Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Jėzuitų gimnazija

Maniškė irgi nepraėjo. Parašė labai prastai lietuvių ir matematiką. Tikybą gerai, anglų pusėtinai.
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2012 05 14, 16:52)
Sveikiname istojusius  4u.gif .
Mano dukrai nepasiseke.

Katik gavau i elektronini pašta rezultatus. Pasirodo mergaičių daugiau 114,berniukų 106 bigsmile.gif
Tai dabar ką reiškia tas pokalbis kažin?
O daugiausiai buvo galima surinkti po 25 balus už kiekvieną dalyką?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajd: 14 gegužės 2012 - 19:35
QUOTE(ajd @ 2012 05 14, 20:32)
Katik gavau i elektronini pašta rezultatus. Pasirodo mergaičių daugiau 114,berniukų 106 bigsmile.gif
Tai dabar ką reiškia tas pokalbis kažin?
O daugiausiai buvo galima surinkti po 25 balus už kiekvieną dalyką?

Sveikinu praėjus į II etapą 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi patekom į antrą etapą! thumbup.gif Matematiką parašė silpniausiai, tikybą - geriausiai. Taip, daugiausiai buvo galima gauti po 25 balus už kiekvieną dalyką.
Atsakyti
Patekom į antrą etapą smile.gif. Labai džiaugiamės. Tikyba puikiai, lietuvių ir anglų labai gerai,na matematika vidutiniškai, taipir tikėjomės, kad bus.
Atsakyti
QUOTE(liute @ 2012 05 14, 18:57)
Patekom į antrą etapą smile.gif. Labai džiaugiamės. Tikyba puikiai, lietuvių ir anglų labai gerai,na matematika vidutiniškai, taipir tikėjomės, kad bus.

Ir mūsų matematika silpnai, anglų geriausiai,po to lietuvių ir tikyba.
Kažką jis man aiškino apie geometrines užduotis, nors mokykloj nieko nemokina(taip sako),nu bet mūsų "pagerinta" mokykla, o kaip kitur moko per pamokas tos vadinamos"geometrijos"?
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2012 05 15, 05:22)
Ir mūsų matematika silpnai, anglų geriausiai,po to lietuvių ir tikyba.
Kažką jis man aiškino apie geometrines užduotis, nors mokykloj nieko nemokina(taip sako),nu bet mūsų "pagerinta" mokykla, o kaip kitur moko per pamokas tos vadinamos"geometrijos"?

Ten greičiau loginė užduotis, nei geometrinė buvo: " Paveiksliuko rėmelio vidinis perimetras 16cm mažesnis už išorinį. Koks rėmelio pagaliuko storis? "Tereikėjo nusipiešti tą rėmelį, sužiūrėti kur tas vidinis ir ur tas išorinis perimetrai ir viskas būtų aišku. Manoji irgi nesuprato, o užduotis - paparastutė.
Atsakyti
QUOTE(liute @ 2012 05 15, 05:30)
Ten greičiau loginė užduotis, nei geometrinė buvo: " Paveiksliuko rėmelio vidinis perimetras 16cm mažesnis už išorinį. Koks rėmelio pagaliuko storis? "Tereikėjo nusipiešti tą rėmelį, sužiūrėti kur tas vidinis ir ur tas išorinis perimetrai ir viskas būtų aišku. Manoji irgi nesuprato, o užduotis - paparastutė.

Jeigu būtent tokia formuluotė, tai nepasakyčiau, kad ketvirtokui lengvas uždavinys-net man teko pagalvot biggrin.gif
Logikos tikrai reikia-neveltui daug kas suklupo ties juo..

Sveikinu visus išlaikiusius testą ir sėkmės pokalbiuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2012 05 15, 09:43)
Jeigu būtent tokia formuluotė, tai nepasakyčiau, kad ketvirtokui lengvas uždavinys-net man teko  pagalvot biggrin.gif
Logikos tikrai reikia-neveltui daug kas suklupo ties juo..

Sveikinu visus išlaikiusius testą ir sėkmės pokalbiuose mirksiukas.gif

Nu geras! O as neiveikiu tos uzduotes? Ar cia pilna uzduotis duota ar tik frangmentas? Nes gali buti visaip - vidinis 10 cm, isorinis 26 am, arba vidinio 30 cm, isorinio - 46 cm. Man geda! Bet nukreipkite, prasau, teisinga linkme...
Atsakyti
Gal žinote pokalbis tai "formalumas"?Per jį atkrenta vaikai?
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2012 05 15, 07:09)
Gal žinote pokalbis tai "formalumas"?Per jį atkrenta vaikai?

Taip atkrenta-juk parašyta nuostatuose-apie 10 proc. dar atkrenta berods..
Tikrai ne "formalumas"..
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2012 05 15, 07:13)
Taip atkrenta-juk parašyta nuostatuose-apie 10 proc. dar atkrenta berods..
Tikrai ne "formalumas"..

10 proc tai nemažai. Nu tada reikia nuteikti kad dar didelis klaustukas.
Tik nesuprantu kokie kriterijai "pokalbio"? Galvočiau labiau simpatijų .
Atsakyti