Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės!

QUOTE(dorado @ 2005 01 12, 16:58)
As tai ir sau ir vaikams prisiuvusi kupryniu.  smile.gif

Dorado, plz pasigirti ir mums. Parodyk savo kurinius smile.gif
Atsakyti
labai grazu jai dar moki taip pats daryti, pasaka.reikia tik ruba atitinkama turet cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2005 01 12, 18:23)
Dorado, plz pasigirti ir mums. Parodyk savo kurinius  smile.gif

tikrai thumbup.gif prasom foto ir issamius paaiskinimus tongue.gif
Atsakyti
Merginos noriu pati nusinerti sau vestuvine mazute mazulyte tasyte.Na kad tilptu koks lupdaziukas ir dar kokia smulkmenele.Gal galite patarti, ar pavyzdziu kokiu ideti, buciau labai dekinga wub.gif
Atsakyti
as turiu mazuti nerta rankinuka, bet man nuotrauka neisideda. Tai jei kas galit man pagelbet su tuo nuotraukos idejimu, tai buciau dekinga.
Atsakyti
QUOTE(liutuke.m @ 2005 01 17, 21:47)
Merginos noriu pati nusinerti sau vestuvine mazute mazulyte tasyte.Na kad tilptu koks lupdaziukas ir dar kokia smulkmenele.Gal galite patarti, ar pavyzdziu kokiu ideti, buciau labai dekinga  wub.gif

turejau ir kazkur toki "einu" ieskot wink.gif
Atsakyti
Na stai radau toki maiseli idejus i ju grazu silkini pamusaliuka ir pritaisius rankenele (gal net is suvertu karoliuku ) butu visai liuks wink.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2005 01 12, 16:23)
Dorado, plz pasigirti ir mums. Parodyk savo kurinius  smile.gif

Nieko mandro pas mane...
user posted image

nuotrauka mazoka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dorado: 19 sausio 2005 - 09:33
QUOTE(Žiedadulkė @ 2005 01 18, 00:52)
as turiu mazuti nerta rankinuka, bet man nuotrauka neisideda. Tai jei kas galit man pagelbet su tuo nuotraukos idejimu, tai buciau dekinga.

Žiedadulkėsrankinukas
Atsakyti
user posted image
labai jau paprasta rankine,gal labiau tinkanti mazoms panelytems 4u.gif
siuvimo pamokele
Atsakyti
QUOTE(liutuke.m @ 2005 01 17, 21:47)
Merginos noriu pati nusinerti sau vestuvine mazute mazulyte tasyte.Na kad tilptu koks lupdaziukas ir dar kokia smulkmenele.Gal galite patarti, ar pavyzdziu kokiu ideti, buciau labai dekinga  wub.gif

turiu tokiu krepseliu dovanelems pavyzdziu ax.gif , pritaisius rankeneles gautusi simpatiski "ridikiuliai" 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

apsiziurejau, kad vienos schemos neturiu g.gif ...
Atsakyti
Ziedadulka, man labai patiko tavo rankinukas.Jei gali mestelk scemute.Niekad rankinuko neteko gamintis blush-anim-cl.gif Labai labai aciu visoms.
Tik noriu dar jusu patarimo.Stengsimes kad musu su brangiuoju rubai butu balti ir dar truputi dominuotu raudona spalva(pvz, jam raudoni marskiniai), kaip galvojat, tiktu man raudona tasyte, ar visgi geriau balta?
Atsakyti