Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės!

QUOTE(Kopa @ 2005 07 20, 22:23)
Chada, super. Kažkaip visa rankinė pasikeitė,  atsirado gėlyčių thumbup.gif buvo lyg violetinė blink.gif

QUOTE(Kozete @ 2005 07 21, 09:56)
Tikrai labai gražu, bet kad jinai čia visai kitaip atrodo. 4u.gif

Spalva tai ta pati, gal tik per foto taip atrodo biggrin.gif , o gėlytes tai besiūdama pamušalą sumasčiau, nes ir ant tos rankenos tokios geltonos rožytės yra, tai pabandžiau kažką priderinti ax.gif
Dar niekur su ja nėjau, bet jei jau taip giriat, turbūt teks biggrin.gif
Atsakyti
Chada, rankinė thumbup.gif . O rankenos tai lyg butent tavo rankinei ir sukurtos, arba rankinė sukurta rankenoms, na, vienu žodžiu, labai labai!
Atsakyti
Sveikos,
Aš čia tarp rankiniu pasaulio esu naujokė, bet baisiai užsimaniau sau tašiuką nusimegst. O dar tuolabiau noriu aš to veltiniuko. Tai taip ir iškilo pora klausimų:
1, Čia kažkas sakė kad siūlai turi būtinai būti 100% vilna. Tai va aš namuose radau daug siūlų visokių bet be etikečių.Gal yra koks bandymas tam kad sužinočiau ar čia tikrai gryna vilna? rolleyes.gif
2. Kai iš pradžiu mezgate mezginį, kokiu būdu jį mezgate. Ta prasme ar vien tik mezgate geriosiomis/blogosiomis akimis ar dvi tokios dvi anokios? (tikiuosi aiškiai parašiau blush2.gif )
3. kokio storio turi būti sūlai? Jei jie šiek tiek ploni gal galima tada iš dvieju siūlų megzti?
4.ar reikia itemptai megzti ar daugiau laisviau/
5. ir dėl to pačio vėlimo proceso: aš kaip bandžiau tai man mezginys nė kiek nesisivėlė o beto jis dar labiau ištyso, visas išsitampė. Ką aš ten blogai dariau. Kai veli rankomis ar ji tiesiog turi trinti, kaip plaunant ar švelniai ar ne?

Va kiek klausimų jus apipyliau blush2.gif
Sorry aš nekokia mezgėja esu bet žiauriai noriu tos rankinės rolleyes.gif
Atsakyti
Jei baisiai ištyso, vadinasi buvo sintetiniai siūlai.
O patikrinti galima deginant. Vilna baisingai smirda degintais plaukais ir po to nuodėguliukas susitrina tarp pirshtų. Sintetiniai siūlai dažniausiai sudaro sudegusį rutuliuką, kuris nesusitrina.
O megzti gali bet kokiu raštu - tavo fantazijai.
Siūlai irgi gali būti visokio storio. Kuo storesni, tuo greičiau numegsi tongue.gif
O dėl įtemptumo... Manau kiekviena mezgame skirtingai. Ir aš net norėdama stipriau nesuspausiu. Tiesiog atidirbtas būna tankumas. O jei nori kuo tampriau megzti - reikia kuo plonesnių virbalų. Ir atvirkščiai - jei nori laisvo rašto, reikia storesnių virbalų.
Atsakyti
aha labai ačiū... 4u.gif
Prisiekiau sau, kad kol nepasigaminsiu tokios rankines tol nenuleisiu ranku tongue.gif
o kad tik pavyktu... smile.gif
Atsakyti
Aprašymas vok.k.

http://boogaj.typepa.....elted bag.txt

Atsakyti
Neprisimenu...ar buvo toks puslapiukas...
Jei buvo, nepykit 4u.gif

http://boogaj.typepa...on_bag_gallery/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renna: 22 liepos 2005 - 12:50
QUOTE(Renna @ 2005 07 22, 13:47)

Tai, kad ten angliškai aprašyta mirksiukas.gif
Atsakyti
Renna, o ten tos nuotraukytės tavo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lydema @ 2005 07 22, 14:37)
Renna, o ten tos nuotraukytės tavo? blush2.gif

gaila, bet nea schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes !!! O as tik trumpam tongue.gif Idedu nuoroda i grazias rankines. Pati seile pavarvinau,nors gerai pagalvojus vargo daug, o naudos turbut maza doh.gif
Rankines
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
ech... tik seilę pavarvint...
Pačiai pasidaryti be šansų.... biggrin.gif
Atsakyti