Įkraunama...
Įkraunama...

Sumuštiniai - 1 tema

QUOTE(due drops @ 2012 07 04, 06:50)
Aktyvaus ryto sumuštiniai

user posted image

Užtepui :
Varškė 1 pakelis
Krabų lazdelės 70 gr.
Majonezas 2 valgomieji šaukštai
Pomidoras
Jūros druska, juodieji pipirai

Kol batonas ar sumuštinių duona skrunda, susimaišykite užtepą. Varškę ištrinkite su majonezu, ragaudami įberkite druskos. Į varškės - majonezo masę suberkite smulkiai pjaustytas krabų lazdeles ir gerai išmaišykite.
Ant paskrudusio batono tepkite užtepą, dėkite pomidoro griežinėlį ir pabarstykite juodaisiais pipirais.
http://tingiojikiaul...umustiniai.html

Kaip skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tedžiukė @ 2012 07 04, 21:43)
Kaip skaniai atrodo  thumbup.gif

Aciu biggrin.gif
Atsakyti
Skrebuciai su zuvies mase


reiia:

batono arba sumustiniu duonos

zuvies file,
1/2 stiklines pieno,
kiausinis,
1/2 senessnio batono,

sviesto,

v.s. aliejaus,
svogunas,
pipiru,druskos,
du v. s. kapotu petrazoliu,

Zuvi sumalti ,kartu su piene pamirkytu batonu.
Svoguna sukapoti ir pakepinti aliejuje.
I sumalta mase sudeti svoguna,kiausini,pagal skoni pipiru,druskos.
Viska gerai ismaisyti.
Batono riekeles is abieju pusiu patepti sviestu
Is mases suformuoti ritinelius nestorus ir uzdeti ant kiekvienos riekeles

Skrebucius sudeti i kepimo popieriumi isklota skarda ir 20 min,kepti orkaiteje
Iskepusius apivbarstyt petrazolemis.
Atsakyti
Vegetariški karšti sumuštiniai

user posted image

Batono riekelės
Pievagrybiai
Pomidorai
Fermentinis sūris
Pomidorų padažas
Majonezas
Juodieji pipirai

Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių (kepimas "iš viršaus"). Kol orkaitė kaista - pasiruoškite sumuštinius. Skardą užtieskite kepimo popieriumi ir išdėliokite batono riekeles. Jas patepkite pomidorų padažu. Tepkite labai plonu sluoksniu, tam galite naudoti teptuką. Ant pateptų riekelių dėliokite pievagrybių griežinėlius. Kai išdėliosite, pabarstykite pievagrybius juodaisiais pipirais. Tada dėkite pomidoro riekeles. Jas taip pat pabarstykite juodaisiais pipirais. Ant pabarstytu pomidorų uždėkite po pusę arbatinio šaukštelio majonezo (aš naudojau Vilniaus "Provansalio" majonezą). Sumuštinius užbaikite sūrio riekelėmis. Aš dėjau dideles ir storas Olandų sūrio riekeles.
Paruoštus sumuštinius kiškite į orkaitę ir kepkite 20 min.
http://tingiojikiaul...umustiniai.html
Atsakyti
Mes darom karštus sumuštinius, tokioj specialioj keptuvėj. Dažniausiai darom su sūriu, dešryte, kečupu, bet kai turim daugiau laiko, padarau su bananais, mėsa, daržovėm ar dar kokius 4u.gif

