Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Jėzuitų gimnazija

QUOTE(sollo @ 2009 05 13, 21:10)
o kur Jūs jį gavot?  unsure.gif

Visus dokumentus pridavm šiandien ir gavom mirksiukas.gif
Gi kunigo rekomendaciją ir kitus papildomus (jei tokių yra) dokumentus reikia į 101 kabinetą nuo 14.30 iki 17.00 pristatyt ax.gif
Papildyta:
QUOTE(une @ 2009 05 13, 21:49)
ar sprendet senesniu metu uzduotis? idomu kiek ir kokias klaidas jusu vaikai dare  ax.gif  maniskis tai klaidas dare tikyboj  doh.gif  kaip is dangaus iskrites, visai beleka atsake  rolleyes.gif  smile.gif

sprendėm, kas dieną dar mokytoja papildomas pamokas vaikams darė, tai ir matematiką, ir lietuvių ir tikybą sprendė, iš klasės 13vaikų stoja į Jėzuitus, tai visi draugiškai ruošiasi 4u.gif Maniškei tai tikyba geriausiai sekasi, su matematikos testais sunkiau, nes kai kuriuose užduotys iš septintos klasės kurso doh.gif Bet kaip sako Jėzuitų komisija: o kaip kitaip mums atsirinkti, kai toks konkursas doh.gif

QUOTE(Serenada @ 2009 05 13, 22:44)
viena priklijuos vaikui,kita pasiliksi sau ant motyvacines anketos mirksiukas.gif

va va, bus ir tėvams streso, palaikysim egzaminus lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Loli_judo @ 2009 05 13, 22:48)
Gi kunigo rekomendaciją ir kitus papildomus (jei tokių yra) dokumentus reikia į 101 kabinetą nuo 14.30 iki 17.00 pristatyt ax.gif

nu aš čia monologu pavariau ir išsiaiškinau blush2.gif
vaje,kaip čia man taip gavosi paskutinę minutę blush2.gif nu ,bet svarbu ryt spėsim rolleyes.gif rekomendaciją tai turim,o papildomų kaip suprantu nereikia,nes nėra ax.gif tik dar pavedimo 40lt. kopiją dar reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loli_judo @ 2009 05 13, 22:52)
Papildyta:

sprendėm, kas dieną dar mokytoja papildomas pamokas vaikams darė, tai ir matematiką, ir lietuvių ir tikybą sprendė, iš klasės 13vaikų stoja į Jėzuitus, tai visi draugiškai ruošiasi 4u.gif  Maniškei tai tikyba geriausiai sekasi, su matematikos testais sunkiau, nes kai kuriuose užduotys iš septintos klasės kurso doh.gif  Bet kaip sako Jėzuitų komisija: o kaip kitaip mums atsirinkti, kai toks konkursas doh.gif
va va, bus ir tėvams streso, palaikysim egzaminus lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

vaje,kaip aš čia paskutinę minutę blush2.gif ryt lekiam žaibo greičiu ax.gif
na čia tai statistika bigsmile.gif iš vienos klasės tiek vaikų ir dar toks pasiruošimas bigsmile.gif
maniškis per daug pasitiki savimi doh.gif tik kartą išsprendė tuos testus ir visai nestresuoja doh.gif o man baisu,kad neistos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 13 gegužės 2009 - 22:14
QUOTE(Loli_judo @ 2009 05 13, 22:52)

sprendėm, kas dieną dar mokytoja papildomas pamokas vaikams darė, tai ir matematiką, ir lietuvių ir tikybą sprendė, iš klasės 13vaikų stoja į Jėzuitus, tai visi draugiškai ruošiasi 4u.gif  Maniškei tai tikyba geriausiai sekasi, su matematikos testais sunkiau, nes kai kuriuose užduotys iš septintos klasės kurso doh.gif  Bet kaip sako Jėzuitų komisija: o kaip kitaip mums atsirinkti, kai toks konkursas doh.gif
va va, bus ir tėvams streso, palaikysim egzaminus lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

oho, net 13 bigsmile.gif
o mes papildomai nieko nesimokom unsure.gif

o as pabusiu zioplavota, bet paklausiu-o kaip su pokalbiu? ar as kazko nesuprantu ar motyvacine anketa=pokalbiui? g.gif nes nerandu jokios datos...
Atsakyti
QUOTE(une @ 2009 05 13, 23:13)
oho, net 13  bigsmile.gif 
o mes papildomai nieko nesimokom  unsure.gif 

o as pabusiu zioplavota, bet paklausiu-o kaip su pokalbiu? ar as kazko nesuprantu ar motyvacine anketa=pokalbiui?  g.gif nes nerandu jokios datos...

nu bent vieni nesiruošia,o aš galvojau,kad tik mes vieni rolleyes.gif
kaip suprantu;pokalbiui pakvies tik jei praeisim testus ,gegužės 26-29d. berods
Papildyta:
dar klausimėlis ax.gif
ar kunigo rekomendaciją pridavėt užklijuotame voke(kaip buvo pažymėta anketoje) ? ar atvira forma ?
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2009 05 13, 23:25)
nu bent vieni nesiruošia,o aš  galvojau,kad tik mes vieni  rolleyes.gif
kaip suprantu;pokalbiui pakvies tik jei praeisim testus ,gegužės 26-29d. berods
Papildyta:
dar klausimėlis  ax.gif
ar kunigo rekomendaciją pridavėt užklijuotame voke(kaip buvo pažymėta anketoje) ? ar atvira forma ?

