Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė (10 dalis )

QUOTE(gala @ 2007 04 17, 20:01)
man sita grazi

na tokia idomi g.gif , ypac tas sijonas, man tik gal virsus nelabai, o siaip tai visai nieko suknyte mirksiukas.gif
Atsakyti
Man visai grazi Avril Lavigne vestuvine suknele bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 04 17, 08:40)
identisku sukneliu ar kazko panausaus?  mirksiukas.gif

Geriausia butu identisku ax.gif Bet tiktu ir kazkas panaaus rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Prince @ 2007 04 17, 15:38)
http://www.malonumas...sukneles/21.jpg
mano tai sita ax.gif
nezinau man ji labai patiko ir tiko

Labai grazi thumbup.gif Kur nuomavaisi? g.gif Ir prisiuvinejimu nera daug thumbup.gif labai grazi thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Liniux'as,2007 04 18, 14:48]
Geriausia butu identisku ax.gif Bet tiktu ir kazkas panaaus rolleyes.gif
Papildyta:

bent jau as, identisku sukneliu Lt nemaciau, bet nemazai graziu "zuvyciu" yra Madonnoj, keletas yra Pronuptijoj, Elesnoj, Santoj...
Atsakyti
Labukas.
siandien pirma karta as atsidariau sita jusu puslapi. Ir tikrai negaliu patiket kiek jus turit visko prisirinkusios vestuvems. Net susinarvavau kokiu graziu sukneliu turit. net neisivaizdavau kad tokiu buna. nu man tos lygios neriniuotos la grazios. gal galit parasyti kur jas galima isinuomuoti Vilniuje ir kokios mazdaug kainos.
Atsakyti
QUOTE(ezaite @ 2007 04 18, 14:21)
Labukas.
siandien pirma karta as atsidariau sita jusu puslapi. Ir tikrai negaliu patiket kiek jus turit visko prisirinkusios vestuvems. Net susinarvavau kokiu graziu sukneliu turit. net neisivaizdavau kad tokiu buna. nu man tos lygios neriniuotos la grazios. gal galit parasyti kur jas galima isinuomuoti Vilniuje ir kokios mazdaug kainos.

labai siulau Madonna.Nueik ten kaip i pirma slana, paskui niekur nebesinores 4u.gif
Kainos nuo 1500-3000lt .yra ir kitokiu aisku, bet cia dauguma tokiu.
Atsakyti
QUOTE(ezaite @ 2007 04 18, 15:21)
Labukas.

jau pries tai minejau kelis salonus, dar yra Diana, Tavo diena, Evelinta, Ieva ir kt. kainos, bent jau tu sukneliu, kurias as matavausi, buvo nuo 1700 iki 4500 lt. kitos merginos minejo, kad ir pigiau issinuomavo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 18, 15:27)
labai siulau Madonna.Nueik ten kaip i pirma slana, paskui niekur nebesinores  4u.gif
Kainos nuo 1500-3000lt .yra ir kitokiu aisku, bet cia dauguma tokiu.

na bent jau man Elesnoj labiau patiko, nors ten ir brangiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 04 18, 14:31)
jau pries tai minejau kelis salonus, dar yra Diana, Tavo diena, Evelinta, Ieva ir kt. kainos, bent jau tu sukneliu, kurias as matavausi, buvo nuo 1700 iki 4500 lt. kitos merginos minejo, kad ir pigiau issinuomavo  mirksiukas.gif
Papildyta:
na bent jau man Elesnoj labiau patiko, nors ten ir brangiau  biggrin.gif

Elesnoj nera lygiu neriniuotu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 18, 15:35)
Elesnoj nera lygiu neriniuotu  drinks_cheers.gif

neriniuotu gal ir nera, bet yra kelios grazios "zuvytes" biggrin.gif
Papildyta:
beje, Pronuptijoj yra pigesniu nei Madonnoj neriniuotu sukneliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 04 18, 14:37)
neriniuotu gal ir nera, bet yra  kelios grazios "zuvytes"  biggrin.gif

cia skonio reikalas, bet kas tai "kelios grazios zuvytes" palyginus su 50 ar daugiau graziu neriniuotu zuvyciu mazesne kaina schmoll.gif
atvirai pasakius Elesnoj aptarnavimas super, salona grazus--- bet sukneles doh.gif
ziuriai brangios ir ne mano skonio cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 18, 15:40)
cia skonio reikalas, bet kas tai "kelios grazios zuvytes" palyginus su 50 ar daugiau graziu neriniuotu zuvyciu mazesne kaina  schmoll.gif
atvirai pasakius Elesnoj aptarnavimas super, salona grazus--- bet sukneles  doh.gif
ziuriai brangios ir ne mano skonio  cool.gif

aisku, kad skonio reikalas, man ten irgi tik 2 is visu patiko, bet uztat, kituose salonuose grazesniu neradau. na, bet as jau kartojuosi ax.gif
Atsakyti
Man tiesiog Madonnoj akis blizgejo nuo tokiu, kurios man patinka... Bet man netiko jos, nes nebuvo dydzio.
Beje kadangi intensyviai kudinuosi, tai tikiuosi atejus i primatavima itilpti be problemu, o gal ir kokia kita isiinuomosiu ax.gif
Atsakyti