Naršiau nete, užtikau tokius sumuškinukus su obuoliukais tongue.gif Man ir vyrui visai patiko, Gabrielei taip pat. Per obuolių sezoną pats tas doh.gif

http://www.gaspadine...mustinukai.html
Atsakyti
Karšti sumuštiniai su faršu

Į mėgstamos mėsytės faršą įmušti kiaušinį, įberti druskos, pipirų ir kt. prieskonių (kas kaip mėgsta). Paruoštą faršą nestorai tepti ant batono ir dėti į keptuvėje įkaitintą aliejų faršu į apačią. Kai faršas iškepa, lengvai apkepti kitą sumuštinio pusę (kadangi ji tik iš batono - kepimas užtrunka kelias sekundes).
Man labai skanu tokie karšti sumuštiniai. essen.gif Ir sotu smile.gif
Atsakyti
Dietiniai sumuštiniai su pievagrybiais

user posted image

1 žmogui
Juoda duona (be priedų) 1 riekė
Pievagrybis
Pomidoro griežinėlis
Jūros druska, juodieji pipirai

user posted image

Ant sausos, įkaitintos keptuvės dėkite duonos riekę ir pievagrybio griežinėlius. Pabarstykite druska, o pievagrybius ir juodaisiais pipirais. Skrudinkite ant mažiausios ugnies, iš abiejų pusių. Ant paskrudusios duonos dėkite pievagrybius, o ant viršaus pomidoro riekelę.
http://tingiojikiaul...vagrybiais.html
Atsakyti
user posted image

sumuštinukai su vištiena:
duona apšlaikstyta šiek tiek alyvuogių aliejumi ir oreganu, padažas iš natūralaus jogurto,garštyčių ir medaus, salotų lapai, pomidorai, vištiena ir šiek tiek tarkuoto parmezano sūrio ant viršaus ! 4u.gif

https://www.facebook...astyLife?ref=hl
Atsakyti
Sumuštiniai su žirneliais

user posted image

Sumuštinių duonos ar batono
Konservuotų žirnelių
Sūdytos lašišos
Pomidorų
Majonezo
Maltų juodųjų pipirų

Konservuotus žirnelius sutrinkite su majonezu (tą puikiai galima padaryti blenderiu). Įberkite juodųjų pipirų pagal skonį. Paskrudinkite sumuštinių duoną ar batoną. Jei neturite skrudintuvo (tosterio) - ne bėda, duoną puikiai galima paskrudinti sausoje keptuvėje (ant mažiausios ugnies). Ant paskrudintos duonos tepkite trintą žirnelių masę, ant jos dėkite sūdytos lašišos gabaliukus. Sumuštinio viršų papuoškite griežinėliu pomidoro.
http://tingiojikiaul...sumustiniu.html
Atsakyti
user posted image

user posted image
Nežinau, ar tokie sumuštinukai jau buvo, jie labai paprasti, bet ne prasti smile.gif
Batono riekeles paskrudinam orkaiteje. Tuo tarpu supjaustom mocarelos sūrį, pomidorą, išspaudžiam arba susmulkinam peiliu česnaką, apšlakstom alyvuogių aliejumi, įberiam šiek tiek druskos, pipiru ir džiovinto baziliko,išmaišom. Viską dedam ant paskrudintų batono riekelių ir vėl pašaunam i orkaitę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo latte..: 30 rugsėjo 2012 - 18:46
Norėjau paprašyti pagalbos, gal esate dariusios ar ragavusios. viename bankete teko ragauti labai skanius vieno kasnio sumuštinius, bandžiau atsekti ingredijantus, bet ne visus pavyko, bandžiau inprovizuoti, bet skonis toli gražu neprilygo. Panaršius internete radau, kad tai vadinasi itališki sumuštiniai ir foto atradau :
user posted image
Pagal mane tai:
Prancūziškas batonas;
Ant ji kažkas užtepta ???
Paskui lyg avokadas ir salotos lapas
Paskui vyšninis pomidoras ir moncarela.

Bet kažkas visam tam sumuštinukui teikė begalo gera skonį
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2012 10 07, 07:59)
Ant ji kažkas užtepta ???
Bet kažkas visam tam sumuštinukui teikė begalo gera skonį


gal pesto? Mums darbe daznai tokiu sumustiniu uzsako, - ant italiskos duonos su alyvuogem uztepta pesto, tada salotos lapai, pomidorai, rausvas svogunas ir mocarela arba kumpis.
Atsakyti