Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė (10 dalis )

QUOTE(Dzada @ 2007 04 10, 22:00)
Nu pantera zmnoiu skirtingi skoniai ane mirksiukas.gif  man pavyzdiui nepatinka korsetas ir pustas sjonas..o tiesi lygi man netinka, atrodau kaip vargse doh.gif

Man tai ištikrūjų labai įdomi ir graži tavo suknytė, tokia labai išsiskirianti iš kitų ... Be to galėčiau pasakyti labai drąsi ... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidunia @ 2007 04 10, 21:06)
Sveikutės  smile.gif Esu naujokė, prisijungiau prie jūsų ir dabar norėčiau pasitarti  smile.gif  Mano vestuvės bus rugsėjo 1 dieną. Radau tokią suknelę, kokios norėjau ir išsinuomavau vasario pradžioje. kai nuomavausi ji buvo visiškai nauja, bet kaip jūs manote, ar iki mano vestuvių ji labai nenusidėvės. Vistiek dar laiko yra ir gali ne viena nuotaką ją užsivilkti..

Sveikute, nezinau kaip yra is tikruju, bet pvz., Ievoj ir Elesnoj man jau net nedave matuotis kai kuriu sukneliu, nes sake, kad jos jau isnuomotos ir nenuomojamos kitoms iki tu vestuviu. o Santoj pasake, kad jos iki mano vestuviu gali buti isnuomotos ir kitoms.
Atsakyti
QUOTE(Vaidunia @ 2007 04 10, 21:06)
Sveikutės  smile.gif Esu naujokė, prisijungiau prie jūsų ir dabar norėčiau pasitarti  smile.gif  Mano vestuvės bus rugsėjo 1 dieną. Radau tokią suknelę, kokios norėjau ir išsinuomavau vasario pradžioje. kai nuomavausi ji buvo visiškai nauja, bet kaip jūs manote, ar iki mano vestuvių ji labai nenusidėvės. Vistiek dar laiko yra ir gali ne viena nuotaką ją užsivilkti..

Sveika smile.gif . Na, as tai nesitikeciau kad islaikys ja tau nauja schmoll.gif . As taip pat issinuomavau visiskai nauja, bet nelabai tikiuosi kad man ja laikys. Kiek mergaites cia snekejo, salonai tokiu dalyku nelabai megsta.
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 04 10, 21:12)
Sveikute, nezinau kaip yra is tikruju, bet pvz., Ievoj ir Elesnoj man jau net nedave matuotis kai kuriu sukneliu, nes sake, kad jos jau isnuomotos ir nenuomojamos kitoms iki tu vestuviu. o Santoj pasake, kad jos iki mano vestuviu gali buti isnuomotos ir kitoms.

Nu kai aš nuomavausi tai sakė, kad nuomuos ja ir kitoms, bet ne daug kartų.. Bet tai ką gali žinoti kaip ten bus. Aš jų prašiau kad man palaikytų ją iki vestuvių ir niekam nenuomuotų, būčiau sumokėjus ir daugiau, bet pasakė, kad jiems neapsimoka.. verysad.gif
Atsakyti
as va elesnoj nebloga maciau, sake isnuomota rugsejo men ir vsio..sako jusu rugpjucio 25 tai nespetume isvalyt, a tai jei kokia liepa tai nuomotu blink.gif ot zulikai biggrin.gif

pantera o kokia 2 suknia? ar ta kur sakiau tau elesnos psl 12?
Atsakyti
QUOTE(Vaidunia @ 2007 04 10, 21:17)
Nu kai aš nuomavausi tai sakė, kad nuomuos ja ir kitoms, bet ne daug kartų.. Bet tai ką gali žinoti kaip ten bus. Aš jų prašiau kad man palaikytų ją iki vestuvių ir niekam nenuomuotų, būčiau sumokėjus ir daugiau, bet pasakė, kad jiems neapsimoka..  verysad.gif

o tai is kokio salono tu nuomojiesi?
Papildyta:
QUOTE(Dzada @ 2007 04 10, 21:17)
as va elesnoj nebloga maciau, sake isnuomota rugsejo men ir vsio..sako jusu rugpjucio 25 tai nespetume isvalyt, a tai jei kokia liepa tai nuomotu blink.gif ot zulikai biggrin.gif

pantera o kokia 2 suknia? ar ta kur sakiau tau elesnos psl 12?