uzklijuotame,bet ten vietoj atplesia,maniske baisiai nori istoti,vakar net apsizliumbe,kai anglu mokemes,tai as jau pradejau ja moraliskai ,,apdirbineti,, kita linkme,jei neistosim irgi gerai,ne pasaulio pabaiga,vazineti taip toli nereiks,kad paskui vaikas nesustresuotu ,jei neistos
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2009 05 13, 23:13)
maniškis per daug pasitiki savimi  doh.gif  tik kartą išsprendė tuos testus ir visai nestresuoja  doh.gif  o man baisu,kad neistos  unsure.gif

nestresuoja ir gerai, nevarykit vaikui streso, tegu būna sau ramus, nesinervuodamas daugiau išspręs, nei tie, kurie iš strioko savo vardą net pamiršta mirksiukas.gif

QUOTE(une @ 2009 05 13, 23:13)
pabusiu zioplavota, bet paklausiu-o kaip su pokalbiu? ar as kazko nesuprantu ar motyvacine anketa=pokalbiui?  g.gif nes nerandu jokios datos...

motyvacinė anketa ir pokalbis tai čia ir bus šį šeštadienį, o jau kaip jūs (tėvai) išlaikysit, tai ir lems įstojimą pagrinde, ne tiek svarbu matematika ir lietuvių, kiek jūsų motyvacija ax.gif

QUOTE(sollo @ 2009 05 13, 23:25)

pridaviau užklijuotą, kaip prašo jie, bet jie atklijavo, sudėjo į krūvą visus popieriukus, tada bekalbant išsiaiškinau, kad už tarptautinius ir respublikinius sportinius pasiekimus (1-3 vietas varžybose) duodami papildomi balai, tai važiavau diplomų atvežt, tai atidavė viską (ir tą kunigo rekomendaciją atplėštą) ir liepė v iską kartu atiduot, tai per pusvalandį suvažinėjau iki namų ir vėl atlekiau, nebuvo nei vieno žmogaus 16.30, o 15.30 pirmą kart atlėkus stovėjau pusvalandį eilėje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Serenada @ 2009 05 13, 23:32)
uzklijuotame,bet ten vietoj atplesia,maniske baisiai nori istoti,vakar net apsizliumbe,kai anglu mokemes,tai as jau pradejau ja moraliskai ,,apdirbineti,, kita linkme,jei neistosim irgi gerai,ne pasaulio pabaiga,vazineti taip toli nereiks,kad paskui vaikas nesustresuotu ,jei neistos

aš iš karto pasakiau,kad neverksim jei neįstosim,kaip lemta taip ir bus mirksiukas.gif bet kur reiks eit jei taip ir bus? verysad.gif
Papildyta:

motyvacinė anketa ir pokalbis tai čia ir bus šį šeštadienį, o jau kaip jūs (tėvai) išlaikysit, tai ir lems įstojimą pagrinde, ne tiek svarbu matematika ir lietuvių, kiek jūsų motyvacija ax.gif

dabar tai aš pradėsiu stresuot rolleyes.gif o tai koks pokalbis dar bus 26-29d.?
vat tas man ir nepatinka,kad ne mokinio žinias vertina,o bala žino ką doh.gif
nemėgstu vyniojimo į vatą schmoll.gif priburt ir pakalbėt dauguma moka,bet ar tai tiesa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 13 gegužės 2009 - 22:41
QUOTE(sollo @ 2009 05 13, 23:41)
vat tas man ir nepatinka,kad ne mokinio žinias vertina,o bala žino ką  doh.gif
nemėgstu vyniojimo į vatą  schmoll.gif  priburt ir pakalbėt dauguma moka,bet ar tai tiesa?

na šiaip tai jie susirenka info iš visų, ne taip lengva apgaut, jei nesutampa kokie nors atsakymai, tai tada labanakt tikrai.. Taip kad geriau net nebandyt meluoti..

Teisybę sakot, jei neįstos, reiškia, taip ir turi būti, gyvenimas viską sustato į savo vietas.. Bus kaip bus, yra tų mokyklų, be jokių stresų ir egzaminų sustosim ir mokysimės.. Mes jei nepraeis rinksimės Radvilėnų arba Grušo ax.gif
Na, žiūrėsim, ne tiek daug ir laiko beliko spėliojimui, 20 dieną jau ir rezultatai bus, o tada dar pokalbiukas vienas ir bus aišku, ar pervedinėt jau jiems pinigus, ar nešt dokumentus į kitą mokyklą ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loli_judo @ 2009 05 13, 23:46)
na šiaip tai jie susirenka info iš visų, ne taip lengva apgaut, jei nesutampa kokie nors atsakymai, tai tada labanakt tikrai.. Taip kad geriau net nebandyt meluoti..

Teisybę sakot, jei neįstos, reiškia, taip ir turi būti, gyvenimas viską sustato į savo vietas.. Bus kaip bus, yra tų mokyklų, be jokių stresų ir egzaminų sustosim ir mokysimės.. Mes jei nepraeis rinksimės Radvilėnų arba Grušo ax.gif
Na, žiūrėsim, ne tiek daug ir laiko beliko spėliojimui, 20 dieną jau ir rezultatai bus, o tada dar pokalbiukas vienas ir bus aišku, ar pervedinėt jau jiems pinigus, ar nešt dokumentus į kitą mokyklą ax.gif  g.gif

drinks_cheers.gif
ačiū už "pasufleravimą" dėl mokyklų ax.gif aš pati ne Kauniėtė tai man paieška tų mokslo įstaigų nuo 5-ų klasių doh.gif
Atsakyti
niu va,buvom,koduką gavom,viskas gerai thumbup.gif
šaunios moterytės priėmime mirksiukas.gif
beliko laukt šeštadienio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2009 05 14, 18:24)
beliko laukt šeštadienio  rolleyes.gif

tai jau kaip ir nėra čia ką daug laukti lotuliukas.gif penktadienis kaip visada greitai prabėga doh.gif
Atsakyti