Įkraunama...
Įkraunama...

Meduzos2003 MEDUTE

QUOTE (meduza @ 2004 05 04, 23:10)
va kaip as moku atsistoti thumbup.gif

ohmy.gif kaip jau mokate atsistoti, thumbup.gif thumbup.gif stipruole jusu ta medute thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
...gerai cia,tipo tuoj duosiu visiems i kaili,palaukit man--Resize_Images_Alt_Text-- thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
zinau,kad atsibodom,ale negaliu sustot blink.gif
va kaip grazu rolleyes.gif
Atsakyti
ir dar rolleyes.gif
Atsakyti
rolleyes.gif
Atsakyti
--Resize_Images_Alt_Text--

Jau cia kaip grazu,o jau prie to medzio tai kaip coliukes wub.gif
Atsakyti
Ot supykus Medute, net snerves ispletus, tuoj puls ir isvaikys visa sita ku**u lizda laugh.gif laugh.gif Dar tokios piktos nemaciau wink.gif

Meduza, ne krieno tu mums neatsibodai, prasom nesikkulint smile.gif
Atsakyti
QUOTE (ewa @ 2004 05 06, 08:43)

Ot supykus Medute, net snerves ispletus, tuoj puls ir isvaikys visa sita ku**u lizda laugh.gif laugh.gif Dar tokios piktos nemaciau wink.gif

Meduza, ne krieno tu mums neatsibodai, prasom nesikkulint smile.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif senai taip nesijuokiau,vos medos nuo zvengimo nepazadinau,gerai,kad viena,nes pagalvotu ,kas ,kad ne visi namie wink.gif
Atsakyti
Ziuriu ziuriu as i tavo nuotraukas meduza, ir man tu lygiai tokia pati kaip ir pries 9 ar 8 metus, net neprisimenu tiksliai. vis tokia pati mergaiciuke smile.gif o visos tos kalbos apie riebia biggrin.gif meska, tai gryniausia nesamone arba isivarytas kompleksas.
Atsakyti
Jus kaip visada nuostabios!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Eeeeeee, a tai ko tokios skruzdelyciu dydzio visur g.gif man labaiu patinka jus is arciau matyt wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na ir nusikalbi tu kartais blink.gif Kaip gi jūs galite atsibosti? Tiesiog dabar jau privalai dėti vis naujas ir naujas nuotraukas cool.gif Apetitas kyla bevalgant: dar, dar, dar... biggrin.gif

O ten kur žaislą valgo tai jau minų mina thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti