Įkraunama...
Įkraunama...

Meduzos2003 MEDUTE

QUOTE (meduza2003 @ 2003 12 22, 21:19)
va kaip moku duoti paaaa..--Resize_Images_Alt_Text--

Kokia meile...... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
biggrin.gif kokia grazuole musu martele rolleyes.gif o kur liezuveli "rodo" tai is vis sakes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (gute @ 2003 12 23, 09:23)
biggrin.gif kokia grazuole musu martele rolleyes.gif o kur liezuveli "rodo" tai is vis sakes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

na tai jau tada ir susitarem,nes mums tas zentas irgi laabai prie dusios wub.gif wub.gif .tai ka stebes mama ar i kitas nesidairot ph34r.gif .
Atsakyti
QUOTE (meduza2003 @ 2003 12 23, 08:20)
QUOTE (gute @ 2003 12 23, 09:23)
biggrin.gif  kokia grazuole musu martele rolleyes.gif o kur liezuveli "rodo" tai is vis sakes thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

na tai jau tada ir susitarem,nes mums tas zentas irgi laabai prie dusios wub.gif wub.gif .tai ka stebes mama ar i kitas nesidairot ph34r.gif .

laugh.gif clap.gif clap.gif clap.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o cia rimtumo minutele wink.gif --Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
mano simpatija wub.gif ka ten tokio grazaus aprengus ?
newyear.gif newyear.gif newyear.gif
Atsakyti
mociutes davanota kostiumeli tongue.gif .
Atsakyti
labai jaukiai atrodo tie raukinukai aplink kakliuka. tokia mergyte mergyte wub.gif
as kazkodel savo mergiote kaip maza bandituka rengiu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TauRe: 23 gruodžio 2003 - 19:39
tokia grazi rimtumo minutele,kad...taip susidomejus ziuri kazkur...
Atsakyti
QUOTE (meduza2003 @ 2003 12 12, 09:50)
--Resize_Images_Alt_Text--
cia tokia nuskriausta po maudyniu wink.gif

Meduza2003 , as jau nekalbu apie mamos grozi, bet man tavo dukryte yra pati graziausia mergyte, kokia esu macius . Nuo pat gimimo iki paskutiniu nuotrauku. wub.gif wub.gif wub.gif na, vien zodziu isimylejau rolleyes.gif ...
Atsakyti
Niu jau visur labai labai labai, bet jau ta nuskriaustoji tai labiausiai! Beziurint i ta liudna veideli net apsiverkt galima sad.gif wink.gif
Atsakyti
aciu mamytes labai aciu biggrin.gif ,nu mute sujaudinai tu cia mane blush-anim-cl.gif
Atsakyti