Įkraunama...
Įkraunama...

Meduzos2003 MEDUTE

QUOTE (laiva @ 2004 02 04, 20:20)

Ir pozą kokią orią išmetus thumbup.gif Gugutis buvo pritrenktas turbūt laugh.gif

na dar nemate,bet kaip pamatys tikimes rolleyes.gif biggrin.gif
o stovet mes ir tvirciau stovim ,tik cia ant lovos per minksta buvo wink.gif
tai va o meda daba kudinsis,kad iki vasaros ilyst i sukne laisvai biggrin.gif

ir svarbiausia aciu jums mamkos labai ,kad nepagailit mums graziu zodeliu,labai mums malonu,net tetika pribega paskaityt,ir lydosi biggrin.gif laugh.gif

[SIZE=7]aciu
Atsakyti
NERODO NUOTRAUKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEMATOM sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif
Atsakyti
kokia grazi karalaite clap.gif net mano dukryte pamacius nuotraukas susuko -lialia ...OOO jeee thumbup.gif thumbup.gif wink.gif

Atsakyti
xexe rolleyes.gif jau rodo issigando turbut mano triuksmu rolleyes.gif
Vaje, kokia grazi karalaite wub.gif wub.gif wub.gif
Buckis jums nuo Gugucio ir anytos, anyta, tai apakus blink.gif laugh.gif , o reksniui Guguciui nerodau ph34r.gif (ne ne esu darbe, grisiu, butinai parodysiu wink.gif )
Aciu, kad mums taip graziai pasipuoset blush-anim-cl.gif
Va galvoju, gal mano reksnys pamates, kokia karalaite jo laukia, nustos rekt viena kart mad.gif sarmata gi doh.gif
Atsakyti
Vaje,vaje,kokia grazuole karalaite biggrin.gif wub.gif Tiesiog mes be zodziu thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Cia valentinkes proga Medutei
--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
Na ir gražumas, Jonukas ir tokios panelės nori biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ,čia konkurencija wink.gif
Atsakyti
Nu jau ta Medute, tai kasdien vis grazesne ir grazesne! Tikra princesyte thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Chi chi, Meduza, o mes, pasirodo, vienodose lovose miegam laugh.gif laugh.gif laugh.gif Nusipirkom lova ir 2.gif susiorganizavom tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
TIKRA PRINCESYTE!!!!!SU ARTEJANCIOM SVENTEM MERGINOS!!!!
--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
Nu šakės, kokios fainos nuotraukytės - žiūriu ir širdis džiaugiasi wub.gif O jau su kuoduku ir su ta suknyte kaip atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Negaliu atsigrozet Medute, ziuriu musu abieju Medos kaip medaus privalgiusios - apvalutes tokios smile.gif Kaip grazu ziuret i tokia mergyte! Bet ir plauku pas jus! Mes tai veik visus pametem...
Atsakyti
O su ta suknyte kokia princese, ir kokie jau plaukuciai...grazuole...

Matet kaip mes megstam jusu zaisliuka?
Atsakyti