Įkraunama...
Įkraunama...

Meduzos2003 MEDUTE

Zinai, jei man nuotaikos nera ar siaip kokia susivelus bunu, tai tereikia atvaryt cia pas Medute ir iskart smagu pasidaro laugh.gif
Kas per israiskingumas tos panelytes, kas per fainumas!!! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
kokia gi cia issirinkti man skalbykle g.gif
--Resize_Images_Alt_Text--
na va su teciu tai nors susitariu,mama vis piena piena unsure.gif ,tetis geresnis wub.gif
o cia as uzdainuosiu. siela dainuojaa,kaip as pamatau taveee,tu mano svajoneee,tu mano .....alutisss laugh.gif

Atsakyti
QUOTE (meduza @ 2004 02 24, 12:30)
jau kokia geda cia su tuo sampu pozuot blush-anim-cl.gif ,ale mama liepe

alia panienka kokia thumbup.gif , su kostiumėliu tokiu mandru ir madingu, šukuosena na vysotie thumbup.gif laugh.gif Dar ant butelio berods Romeo parašyta laugh.gif laugh.gif ot romantikė auga clap_1.gif

Atsakyti
QUOTE (meduza @ 2004 02 26, 08:39)
na va su teciu tai nors susitariu,mama vis piena piena unsure.gif ,tetis geresnis wub.gif

dabar jau tu man akis atvėrei, pasidarė aišku, kodėl ir maniškiai vyrai taip gerai sutaria --Resize_Images_Alt_Text-- laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
laugh.gif laugh.gif laugh.gif ir vel alutis rolleyes.gif laugh.gif
nu bet mamasos komentarai, tai be zodziu thumbup.gif
O dama skalbykle perkanti, tai jau kokia dyyyydeleeeeeeeeee blink.gif
Atsakyti
laugh.gif laugh.gif laugh.gif oi geras negaliu, nu minu meistre, o kokia patenkinta aluti siurbcioja, nu fainuole, pas mus tas pats, is mamos nieko rimto nesulauksi, o va tetis dalinasi su vaiku viskuom g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
putoja alutis putoja alus.... laugh.gif
musu mergynai irgi labai skanus geraliukas alutis
i sveikata laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (meduza @ 2004 02 26, 06:39)
kokia gi cia issirinkti man skalbykle g.gif
o cia as uzdainuosiu. siela dainuojaa,kaip as pamatau taveee,tu mano svajoneee,tu mano .....alutisss laugh.gif

Jau grazumas mergos! o apredai kur vezime!!! o aluti megsta ? laugh.gif
Atsakyti
matai gi kaip isiremus stikline laiko,vos islupau is ranku blink.gif mad.gif
Atsakyti
blink.gif nu klausyk wub.gif su tuo alum tai thumbup.gif bet as vis rekdavau ant saviskio,kad kisa jai rolleyes.gif o pasirodo jau yra net kas geria laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Na tikrai, trūksta žodžių Medutei išgirti - kuo tolyn, tuo gržyn wub.gif wub.gif O jau puozuotoja tai begalinė thumbup.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif tokia jau faina ji pas tave
Atsakyti