Įkraunama...
Įkraunama...

Meduzos2003 MEDUTE

QUOTE (TauRe @ 2004 05 02, 20:02)
QUOTE (meduza @ 2004 05 02, 18:58)
prasau ivertint kur su balta rubaske biggrin.gif ,ar tinka lupu blizgesys rolleyes.gif
aciu tau tauryt wub.gif

ner net ka vertint, tu atrodai puikiai ! net nesuprantu ko ten bedavojai ? ! grazi, kuda, jauna wub.gif o lupdazis irgi graziai tinka tongue.gif tikiuosi ir tau patinka rolleyes.gif

nu del kuda tai nesityciosim cia gerai blink.gif ,na kad jauna ir grazi tai patikesiu aciu wub.gif biggrin.gif biggrin.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (meduza @ 2004 05 02, 19:04)
QUOTE (TauRe @ 2004 05 02, 20:02)
QUOTE (meduza @ 2004 05 02, 18:58)
prasau ivertint kur su balta rubaske biggrin.gif ,ar tinka lupu blizgesys rolleyes.gif
aciu tau tauryt wub.gif

ner net ka vertint, tu atrodai puikiai ! net nesuprantu ko ten bedavojai ? ! grazi, kuda, jauna wub.gif o lupdazis irgi graziai tinka tongue.gif tikiuosi ir tau patinka rolleyes.gif

nu del kuda tai nesityciosim cia gerai blink.gif ,na kad jauna ir grazi tai patikesiu aciu wub.gif biggrin.gif biggrin.gif wub.gif wub.gif

nu tikrai ... tikejausi pamatyti riebia meska, o cia ohmy.gif MELAGE !
Atsakyti
nu aciprasau,niekad nesakiau,kad as meska,tik sakiau,kad riebi huh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (meduza @ 2004 04 30, 07:46)

nu gal nespausk manes taip a unsure.gif
--Resize_Images_Alt_Text--

Bet rimtai kaip pacankė atrodai thumbup.gif laugh.gif laugh.gif
Šaunuolė, taip ir toliau clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Nu ir graziai augat!! thumbup.gif O mamaka tai laaabai gerai atrodo thumbup.gif Tikrai,kaip niolikione wub.gif ux,kaip fainai...Medutes grozis tai neispasakytas,o veido israiskos..ui kaip miela jus matyti!superine nuotrauka ten kur tetka ceki analizuoja laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Nu nerealiai garzu wub.gif

Atrode, kad maniske jau pati paciausia, bet pasiduodam. Tiesiog labai miela ir grazu i jus ziureti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (meduza @ 2004 05 02, 18:55)
greit trauk,nerodyk,ko cia as tokia linksma biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (kace @ 2004 05 02, 22:36)
Nu nerealiai garzu wub.gif

Atrode, kad maniske jau pati paciausia, bet pasiduodam. Tiesiog labai miela ir grazu i jus ziureti rolleyes.gif

wub.gif wub.gif aciu labai uz grazius zodzius,nepasiduokit laugh.gif ,tikiu,kad tavo kacyte paciu maciausia wub.gif
man tai meduzka mano storulka 2.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Smilte @ 2004 05 02, 22:23)
Nu ir graziai augat!! thumbup.gif O mamaka tai laaabai gerai atrodo thumbup.gif Tikrai,kaip niolikione wub.gif ux,kaip fainai...Medutes grozis tai neispasakytas,o veido israiskos..ui kaip miela jus matyti!superine nuotrauka ten kur tetka ceki analizuoja laugh.gif laugh.gif laugh.gif

nu jau prie jusu pacankiu man tik p lapais sleptis laugh.gif thumbup.gif
perduokit savo tiaciui linkejimus,maciau,skaiciau,taip ir toliau....
Atsakyti
Jau kokios jus abi fotogeniskos wub.gif (uzpavydejau)
Atsakyti
Nu man tos Medutės kasytės... wub.gif wub.gif O mamka tai tikrai, galėtų čia kitų neerzinti ir viešai nenusikalbėti (apie riebumą čia aš) tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (meduza @ 2004 05 03, 10:08)
nu jau prie jusu pacankiu man tik p lapais sleptis laugh.gif thumbup.gif
perduokit savo tiaciui linkejimus,maciau,skaiciau,taip ir toliau....

Aciu labai labai kad prisimeni bis.gif Linkejimus perdaviau,dekojo labai,o nezinau kaip jus bet mes tai susimatyti noretume..na siaip paplepeti,pasedeti,alucio paragauti rolleyes.gif
Atsakyti