antra suknele Model Novias Zenobia smile.gif si gal net grazesne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 04 10, 21:08)

Papildyta:
butent  thumbup.gif  va as net gal noreciau, kad jus man patartumet, kuria is dvieju sukneliu issirinkt, bet nerandu antrosios sukneles nuorodos  doh.gif

Tai gal kokia panasia rasi smile.gif tada ir patartumem tau kuria rinktis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2007 04 10, 21:13)
Sveika smile.gif . Na, as tai nesitikeciau kad islaikys ja tau nauja  schmoll.gif . As taip pat issinuomavau visiskai nauja, bet nelabai tikiuosi kad man ja laikys. Kiek mergaites cia snekejo, salonai tokiu dalyku nelabai megsta.

Kai dar buvau ieškojimuose ir vaikščiojau po salonus tai pasitaikydavo tokių, kur sakė kad išnuomuota ir iki tos datos niekam daugiau nenuomuos, bet deja man taip nepavyko smile.gif
Papildyta:
[quote=pantera83,2007 04 10, 21:20]
o tai is kokio salono tu nuomojiesi?

Kaune iš "Limarijos"
Atsakyti
pantera cia ieskojai http://www.modelnovi...en/english.html
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2007 04 10, 21:34)

taip, bet cia nelabai gerai matosi ta suknele, taciau ji yra siame psl., catalogue 3-ia nuo virsaus
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2007 04 10, 18:47)
man siule uz 2000lt, bet ji tikrai deveta buvo, bet ir siaip sakyciau nemazai rolleyes.gif . Na ji tokia netradicine, kitokia siek tiek, del to as ir abejojau, kad paskui nebutu visko per daug.

nma nezinau nezinau, as devejimo zymiu nepastebejau, nes apacia tai buvo is sifoniuko tie rukinukai, ir niekur nesimate devejimo zymiu.O tau pasak ekad ji deveta ar kaip? g.gif man tik pasake kaina 3500, nes ji dar nera uzsakyta vasarai.
O tos kurios norejau kaina 3300 pirmas kartas, o man antram kartui 500lt nuolaida tai 2800lt.
zodziu as pasibaisejau salonais. doh.gif
va tavo suknele, bet as tokiu nemaciau elesnoj, ant manes matavo tik pustas, o prasiau npustu
user posted image
user posted image
cia gal kolekcijos zenodia pavadinimas?
Papildyta:
QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 11, 08:01)
nma nezinau nezinau, as devejimo zymiu nepastebejau, nes apacia tai buvo is sifoniuko tie rukinukai, ir niekur nesimate devejimo zymiu.O tau pasak ekad ji deveta ar kaip? g.gif  man tik pasake kaina 3500, nes ji dar nera uzsakyta vasarai.
O tos kurios norejau kaina 3300 pirmas kartas, o man antram kartui 500lt nuolaida tai 2800lt.
va tavo suknele, bet as tokiu nemaciau elesnoj, ant manes matavo tik pustas, o prasiau npustu
user posted image
user posted image

na bandau sisigaudyt kataloge, 3-oji suknia :
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzijanka: 11 balandžio 2007 - 08:12
QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 11, 09:13)
nma nezinau nezinau, as devejimo zymiu nepastebejau, nes apacia tai buvo is sifoniuko tie rukinukai, ir niekur nesimate devejimo zymiu.O tau pasak ekad ji deveta ar kaip? g.gif  man tik pasake kaina 3500, nes ji dar nera uzsakyta vasarai.
user posted image
user posted image
Papildyta:

na bandau sisigaudyt kataloge, 3-oji suknia :
user posted image

nea, ne sita, dar reikia spausti up iki pat virsaus, va nuo ten bus trecia smile.gif
Atsakyti