Įkraunama...
Įkraunama...

Leliuko svoris

QUOTE(susiwelusi @ 2010 02 11, 19:53)
Na mums 32sav4d svere 2kg ir sake lb didele gims,anksciau pagimdyt galiu ir t.t. db dariau 36sav4d, tai 2880g svere ir jau atitiko visas normas, net viena dienele atsiliekam augimu ir anksciau nustatyto termino netureciau pagimdyt  doh.gif  zodziu nieko nesuprantu smile.gif matyt mazulyte uzpyko, kad vadinau ja banginuku auganciu pilvelyje ir pradejo dietos laikytis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nesuprantu o man padare tokiu laiku ir pasake ,kad apie 2kg.vaikelis tipo permazas dar paklause ar nerukau,kad tokia maza lelyte.as jau pradejau pergyventi kas gal sutriko,bet vistosi puikiai tik svoris mazas. g.gif
Atsakyti
Manasis 28 sav. buvo 1191 g, sakė labai normalus.
Atsakyti
Na mano lelyte gime lygiai 38 sav ir 3360g, 51cm blush2.gif
Atsakyti
man dare 33sav ir lelius svere 1969gr., kiek domejaus pagal normas tokiu metu lelius turi sverti apie 2kg, poto kas savaite priaugs apie 200gr, beto ultragarso parodymai ne tikslus, todel 100% tiketi jais neverta, man irgi pranasavo dideli vaikiuka, bet kol kas pagal ultragarsa jis normalus smile.gif
Atsakyti
Mano mazylis 37 sav. svere 3100 g. Gydytoja sake - tiek ir turi buti. nestuke.gif
Atsakyti
Mums siandien 37 sav. sveria mazyle 3017 g. Gydytoja sake: norma nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
mums ryt 35 savaites o sveriam ,daugiau nei 3kg doh.gif visa laika pirmavom savo svoriu ,rado GD ,tai insulino pagalba pristabdem augima thumbup.gif
Atsakyti
Visa laika bijojau, kad mazius nebutu didesnis nei turi but. blush2.gif Mano mazilis 35 savaite svere apie 2200gr. Sako svoris geras. Kaip ir turi buti. Man gine sako, buna kai mama valgo, svoris auga, o mazylis ne. Vat cia tai baisu.. verysad.gif
Atsakyti
Mes 34 savaite sverem 2350g. ax.gif
Atsakyti
na, o mus kaip pamatavo tai sake kad musu maziuke 34 savaite sveria 2038 g. pasake kad ji smulkesne uz vidutiny leliuka tokio amziaus. beje dar nustate net 3 laipsny placentos senejimo blink.gif biski baisu pasidare, kad nepriaugs man ji svorio. jau net nzn ka daryti kad maziukei sveorio priauginti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneciuke: 06 birželio 2010 - 20:06
QUOTE(AGNIUXX @ 2007 03 29, 23:07)
gal galit pasakyti ar zinot kiek dabar( apie 33 sav.)sveria jusu mazylis.man gyd.stankevicius kaune pasake kad didelis ir sveria apie 2,5kg, ar ne per daug?gal zinot kur kaune daro tikslius vaiko svorio ir ugio ismatavimus?mano drauge tai vazineja i vilniu ir ant nuotrauku jau buna tie ismatavimai.

Man tai 30 savaiciu 1.8 kg sveria ir tai rodo 2 savaitem didesni g.gif
Atsakyti
37sav. mano mazyles svoris buvo 2300g-tai sake biski mazokas.Bet ir pati sveriu maziau nei su antru sveriau-antras vaikiukas gime beveik 4300g, tai net labai keista kad si tokia mazute kol kas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo s.saulute: 17 birželio 2010 - 13:56