaikams duoti valgyti blink.gif Na man tokių "trąšų" nereikia schmoll.gif

ir žinom ir turim ir pasidalint galėtumėm, mirksiukas.gif tik kad tamstelė gerokai nuo sostinės nutolusi unsure.gif štai apie tokį turbūt girdėjai ir ieškojai, o aš jau suradau biggrin.gif gal Vilniuje tenka būti, ar kas iš pažįstamų šiose platumose būna - nugnybčiau daigelį mirksiukas.gif

QUOTE(aldam @ 2007 04 25, 13:12)
Sveikos mergaites
Senokai skaitineju jusu patarimus , labai daug geru ideju pas jus randu.   thumbup.gif . Noriu aš jusu paklausti apie  geles daigeli kuri vakar nusipirkau turguj
Jonavoj.  Jinai ir cimžiedė lot  pav plektrathus coleoides marginatus .Ar jos ir nemegsta katinai, ar reikia ieškot kitokios cimžiedės . Šita labai graži  margais  lapais ir svyranti.

o tu tiesiog išbandyk reakciją - jei katukai nosį suks vadinasi tiks ir šita, nes toji kur aš turiu nėra tokia dekoratyvi, tačiau kvapelis tai ne pyragai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 25 balandžio 2007 - 12:34