Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės!

QUOTE(dziulka @ 2005 07 06, 20:35)
merginos,o gal kokiu kupriniu foto turite prikaupusios ax.gif

zinok dabar kaip tik baigineju viena tokia, tai kai isiusiu pamusala ikelsiu foto. ten megzta bus rolleyes.gif
Atsakyti
dziulka
o tema visa perziurejai wink.gif ? Kiek prisimenu dejo merginos kupriniu ideju ir adresiuku kur ideju gali pasiieskoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2005 07 06, 22:22)
dziulka
o tema visa perziurejai wink.gif ? Kiek prisimenu dejo merginos kupriniu ideju ir adresiuku kur ideju gali pasiieskoti smile.gif

prisipazinsiu,kad ne blush2.gif pirmus puslapius perziurejau,kitiem nelabai laiko liko ax.gif Nu ka,reik pradet kelione po nuostabu rankinuku ir kupriniu pasauli biggrin.gif

siaip as pati nemezgu,tik ieskau pavyzdziu ax.gif Duosiu tetai uzsakyma padaryt biggrin.gif
Man tokiem darbam kazkaip kantrybes neuztenka blush2.gif Todel biski pavydziu jum tokio nuostabaus talento 4u.gif cool.gif
Atsakyti
Rankenų gamybos idėja

http://www.osinka.ru...ekor/03_21.html
Atsakyti
Irunia, super idėja ir labai paprasta smile.gif
Atsakyti
Va čia dar yra rankinių idėjų Picture gallery . Atrodo, dar sitos nuorodos nebuvo.
Atsakyti
Kokiu cia labai fainu rankiniu ir rankinuku...
Atsakyti
oO man is ten labai sitas patinka wub.gif
user posted image
Atsakyti
O idomu kaip tokias aplikacijas padaro kur kaip paveikslelis ar ten ir yra paveiksliukas? Pvz.:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(winterlady @ 2005 07 12, 23:27)
O idomu kaip tokias aplikacijas padaro kur kaip paveikslelis ar ten ir yra paveiksliukas? Pvz.:
user posted image

Manau kad ten nuotrauka ant medžiagos.
Gėlės superinės. Puslapiukas thumbup.gif
Vėl laiko suvalgys daug
mad.gif
Atsakyti
Aciu uz puslapiuka!!!!!Vakar surijo papildoma valanda mano miego sad.gif biggrin.gif biggrin.gif Geles nuostabios ir svarbiausia fotografuota visai is arti. Jega!!!!
Atsakyti
Čia irgi idėja rankenai. Karolių burbulus suverti- visai gražu
user posted image

Aplikacijas, įvairiausius gražius paveikslėlius su veidais ir pan galima nusipirkus padėvėtuose drabužį panaudoti rankinėms. bet irgi ne taip lengva surasti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kopa: 13 liepos 2005 - 09:38